Home > Diverse > Ponturi pentru a scăpa rapid de ochii umflați și de cearcăne dimineața

Ponturi pentru a scăpa rapid de ochii umflați și de cearcăne dimineața

///
Comments are Off
Ponturi pentru a scăpa rapid de ochii umflați și de cearcăne dimineața

Există diverse metode pentru a scăpa rapid de ochii umflați și de cearcăne dimineața, care reprezintă o problemă pentru oricine. Acestea sunt mai vizibile atunci când nu dormiți bine noapte sau petreceți mult timp în fața calculatorului sau a televizorului, iar ochii sunt evident mai obosiți. În alte situații anumite persoane sunt predispuse genetic la cearcăne.

Iată câteva ponturi pentru a scăpa de cearcăne dimineața.

Înfășoară într-un tifon câteva felii de cartof crud și aplică pe ochi acest tifon, timp de câteva minute.

Folosește o cremă care conține vitamina K, deoarece aceasta este vitamina care previne învinețirea.

De asemenea, este bine ca seara înainte de culcare să beți un pahar cu apă și indicat este să reduceți consumul de sare. O pernă mai înaltă care ține capul mai ridicat în timpul somnului este și ea indicată pentru a se evita formarea de cearcăne și ochi umflați.

Compresele aplicate pe ochi cu ceai răcit de mușețel sau ceai verde ajută, iar dacă nu aveți nimic altceva la îndemână, chiar și o lingură răcită în congelator și aplicată pe cearcăne, poate avea efect imediat de a scăpa de cearcăne dimineața.

O altă metodă, pentru a scăpa de cearcăne și ochi umflați dimineața, este să puneți în niște săculeți sau pernițe semințe de levănțică sau de in sau boabe de orez pus într-o pungă din plastic și lăsat la frigider să se răcească, apoi îl țineți cu punga pe ochi.

Cafeaua pe lângă întrebuințarea sa de dimineață poate fi și aceasta folosită în alt scop. Aplicați pe cearcăne însă aici trebuie răcită, după care înmuiată o batistă în această cafea rece, apoi aplicată pe zona cu cearcăne și pungile de sub ochi.

Un alt tips simplu este răcirea palmelor sub jetul de apă și apoi aplicarea acestora pe față, stând în poziție șezândă cu fața aplecată în jos. Presiunea palmelor reci va ajuta la dezumflarea feței.

Bineînțeles, dacă aveți la frigider un castravete, acesta poate constitui remediul ideal pentru cearcăne. Tăiați felii subțiri și aplicați pe cearcăne sau chiar pe toată fața. Acesta va estompa umflăturile și va hrăni în același timp tenul.

Un alt pont pentru a reduce vizibilitatea cearcănelor, atunci când nu aveți timp să aplicați cele de mai sus, este să folosiți un fard cremă alb pentru pleoape și aplicați în colțul acestora, sus și jos, întindeți bine, apoi aplicați un corector deasupra și în jurul ochilor. Dacă aveți tenul închis la culoare, folosiți un fard de culoare maro.

 

 

Facebook Comments
You may also like
De ce ne cade părul
De ce cade părul. Cauze care duc la pierderea podoabei capilare
Vitamine pentru păr
Vitamine pentru păr. Ce trebuie să consumi pentru un păr sănătos
Scăderea colesterolului, alimente care trebuie adăugate în dieta ta
Scăderea colesterolului, alimente care trebuie adăugate în dieta ta
Cum să ai piele fermă
Cum să ai pielea fermă mai mult timp. 12 pași care încetinesc îmbătrânirea