Home > Diverse > Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor

Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor

///
Comments are Off
Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor

Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor Adina și Oana Timofte.

 

Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii

Conform numerologilor Adina și Oana Timofte, ultimele două cifre din anul nașterii au o mare influență asupra potențialului tău, de care, dacă ești conștient îl poți exploata pentru a avea parte realizări pe diverse planuri ale vieții.

Citește și: Cum iubesc nativii zodiilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei despre fiecare zodie în parte

„Este vorba despre o calitate pe care ai avut-o într-o viață anterioară, pe care o poți exploata în această viață”, conform expertelor în numerologie.

 

Pentru a afla ce potențial ai în viață, pentru a-l putea exploata trebuie să iei în calcul ultimele două cifre din anul nașterii. Aceste ultime două cifre se adună între ele. Spre exemplu, dacă ești născut în anul 1982, se vor aduna ultimele două cifre, respectiv 8+2=10 Rezultatul se va reduce la o singură cifră, adunând, din nou, cifrele care compun numărul. Adică 10=1+0=1

Citește și: Previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologul Romeo Popescu

Este vorba, conform surselor, despre niște energii cu care te naști și de care ai putea să profiți în viață, explotând potențialul de care dispui. Iată ce spun numeloagele Adina și Oana Timofte, invitate la Observator, la postul TV Antena 1, despre fiecare energie numerologică.

 

Energia 1 – Ce semnifică ultimele două cifre din data nașterii

Cei care au energia 1 sunt persoane care au avut succes în altă viață. Au avut idei originale și au fost urmați de cei din jur. Este o energie norocoasă și de succes. Aceste persoane nu vor fi niciodată lipsite de curaj și pot crea idei, mai ales la nivel mental, susțin numerologii. Aceste persoane sunt autosuficiente, individualiste și încăpățânate. Acestor persoane, însă, le este frică de eșec, din acest motiv vor avea tendința de a nu-și exploata potențialul la maximum.

Citește și: Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

Energia 2

Aceste persoane au capacitatea de a crea echipe. În altă viață au fost cele care au creat echipe de aur. Sunt persoanele care pot media cu succes alte persoane aflate în conflicte. Dispun de o intuiție foarte bună și sunt foarte implicați în muncă, fiind foarte sensibile.

 

Energia 3

Persoanele care au energia destinului 3 au capacitatea de a crea forme și concepte. Este o energie norocoasă, sunt persoane care livrează informația. Dețin energia vorbirii, a minții și a manifestării. De asemenea, au o imaginație foarte bogată.

Citește și: Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

Energia 4

Într-o altă viață acești oameni au fost foarte buni strategi, care au creat sistem la care s-au raportat foarte mulți oameni. Știu să creeze strategii în muncă și siguranță, atât în contextul profesional, cât și în cel familial. Scopul acestor persoane în această viață este de a crea siguranță pentru ei și pentru cei dragi.

 

Energia 5 –Ce semnifică ultimele două cifre din data nașterii

Cei născuți sub energia numărului 5 sunt foarte noroși și persoane foarte inteligente. Ei sunt creatorii de fericire și voie bună. Au capacitatea de a crea viziuni extinse și sunt persoane extrem de adaptabile. Potențialul acestora în această viață este de a fi fericite. „Pe destinul acestuia poate să existe un om care să se sacrifice pentru fericirea lui, pentru că asta a făcut și el într-o altă viață”, conform specialistelor în numerologie.

Citește și: Ce ascund zodiile în inima lor. Care sunt zodiile cele mai calde la suflet

Energia 6

Aceste persoane care au energia destinului 6, sunt cele care își doresc să aibă statutul de părinte. Într-o altă viață aceste persoane au avut o familie foarte fericită. De asemenea, sunt persoane care dau dovadă de iubire, echilibru emoțional, sunt protective și armonioase în relații. Totodată, au un potențial extraordinar pe bani.

 

Energia 7

Aceste persoane într-o altă viață au fost erudite, ele vin cu un mare bagaj de informații. Dau dovadă de un intelect foarte bun și un grad de inteligență ridicat, asimilează cu ușurință orice informație și au înclinații spre filozofie și știință. Cel cu energia 7 se mai numește și preotul numerelor. Are capacitatea de a echilibra emoțional și de a da sfaturi care să te scoată dintr-o stare negativă.

 

Citește și: Prima literă a prenumelui îți dă indicii despre personalitate și destin

Energia 8

Aici este vorba despre creare de bogății, ei au această capacitate. De asemenea, au capacitatea de a crea afaceri prospere și au performanțe ridicate. Au o mare viziune din punct de vedere financiar-administrativ. În cazul celor cu energia numărului 8 este vorba despre putere, forță și bani. Deși, au mare potențial în acest sens, multora le lipsește ambiția și curajul de a crea ceea ce potențialul le oferă. Au foarte multe oportunități pe partea financiară.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru anul 2023. Schimbări majore odată cu intrarea în era Vărsătorului

Energia 9

Aceste persoane au o mare capacitate de a-și atinge scopurile. Ei sunt cei care aduc transformare în viețile celor din jur și au potențialul de a fi lideri spirituali. În alte vieți chiar au fost astrologi, numerologi sau tot ce ține de acest spectru ezoteric. Există o dificultate în iertare și tendința de a trăi în trecut în cazul acestor persoane.

 

Energia 11 – Ce semnifică ultimele două cifre din data nașterii

Este un număr maestru, foarte puternic. Într-o viață anterioară acesta a fost un lider de talie internațională. Este un creator de forță, capabil de a funcționa în mai multe concepte și are noroc divin.

Citește și: 

Ce spune numărul locuinței despre norocul casei și al familiei respective

Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

Ce spune ultima cifră din anul nașterii despre tine. Află secretul destinului tău

Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

Prima literă a prenumelui îți dă indicii despre personalitate și destin

Semnificația numelor și influența lor asupra destinului

Data nașterii tale îți arată ce fel de personalitate ai

Cum se calculează numărul destinului și ce spune despre tine

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa; Gemenele Timofte

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )