Home > Rețete culinare > Frittata cu fasole verde și bacon

Frittata cu fasole verde și bacon

///
Comments are Off
Frittata cu fasole verde și bacon

Frittata cu fasole verde și bacon este un preparat foarte gustos, ce poate fi făcut cu ușurință de către oricine. Nu necesită multe ingrediente și nici multă pricepere. Iată care este rețeta.

Ingrediente:

  •  200 g de fasole verde;
  • 100 g bacon crud-uscat;
  •  5 ouă;
  • o legătură de mărar;
  • sare, piper.

Mod de preparare

Se trage baconul într-o tigaie cu coada detașabilă sau o cratiță, timp de câteva minute, după care se scoate pe un șervețel pentru a se scurge surplusul de ulei. În aceiași tigaie tragem puțin și fasolea verde pentru a începe să se gătească și a prinde gust de la bacon. Se pune sare și piper după gust.

Într-un vas se bat ouăle spumă, se adaugă mărarul tocat mărunt și baconul și se toarnă totul în tigaie peste fasolea verde. Se bagă timp de 10-15 minute în cuptor, iar când e gata se răstoarnă pe un platou. Se poate servi alături de salată sau de murături.

Poftă buna la frittata cu fasole verde și bacon!

 

Facebook Comments