Home > Diverse > Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Obiecte pe care trebuie să le avem în locuințele noastre, în anul 2023. Iată ce spune Roxana Lușneac Cioriceanu, specialist în astrologia vedică.

Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă

Anul 2023 se află sub vibrația cifrei 7, aceasta fiind o cifră spirituală. Conform astrologului, într-un an cu vibrația 7 trebuie să avem anumite obiecte în casă. În felul acesta vom putea atrage prosperitatea, abundența și energia pozitivă în locuința în care stăm. De asemenea, se va materializa mai ușor ceea ce ne dorim.

Citește și: Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

Specialistul în astrologie spune că anul 2023 este un an sec din mai multe puncte de vedere. Ar putea fi un an cu secetă sau incendii.

„Există posibilitatea de focuri mocnite, de conflicte, explozii, cutremure, de discuții fără sens. O energie cumva tensionată și încărcată”, a declarat astrologul Roxana Lușneac Cioriceanu.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Însă, pentru a echilibra aceste efecte negative, astrologul spune că trebuie să avem în casă un element de apă. Spre exemplu, un acvariu sau o fântână arteziană în curte. Chiar și fântâni de dimensiuni mici și care pot fi procurate ușor, sunt electrice și funcționează sub forma unui circuit al apei și pot fi amplasate în locuință.

Citește și: Ce temeri ai în funcție de zodie

Pentru cei care sunt nativi ai unei zodii de apă sau au ascendent într-o astfel de zodie (Rac, Pești, Scorpion), astrologul mai spune că s-ar putea să nu fie atât de influențați de efectele negative precizate anterior.

Citește și: Care este motto-ul zodiei tale. Ce spun astrologii

Apa mai înseamnă și susținere, empatie și ajutor, înțelegere cu cei din jur și călătorii. De aceea, astrologul recomandă să avem un element de apă în casă.

Citește și: Plante care atrag energia pozitivă și aduc prosperitate în casă

De asemenea, elementele de Soare sunt recomandate de specialistul în astrologia vedică. Însă, subliniază faptul că nu trebuie să fie de culoarea galbenului sau al focului, deoarece acest aspect va amplifica și mai mult energia focului. Se recomandă elementele de Soare de culoare galben-pastel sau un galben-auriu. Spre exemplu, un obiect decorativ în formă de soare.

Alte recomandări pentru anul 2023

Totodată, astrologul recomandă următoarele pietre semiprețioase: Ochiul pisicii, Opalul sau Ochiul tigrului, pe care este bine să le ținem în casă, în anul 2023.

Citește și: Superstiții care te feresc de ghinion

În ceea ce privește culorile pe care trebuie să le purtăm anul acesta și care aduc noroc se numără: albul, auriul, galbenul-pastel, verdele deschis, albastru-pastel. De evitat este negrul, roșul aprins, dar și culoarea maro închis, care reprezintă singurătatea. În general, culorile foarte închise trebuie evitate în casă, dar și excluse din garderoba noastră în anul 2023, a mai spus sursa precizată.

Citește și: Superstiții la români. Ce obiceiuri bizare se practicau în spațiul românesc

Un alt sfat pe care ni-l dă astrologul este de a dona obiectele neagre sau închise la culoare pe care le avem în casă, atunci când simțim că ceva funcționează prost în viața noastră.

Statuetele în formă de leu așezate la intrarea în casă pot avea un efect puternic din punct de vedere energetic, mai spune sursa precizată. Recomandând amplasarea unor astfel de statuete la intrarea în locuință.

Citește și: Cristale cu puteri vindecătoare. Lucruri pe care nu le știai despre pietrele semiprețioase

De asemenea, planta banilor este bine să o țineți în partea de Nord-Vest a casei. Totodată, lumânările albe și aurii este recomandat să le aveți în locuință și să le aprindeți în zilele de joi și de duminică, a mai precizat astrologul vedic, Roxana Lușneac Cioriceanu, pe contul său de YouTube.

Citește și:

Cristalele și pietrele semiprețioase, efecte magice asupra purtătorului

Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

Cum să-ți cureți câmpul energetic și să-ți echilibrezi chakrele

Ce semnificație au lumânările colorate și cum te ajută ele la îndeplinirea dorințelor

Pisicile protejează casa de energiile negative și de deochi

Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

 

 

Sursa: Youtube Astrolog Roxana Lușneac Cioriceanu

Sursa foro: Captură video

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei

Leave a Reply