Home > Diverse > Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

///
Comments are Off
Cum te influențează numărul mașinii tale

Iată cum te influențează numărul mașinii tale, conform numerologiei, și cum se calculează acesta pentru a putea alege un număr benefic pentru autoturismul tău.

Cum te influențează numărul mașinii tale

Invitat în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”, numerologul Mihai Voropchievici a vorbit despre influența pe care o are numărul mașinii asupra noastră. Totodată, numerologul a explicat cum se calculează corect acest număr.

Conform specialistului, inclusiv litera care apare pe tăblița numărului de înmatriculare este importantă, deoarece fiecare literă are un corespondent într-un număr. Astfel că, se vor aduna cifrele corespondente ale literelor care apar în numărul mașinii, inclusiv literele care reprezintă județul, plus numerele existente și, în final, totul de va reduce la o singură cifră. Aceea este, de fapt, numărul care reprezintă mașina ta.

citeste și: Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de a Univers

Pentru a putea calcula corect, numerologul a dat o listă în care erau cuprinse toate literele și corespondentul acestora în cifre.

Pentru a înțelege mai exact cum se calculează, numerologul a exemplificat astfel. Se dă următorul număr de mașina, se urmărește în tabel ce număr corespunde fiecărei litere și se adună toate, apoi se reduce totul la o cifră, acolo unde este cazul: B. 02. AAA= 2+2+1+1+1= 7

Cifra 1

Autoturismul cu cifra 1 este mașina care iese frumos în evidență. Are valoare, va fi mereu o mașină de învingător. Dar, atenție la viteză, spune numerologul. Numărul 1 trebuie să aibă grijă să nu fie mereu primul, mai ales la viteză. Cei care au cifra 1 sunt mai agresivi la volan și mai nervoși. Spiritul mașinii cu cifra de destin 1 le dă șoferilor tentația de a fi vitezomani.

Cifra 2

Cei care dețin mașini numărul 2 sunt cei care încurcă circulația. Sunt persoanele evazive, politicoșii, respectuoșii, sunt persoanele care au multă sensibilitate la volan. Acest număr este recomandat persoanelor mai agresive care vor să fie mai calme la volan.

Cifra 3

Numărul 3 la mașină este al celor care sunt iuți. Mașina cu acest spirit iese în evidență, ori prin colorit, ori prin agresivitatea cu care merge șoferul, ori prin muzica dată la maximum. Mașina cu număr 3 atrage atenția, dar nu va fi niciodată în încurcătură. Deținătorul unei mașini cu număr 3 va ști să-i ajute și pe alții să iasă din încurcărturile din trafic. Cel care are o mașină cu număr 3 este omul care sare de limita vitezei. În plus, conducătorul unei mașini cu numar 3 este destul de agresiv verbal, conform numerologului. Astfel de mașini sunt predispuse micilor accidentări.

Cifra 4

Mașina cu numărul 4 este cea a meticulosului și a zgârcitului. Acest număr predispune la accidente. Este o mașină de firmă, dar din neatenție poate fi accidentată.

Cifra 5

Mașina cu număr 5 este cea care se adaptează, însă cei care dețin o mașină cu acest număr, în general, nu o păstrează mai mult de cinci ani, spune Mihai Voropchievici. Acești deținători de mașini vor mereu să-și schimbe mașina, cam o dată la cinci ani. Numărul cinci reprezintă versatilitatea și aparține în general firmelor de mașini luxoase, bolizilor de înaltă clasă și fiabilitate. Autoturismul cu număr cinci este imprevizibil și poate aparține, în multe situații, piloților de curse sau teribiliștilor. Sunt predispuși la accidente din neatenție.

citește și: Află ce secrete ascunde data ta de naștere

Cifra 6

Numărul 6 este cel mai benefic pentru un automobil. Se pretează la persoane fizice, juridice cum ar fi școli, grădinițe, case de copii, de bătrâni, Salvare, Poliție, transport în comun, fiind un număr extrem de benefic pentru a-l avea la mașină.

Cifra 7

Numărul 7 este pentru singuratici. Atrage ghinionul la cei care sunt necontrolați. Este mașina celor care nu respectă regulile și care dau de bucluc, dacă fac ilegalități în trafic, de exemplu nu respectă culoarea semaforului sau fac depășiri interzise.

Cifra 8

Numărul 8 este mașina oamenilor bogați, cu ștaif. Este mașina oamenilor care vor să arate că trăiesc pe cai mari. Este o mașină bună, dar, în general, pentru oamenii de afaceri, cei care pot să-l ducă pe 8, a oamenilor care au bani câștigați cinstit. Cei care au obținut banii prin mijloace necinstite au șanse să le fie confiscată, lovită sau furată mașina. În aceste mașini nu se urcă fricoșii și temătorii.

Cifra 9

Mășina cu număr 9 este cea mai grozavă mașină pentru firme, societăți, ONG-uri. Este mașina celor altruiști. Este un autoturism pentru perioade lungi de timp și pentru drumuri lungi. Este benefică la drumuri lungi și în care te poți simții protejat.

Urmărește mai multe accesând clipul video de mai jos:

 

 

sursa foto: captura video („Adevaruri ascunse”)

 

Facebook Comments
You may also like
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii. Ce spun numerologii
Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor
Ce semnifică ultimele două cifre din anul nașterii, conform numerologilor
Ce ascund zodiile în inima lor
Ce ascund zodiile în inima lor. Care sunt zodiile cele mai calde la suflet