Home > Diverse > Cum iubesc nativii zodiilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei despre fiecare zodie în parte

Cum iubesc nativii zodiilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei despre fiecare zodie în parte

///
Comments are Off
Cum iubesc nativii zodiilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei despre fiecare zodie în parte

Cum iubesc nativii zodiilor. Iată ce spune numerologul Cristian Pompei despre fiecare zodie în parte.

Cum iubesc nativii zodiilor

 

Conform numerologului există anumite tipare generale conform cărora putem știi în linii mari cum iubesc nativii fiecărei zodii. Acestea, însă, sunt descrise la modul general, existând și excepții. Pentru afla compatibilitatea exactă dintre două persoane trebuie să se recurgă la unele calcule mai exacte, pornind de la datele de naștere ale celor doi parteneri. Compatibilitatea poate fi calculată nu doar între parteneri, ci și între frași, preiteni sau orice altă legătură dintre două persoane, conform specialistului.

Citește și: Părțile negative ale zodiilor. Ce defect are fiecare zodie

Iată ce spune Cristian Pompei despre cum iubesc nativii fiecărei zodii.

 

Berbec

Relația cu un nativ Berbec este foarte intensă, dar și romantică, iar uneori furtunoasă. Relația cu un nativ Berbec poate să fie destul de greu de dus, deoarece această relație poate fi consiferată o aventură, întrucât Berbecii sunt foarte spontani, aventuroși, vulcanici uneori și pot recurge la gesturi ieșite din comun pentru a câștiga inima celui de care se simte atras. Sunt plini de entuziasm, hotărâre și spontani. În relație sunt persoane pe care poți conta și care iubesc cu multă pasiune.

Citește și: Ce te face fericit, în funcție de zodie

Cum iubesc nativii zodiilor – Taur

Acești nativi sunt considerați a fi printre cei mai romantici din zodiac. Sunt persoane pe care le poți cuceri recurgând la gesturile romantice și la creativitate. Fidelitatea este foarte importantă pentru ei. Le place să ofere tandrețe și sunt persoane extrem de senzuale. Dăruiesc totul în iubire, dar le place să primească cu aceeași monedă. Dacă nu li se răspunde însă în aceeași măsură sunt capabili să renunțe la tot.

Citește și: Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Gemenii

Sunt perosane greu de ținut într-un loc și infidele. Sunt duali și se plictisesc repede, vor să joace pe mai multe fronturi. Acestor persoane le place libertatea, fiind mereu în mișcare și au tendința de a schimba partenerii și de a se juca cu sentimentele celor din jur. Te vor cuceri ușor, deoarece stăpânesc arta cuvântului. Își vor alege partenerul de viață folosindu-se de rațiune și nu de inimă.

 

Citește și: Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

Rac

Sunt persoane foarte sentimentale care se îndrăgostesc ușor și le place să ofere dragoste și pasiune, chiar dacă de multe ori ei se simt neîmpliniți. Idealul lor este să iubească și să fie iubiți cu reciprocitate. Pot suferi în dragoste deoarece oferă foarte mult și deși cer același lucru de la partener de multe ori se întâmplă să nu primească la fel. Sunt persoane plăcute în aparență, dar pot ascunde și multe capricii și pot da dovadă de schimbări de dispoziție bruște. Se pot comporta în relație precum niște părinți protectori, iar acest lucru poate fi deranjant pentru partener.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

 

Leu

Acești nativi au multă nevoie de atenție din partea partenerului și le place să fie mereu în centrul atenției. Au nevoie să fie adulați de partener, să fie tratați regește. Au o persoanlitate puternică și le place să domine în relație, din acest motiv unii parteneri nu vor tolera acest lucru. Leii vor totul de la partener. Dacă reușesc să mențină un echilibru între a cere și a oferi partenerului, atunci relația poate fi de succes, altfel poate fi dificilă.

Citește și: Care este motto-ul zodiei tale. Ce spun astrologii

 

Fecioara

Fecioarele sunt persoane capricioase în parteneriatele de cuplu. Acești nativi au anumite pretenții de la parteneri și caută în aceștia anumite calități, iar dacă nu le găsesc preferă să stea singuri, decât în comapnia cuiva. Deși, au farmect și dau dovadă de romantism, pot să taie elanul partenerului prin panica pe care o afișează și răceala de care dau dovadă. Sunt persoane suspicioase cu partenerul și dau dovadă de lipsă de încredere față de acesta. Trăiesc pentru principii, lucru ce le poate dăuna în relațiile de cuplu.

