Home > Diverse > Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

///
Comments are Off
Inițiala numelui

Inițiala numelui dă indicii cu privire la persoana respectivă. Află ce semnifică prima literă a numelui tău, conform numerologiei.

Semnificații numerologice

Numele nostru este simbolul care ne reprezintă și ne predispune pe parcursul întregii vieți, susține numerologul Eduard Agachi. Conform specialistului, atunci, când ne gândim la o persoană, o raportăm la numele acesteia, căruia îi atribuim anumite însușiri. Dincolo de acestea, există o interpretare obiectivă dată de componența literelor ce compun fiecare nume.

Astfel că, fiecare literă are un corespondent într-o cifră, iar prima literă a numelui este extrem de importantă, susține specialistul. Inițiala numelui este „ceea ce descrie inițiativa pe care o are omul, în general”, sunt cuvintele lui Eduard Agachi. Acesta mai spune că inițiala numelui „corespunde cu tipul nostru de mentalitate, cu preconcepțiile noastre, cu modul în care gândim, vedem și ne raportăm la lume.”

Inițiala numelui, conform numerologiei

Cifra 1. Acesteia îi corespund inițialele A, J, S. Conform numerologului, oamenii, ale căror nume încep au aceste inițiale, vin cu inițiativa și, de obicei, sunt urmați de alții. Aceștia sunt oamenii care vor fi căutați de alții pentru sfaturile lor și pentru a primi ghidare de la ei.

Cifra 2. Acestei cifre îi sunt destinate inițialele B, K, T.  Cifra 2 ar aparține omului îndoielnic, al celui care se răzgândește ușor sau care face un pas în spate pentru a se mai gândi încă o dată.

Cifra 3. Aici intră inițialele C, L, U. Cifra 3 este o cifră atractivă, care deși absoarbe, îi place să și ofere înapoi, susține specialistul în numerologie. Aceste persoane trebuie să știe să gestioneze bine ceea ce oferă, pentru a avea parte de un feedback pozitiv.

Cifra 4. Inițialele care corespund acestei cifre sunt: D, M, V. Persoanele cu cifra 4 caută simetria și echilibrul.Totodată, au tendința de a-și stabili niște limite și o lume proprie în care se vor simți confortabile.

Cifra 5. Acesteia îi corespund inițialele: E, N, W. Cei care au aceste inițiale sunt niște nonconformiști, care nu respectă reguli.

Cifra 6. Este cifra cu respondenți ițialele F, O, X, ce sunt litere ale armoniei și echilibrului.

Cifra 7. Cu corespondent în literele G, P, Y, care aparțin persoanelor spirituale, ce au o latură mai ascunsă și pe care trebuie să o păstreze așa.

Cifra 8. Este destinată celor cu nume ce încep cu literele H, Q, Z, ce aparțin persoanelor cărora le place să domine.

Cifra 9. Aparține persoanelor cu inițiala numelui I și R. Acestea sunt persoanele revoluționare care își doresc să schimbe lumea și să aducă ceva nou, conform numerologului.

Mai multe urmăriți accesând clipul video de mai jos, difuzat pe Pro Tv, în cadrul emisiunii „Vorbește lumea.”

 

sursa foto: captură video

sursa: Pro Tv/Vorbește lumea

 

 

Facebook Comments
You may also like
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii. Ce spun numerologii
Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor
Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor