Home > Diverse > Photo Booth-ul, noul trend în materie de evenimente (P)

Photo Booth-ul, noul trend în materie de evenimente (P)

///
Comments are Off

Photo Booth-ul este noul trend în materie de distracție la evenimente și petreceri, care începe să prindă din ce în ce mai bine. Astfel, evenimentele devin mai originale, iar invitații au parte de o experiență inedită, ce va fi imortalizată în fotografii care sunt scoase imediat. Aceste cabine foto devin un punct de socializare în cadrul evenimentului, pentru participanți. În conceptul de Photo Booth pot fi atât cabine închise, cât și cabine deschise, adică în cadru pot intra toți invitații, nu doar câte doi sau trei dintre ei.

Poate anima orice eveniment, transformându-l într-unul memorabil, indiferent dacă este unul privat, cum ar fi o aniversare, o nuntă, un botez, o petrecere de absolvire sau dacă este un eveniment corporativ, cum sunt petrecerile companiilor, conferințele, diferitele lansări sau galele etc. Cele mai simpatice selfie-uri de la evenimentul respectiv pot ajunge direct pe Facebook și Instagram, făcându-se upload instant chiar de la photo booth.

Indiferent de tema petrecerii tale, Star Selfie Photobooth , care sunt cei mai cunoscuți reprezentanți ai acestui concept în România, se adaptează, astfel încât să se integreze perfect, indiferent de tematica dorită, fie dacă este vorba de una romantică, rustică, vintage sau orice altă natură. Accesoriile amuzante, tematica pozelor, profesionalismul, creativitatea echipei, template-urile personalizate, toate fac din simple poze o distracție şi amintiri inedite. Fiecare invitat va pleca acasă cu instantanee de neuitat.

Mai multe despre acest concept nou aflați din următorul interviu, acordat chiar de membrii echipei Star Selfie Photobooth .

 

Almanah Online: De când Star Selfie și cum s-a înființat?

Star Selfie: Mereu am intrat în contact cu noutățile de pe piața organizării evenimentelor, dat fiind că echipa noastră e parte a Studioului de Producție Video Digital Passion, din Constanța, cunoscut și apreciat de vedete și oameni obișnuiți. Personal, am testat ideea de photo booth la botezul organizat pentru Eva Maria, fiica lui Cătălin și a Andrei Măruță. Ştiam de acest serviciu de ceva vreme însă acela a fost momentul când ne-am „jucat” în fața cabinei foto. Dintr-o joacă am ajuns la ceva serios. Ne-am dat seama că în Constanța serviciul acesta lipsea, iar noi îl puteam oferi, cu aceeaşi seriozitate cu care oferim şi restul serviciilor video pentru evenimente corporate sau private.

 

A.O.: Cât de mare e echipa? Ați fost toți de la început?

S.S.: Suntem aceeaşi de la început. Echipa care merge la evenimente poate fi formată din două persoane sau poate merge un singur om (dacă petrecerea este mai mică). Partea de post-producție (descărcarea şi prelucrarea fotografiilor, imprimarea lor pe discuri şi arhivarea) este acoperită de un alt coleg.

 

A.O.: Ce poți să ne spui despre PhotoBooth şi crezi că trebuie să ştim?

S.S.: Este unul dintre serviciile care îşi merită fiecare ban, dacă e să ne gândim la bugetul unui eveniment. Oricât de des te întâlneşti cu o cabină foto, nu te plictiseşti de ea: invitații vor fi mereu atraşi de serviciul acesta, indiferent că l-au mai văzut şi la 3, 4, 10 alte petreceri. Propsurile sunt diferite şi în fața cabinei poți deveni cine doreşti tu, pentru câteva momente. În plus, pleci acasă cu nelimitate mărturii palpabile, magnetice, aşa că le poți păstra cu uşurință pe orice suport metalic. Asta în condițiile în care, în ziua de astăzi, facem sute de fotografii cu telefoanele şi nu se întâmplă nimic cu acele poze, rămân blocate pe cardul telefonului sau într-un cloud.

photo-booth-ul-noul-trend-in-materie-de-evenimen

A.O.: Cum funcționează? Mai exact, cât de simplu este de utilizat o astfel de cabinā?