Citește și: Cele mai puternice semne zodiacale

Cum iubesc nativii zodiilor – Balanța

Balanțele sunt persoane foarte indecise și sunt mereu sceptice cu privire la cum ar trebui să se comporte în cuplu, să ofere sau să nu ofere afecțiune. Multe Balanțe sunt singure din acest motiv, al ezitării de care dau dovadă. Au nevoie constantă să li se confirme dragostea. Sunt persoane sensibile și modeste.

 

Se enervează repede și le trece la fel de repede. Vor totul sau nimic. Nu le plac jumătățile de măsură. Sunt persoane altruiste și înzestrate cu multă diplomație. Pot trece de la o extremă la alta într-o clipă. Nu iartă trădarea și minciuna și se tem de singurătate. Relația cu o Balanță este destul de complicată, spune numerologul Cristian Pompei.

Citește și: Ce spune inițiala prenumelui despre tine. Prima literă a prenumelui îți dezvăluie secrete nebănuite

Scorpion

Sunt persoane ale extremelor. Pot fi extrem de afectuoși și imediat să se transforme în persoane reci și distante. Sunt persoane intuitive și atacă acolo unde te simt mai vulnerabil. Trăiesc sentimente intense, iar asta le poate aduce și suferință. De multe ori se retrag și se închid în ei. Nu le place să-și împărtășească suferința cu ceilalți.

Citește și: Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

Săgetător

Acești nativi adoră provocările în dragoste și sunt într-o permanentă dinamică. Le place spiritul de aventură și găsesc farmec și atracție în orice, însă au tendința de a fi instabili și le place să alerge din floare în floare. Partenerul unui Săgetător trebuie să se reinventeze frecvent și să trăiască cu aceeași intesitate pentru a nu interveni rutina. Sunt persoane curioase și le place libertatea, având tendințe spre infidelitate.

Citește și: Părțile negative ale zodiilor. Ce defect are fiecare zodie

Capricorn

Persoanele născute sub semnul Capricornului sunt de-a dreptul fermecătoare, deși ele nu conștientizează asta. Nu le place să-și exteriorizeze sentimentele și au tendința spre perfecțiune. Sunt persoane care se simt neînțelese de partener și din acest motiv suferă din iubire, considerându-se neapreciate la adevărata lor valoare.

 

Partenerul unui Capricorn trebuie să știe cum să-l facă să se simtă special. Ei oferă foarte multă afecțiune și tandrețe, senzualitate, sprijin pentru partener, deși afișează o imagine reținută și austeră. Sunt persoane timide și au nevoie în dragoste de certitudine și de dovezi de dragoste din partea partenerului.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Vărsător

„Vărsătorii nu se îndrăgostesc foarte ușor, dar și când o fac, distructiv o fac”, susține numerologul Cristian Pompei. Cine a reușit să câștige inima unui Vărsător ar trebui să se simtă norocos. Sunt persoane foarte stabile și fidele în dragoste, cu excepțiile de rigoare, întrucât pentru toate zodiile există și situații de excepție.

Citește și: Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Vărsătorii iubesc cu foarte multă pasiune, iar când sunt răniți suferă profund. Când iubesc, acești nativi sunt dispuși la foarte multe compromisuri pentru a recâștiga sau a ține aproape persoana dragă. Deși, sunt persoane foarte calde, afectuoase și amabile sunt, totuși, persoane cerebrale și practice.

Citește și: Vărsătorul

Nu fac deosebirea între prietenie și dragoste, iar idealul lor în cuplu este respectul reciproc, simpatia, prietenia și independența. Nu le place să fie constrânși de partener. Dar atunci când iubesc cu adevărat ei vor fi cei care vor face compromisuri fără să li se ceară acest lucru, însă nimic prin costrângere. Încercând să-i impui anumite lucruri, mai mult îl vei îndepărta. Iubesc cu pasiune, dar dacă simt că nu sunt apreciați la adevărata lor valoare se vor îndepărta și desprinde cu ușurință de partener.

 

Cum iubesc nativii zodiilor – Pești

Nativii Pești trăiesc pentru a iubi. Sunt una dintre cele mai impresionante zodii, spune sursa. Sunt persoane visătoare, visând la iubirea perfectă. Uneori preferă singurătatea, în locul relațiilor superficiale. Adoră să fie romantici și să fie alintați. Vor să se știe în siguranță lângă partener. Iubirea, în toate formele ei de manifestare este foarte importantă pentru ei. Sunt mișcați de tot ce îi înconjoară, fiind persoane extrem de sentimentale și tot ce fac, fac din iubire și pentru iubire, a conchis numerologul.

 

Citește și: Pești

 

Sursa: Youtube Cristian Pompei

acvaria.com.

Sursa foto: Captură video.

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei