Home > Diverse > Asemănare izbitoare între cele două regine, etaloane ale eleganței

Asemănare izbitoare între cele două regine, etaloane ale eleganței

///
Comments are Off
Asemănare izbitoare între cele două regine, etaloane ale eleganței

Cele două regine au în comun mai multe lucruri, pe lângă asemănarea izbitoare dintre ele. Prin venele lor nu curge sânge albastru, ambele devenind regine în urma căsătoriei. Sunt extrem de frumoase, stilate și, culmea, abordează același stil vestimentar. Au fost surprinse, purtând fiecare câte o ținută aproape la fel.

Este vorba despre Regina Rania a Iordaniei și Regina Letizia a Spaniei, despre care cei, care cred în reîncarnare, vor spune, privindu-le, că sunt reîncarnarea a două surori gemene, dintr-o viață anterioară.

Regina Letizia a Spaniei

Letizia Ortiz Rocasolano, soția Regelui Felipe al VI- lea, s-a născut pe 15 septembrie 1972. Este de profesie jurnalist și a lucrat la diverse ziare și televiziuni, înainte de căsătoria cu Felipe. În 1998, după o relație de aproape 10 ani,  Letizia s-a căsătorit civil cu Alonso Guerrero Pérez, profesor de literatură la liceul unde învățase ea, un scriitor licențiat în filozofie. Nu au avut copii, iar un an mai târziu au divorțat. Pe data de 2 noiembrie 2003, Casa Regală a anunțat logodna Prințului Felipe de Asturia cu Letizia Ortiz. Nunta a avut loc la data de 22 mai 2004, la Catedrala Santa Maria la Real de la Almudena, din Madrid. Prima căsătorie a Letiziei a fost doar civilă, astfel, Biserica nu a considerat-o validă și nu a fost nevoie de anularea ei înainte de căsătoria religioasă cu prințul.

Încă de la început, Letizia s-a implicat în îndatoririle soțului ei. Au călătorit în numele regelui în toată țara, cât și în străinătate. Împreună cu alți membri ai familiei regale, Prințesa Letizia a conferit diferite distincții și a participat la evenimentele oficiale ale altor case regale. Agenda ei personală s-a concentrat pe probleme sociale, drepturile copiilor, cultură și educație.

La data de 19 iunie 2014, în urma abdicării Regelui Juan Carlos, Prințul Felipe de Asturia a devenit regele Felipe al VI-lea al Spaniei, astfel Prințesa Letizia a devenit la rândul său Regina Spaniei. Cei doi au împreună două fete.

Regina Rania a Iordaniei

S-a născut în 1970, într-o familie musulmană, de palestinieni, petrecându-și copilăria în Kuweit, alături de familia sa. A studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea Americană din Cairo și a început să lucreze în domeniul marketingului, într-o bancă din Iordania. În anul 1992, la o recepție, l-a cunoscut pe prințul, la aceea vreme, Abdullah Ben Al Hussein al Iordaniei, care urma să-i devină soț în anul următor.

Mamă a patru copii, doi băieți și două fete, Rania are o viață extrem de activă în postura de regină, implicându-se activ în diverse sectoare ale vieții sociale, precum educația, sănătatea și cultura. Este activă inclusiv pe rețelele de socializare, fiind o regină extrem de apreciată și iubită.

De asemenea, cele două cupluri regale s-au întâlnit de mai multe ori, fie în vizite oficiale, fie neoficiale, iar despre prietenia dintre cele două regine s-a tot scris în presa internațională.

Regele Abdullah al Iordaniei cu regin aRania, alături de Regele Felipe al Spaniei și regina Letiția

 

 

 

Surse foto:glamour.com, hellomagazine.com, telegraph.uk, uk.businessinsider.com

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Regina Rania a Iordaniei, un model de eleganță
Regina Rania a Iordaniei, un model de eleganță