S.S.: E chiar o joacă! Îți alegi un accesoriu, te aşezi în fața cabinei şi gata! Asta-i toată pregatirea! De fiecare dată un coleg de-al nostru este prezent lângă cabină, astfel încât oricine se poate bucura de această experiență. De obicei, se fac câte trei fotografii diferite, care apoi apar printate împreună pe o hârtie foto, cu model diferit, personalizat şi adecvat fiecărui eveniment.

 

A.O.: Cât de accesibil este Star Selfie PhotoBooth?

S.S.: Este unul dintre cele mai versatile servicii (îți permite să alegi câte ore doreşti să rămână cabina foto la petrecerea ta), iar prețul raportat la ceea ce obții (mărturie foto, exact pe gustul fiecărui invitat) este foarte bun. Star Selfie Photobooth nu e un serviciu exorbitant, dacă stai să te gândești că fiecare invitat pleacă de la petrecerea ta cu nelimitate mărturii.

booth-ul-noul-trend-in-materie-de-evenimente552285_7582269650922202824_o

A.O.: De ce Star Selfie Photobooth şi nu altcineva?

S.S.: Suntem printre primii care au oferit acest serviciu în partea de sud-est a țării. Asta înseamnă că avem deja mult mai multă experiență decât oricine altcineva de pe piața constănțeană. Lucrăm zi de zi cu imaginea, participăm la sute de evenimente an de an, iar lucrul acesta ne face să avem o viziune specială a relației noastre cu cei care ne sunt clienți, ne permite să fim open minded şi dornici să încercăm mereu lucruri noi. Despre calitate şi profesionalism deja nici nu e cazul să mai vorbim. Considerăm că cele două ar trebui să se subînțeleagă, atunci când vorbeşti de oameni care îşi tratează munca ca o adevarată profesie şi nu un hobby, cu care mai cochetează din când în când.

 

A.O.: Cât de vizibili sunteți? Cum vă găsesc cei ce vor să vă angajeze? Cât de prezenți sunteți în rețelele de socializare?

S.S.: Suntem activi pe cele mai populare rețele de socializare din România: Facebook şi Instagram. Ne promovăm serviciile atât în mediul online, cât şi în offline (târguri sau alte evenimente dedicate contractării de servicii). Ne mândrim cu apariții în presă şi suntem mereu dispuşi să oferim informații celor interesați la sediul nostru din Constanța (Bd-ul Mamaia, nr.62). Datele noastre de contact sunt uşor de găsit pe pagina de Facebook, pe site sau pe Instagram.

 

A.O.: La ce fel de evenimente sunteți chemați în general?

S.S.: Până acum, cele mai multe evenimente unde am mers cu Star Selfie au fost petrecerile private. De ceva vreme însă şi organizatorii evenimentelor dedicate firmelor au ales să se îndrepte către acest tip de serviciu, pentru a oferi invitaților o amintire unică.

 photo-booth-ul-noul-trend-in-materie-de-eveniment

A.O.: Ce poți să-mi spui despre echipă? Aveți în vedere să o măriți? Poate să completați pachetele actuale? O extindere, ceva?

Star Selfie: În orice tip de afacere, nu poți să stai pe loc, pentru că asta înseamnă plafonare. Foarte curând echipa Star Selfie Pothobooth se va mări: o nouă cabină, implicit noi colegi, template-uri noi și accesorii, de asemenea! Toate sunt în plan pentru 2017!

 

Almanah Online: Care este feedback-ul clienților care au încercat Star Selfie Photobooth?

Star Selfie: Toți au fost încântați, mai ales că este un trend ce prinde din ce în ce mai bine. Invitații evenimentelor sunt bucuroși că se distrează în timpul cabinei foto, folosind și accesorii care mai de care mai inedite, iar la sfârșitul acesteia primesc fotografiile în câteva secunde, astfel rămânând cu cele mai originale mărturii de la evenimentul la care au participat.

photo-booth-ul-noul-trend-in-materie-de-evenimente1

Mai multe detalii și imagini inedite de la evenimentele lor găsiți pe pagina de facebook Selfie Star Photobooth: 

https://www.facebook.com/starselfie/?fref=ts

 

Facebook Comments