Home > Diverse > Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi

Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi

///
Comments are Off
Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi

Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi. Aceste minunate feline sunt renumite pentru drăgălășenia lor. Dar pe lângă aceasta, ele au și rolul de protecție al casei în care se află. Pisicile au capacitatea de a vă proteja casa de energiile negative.

Pisicile protejează casa de energiile negative

Dacă aveți o pisică în casă, probabil ați observat de multe ori că aceasta se uită aparent într-un punct fix fără să-și miște privirea sau petrece ceva timp într-un anumit loc din casă, dintr-un motiv inexplicabil.

Acest lucru poate însemna că pisica este receptivă la o anumită energie și încearcă să te protejeze atât pe tine, cât și casa, de energiile respective. Acest lucru este datorat faptului că pisicile emit o aură unică, cunoscută sub numele de forță astrală, care respinge energia negativă.

Citește și: Superstiții care aduc noroc și te feresc de ghinioane

În astfel de cazuri, pisica dumneavoastră servește ca un scut de apărare pentru dumneavoastră și pentru cei din casă. Ea încercând să anihileze energia negativă cu câmpul său puternic de forță și să-l înlăture din casă.

Pisicile, de asemenea, sunt capabile să discearnă intențiile entităților astrale eliminându-le pe acestea. În Rusia, oamenii obișnuiau să aducă o pisică înainte de a se muta în casă nouă, care să intre prima în noua casă. Făceau asta tocmai pentru a anihila orice energie negativă ce ar putea exista în acel spațiu. Astfel, pisica respinge energia negativă rămasă de la foștii proprietari ai casei. Totodată oferă energie pozitivă protectoare, dacă acea casă era nouă sau avea doar energie neutră.

Metode prin care elimini energia negativă din casă cu ajutorul pisicii

Dacă observi că pisica ta prezintă un interes aparte pentru o anumită zonă din casă, poți să faci un ritual de curățare, citind o rugăciune la alegere.

Citește și: Ce mesaje îți transmite pisica ta prin gesturile pe care le face

Altă metodă de a scăpa de energiile negative din casă este să ardeți niște salvie la fața locului, pentru a elimina energia nedorită. De asemenea, puteți freca între degete frunzele proaspete de salvie. Deoarece aceasta este o metodă eficientă de eliberare a energiei pozitive și de curățare al spațiului. Observați dacă pisica dumneavoastră s-a întors în acel loc sau dacă ritualul de curățire a avut loc.

Pisicile oferă protecție împotriva deochiului și a blestemelor. Asemenea talismanelor, pisicile au capacitatea de a vă proteja împotriva deochiului, a blestemelor și a gândurilor negative îndreptate împotriva voastră.

Modul corect de a vă bucura de protecția completă a câmpului său energetic este de a atinge ușor cu mâna stângă gâtul pisicii în timp ce deplasați ușor mâna dreapta dinspre gât spre coadă, practic o mângâiere a pisicii. Această metodă vă permite să mențineți un contact complet cu pisica și să beneficiați de protecția câmpului său energetic, la maximum.

De asemenea, pisica dumneavoastră mai poate îndeplini o funcție importantă prin puterile sale vindecătoare și anume, vă ajută la eliberarea de stres. Când vă simțiți stresat, pur și simplu luați pisica în brațe și mângâiați-o. Acest lucru vă poate ajuta să vă eliberați de această povară emoțională.

Aceste feline vă pot oferi și protecție energetică împotriva zonelor patogene. Zonele geopatogene sunt locații care provoacă efecte nocive asupra sănătății unei persoane, dacă trăiește aici perioade lungi de timp. În aceste zone există flux constant de energie negativă prin eliberarea continuă de radiații provenite din diverse surse, precum ar fi aparaturile electronice.

Pisicile protejează casa de energiile negative, în fucție de culoarea felinei

Toate pisicile oferă protecție proprietarilor lor. Însă ele sunt diferite, iar în funcție de culoarea pisicii, există diferențe între beneficiile pe care le pot acorda stăpânilor.

Pisica neagră este înzestrată cu cea mai puternică protecție împotriva forțelor oculte, a blestemelor și farmecelor. Acestea sunt înzestrate cu cea mai puternică capacitate de neutralizare a energiei negative prezentă în jurul unei case sau persoane.

Pisicile gri au efect calmant asupra stabilității emoționale a oamenilor. Ele atrag iubirea și bucuria în viața stăpânilor. Energia liniștitoare a acestor pisici este asociată adesea cu norocul și fericirea.

Pisicile calico, care combină mai multe culori (de exemplu, negru cu alb și roșcat) sunt asociate cu prosperitatea și norocul în casa în care trăiesc.

Citește și: Ce semnificație au lumânările colorate și cum te ajută ele la îndeplinirea dorințelor

Pisicile în două tonuri sunt purtătoare de energie care sporește bunul simț și înțelepciunea profundă.

Pisicile siameze sunt cele mai jucăușe dintre toate rasele de pisici. Proprietarii acestor pisici sunt destul de norocoși, ele fiind asociate cu longevitatea, norocul și faima celor ce le posedă.

Pisicile de culoarea țestoasei au un dar special de clarvedere și vindecare. Această culoare specială se întâlnește, în general, la pisicile de sex feminin, fiind înzestrate cu multă energie pură.

Pisicile tărcate îmbunătățesc starea generală. De asemenea, oferă un sentiment de divertisment, umor și bunădispoziție.

Pisicile de aur sunt asociate cu înțelepciunea antică, deoarece acestea erau venerate pe vremuri în templele religioase ca fiind ființe sacre. Pisicile de aur reflectă energia soarelui și harul.

Pisicile albe sunt aducătoare de noroc și liniște, precum culoarea lor, semnifică pacea, calmul şi armonia în familia în care se găsesc.

Cert este că indiferent ce fel de pisică aveți în casă, fiți siguri că beneficiați de protecția aurei acesteia față de prezența spiritelor malefice.

 

Sursa: myinformator.com

 

Facebook Comments
You may also like
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Plante toxice pentru pisici. Evită să le ții aproape dacă ai feline în casă
Plante toxice pentru pisici. Evită să le ții aproape dacă ai feline în casă
Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică
Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică