Home > Diverse > Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

///
Comments are Off
Previziuni astrologice pentru România anului 2023. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum va fi din punct de vedere astrologic pentru țara noastră anul 2023. Iată ce spune astrologul Alexandra Coman.

Previziuni astrologice 2023, pentru România

Conform astrologului, pe harta astrologică a României se arată o creștere a extremismului, iar acest lucru se întâmplă din cauza tranziției dintre Saturn și Marte retrograd, pe casa politicii. În anul următor va exista un discurs politic mult mai radical, mai spune astrologul. De asemenea, agresivitatea la nivelul celor care conduc va crește și regulile vor fi mai stricte, din cauza lui Marte retrograd în Gemeni.

Citește și: Astrolog Cristina Demetrescu: O lună cu emoții intense. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte pentru această vară

Tot ceea ce înseamnă conducător, de la politicieni, la manageri, directori sau alte funcții de conducere se va constata că aceștia dau dovadă de o comunicare mult mai agresivă față de subalterni.

Va exista mult stres în relația cu străinătatea, mai spune astrologul, care a mai precizat că ceea ce există acum la nivel mondial va continua și în anul 2023, iar acest lucru ne va influența foarte mult.

Citește și. Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

„Puterea noastră ca și națiune, de a vocaliza ceva, va fi mult diminuată din cauza unei frici. Soare în cuadratură cu Luna, și a unor promisiuni că va fi bine pe termen lung, dacă se tace pe termen scurt. Soare trigon cu Jupiter”, a mai spus specialistul în astrologie.

Citește și: Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

La nivel personal foarte multă lume va avea o atitudine nonconformistă și multă lume se va îndepărta de știrile din media, care influențează mentalități. Oamenii își vor pierde încrederea în politicieni și vor deveni mult mai centrați pe sine și pe nevoile lor, a mai specificat astrologul.

Astrologul Alexandra Coman a vorbit și despre influența astrelor asupra cetățenilor care trăiesc pe teritoriul României. Iată care sunt prezicerile astrologice pentru fiecare zodie în parte, pentru anul 2023, conform sursei:

Berbec -previziuni astrologice 2023

Acești nativi vor avea parte de vindecarea unor traume emoționale. Se vor confrunta cu niște informații legate de trecutul lor sau rudele lor.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Taur

Zona afirmării este influențată. Astrologul recomandă acestor nativi să devină mai vocali în familie. Este nevoie ca acești nativi să-și recâștige o poziție, în raport cu familia sau rudele. O situație legată se casă se va rezolva în anul ce vine.

Gemeni

Mult mai multă coordonare, rațiune și logică în acțiuni și decizii vor avea acești nativi. Gemenii devin mai maturi și mai responsabili. Un an 2023 în care vor rezolva multe lucruri. Cei care suferă de vreo afecțiune cronică vor găsi rezolvare în anul care vine.

Citește și: Ce te face fericit, în funcție de zodie

Rac – Previziuni astrologice 2023

Nativii din zodia Rac își vor găsi echilibrul în anul 2023, iar situațiile care erau scăpate de sub control vor intra în normalitate.

Leu

Nivelul de supraviețuire va fi fabulos pentru acești nativi. Leul va avea o mare capacitate de a se ridica de jos și a-și demonstra puterea, în ciuda celor care nu cred în el. Un defect va fi prezent pe parcusrul anului 2023, va fi foarte răzbunător cu cei care l-au provocat.

Citește și: Puterea secretă a femeii în funcție de zodie

Fecioara

Mulți nativi ai acestei zodii vor fi tentați să plece din țară, în urma unor oferte tentante de muncă. Banii vor veni de la drum și mulți nativi pot fi promovați pe plan profesional.

Citește și: Află ce ascunde data de naștere

Balanța

Va exista o influență benefică din partea astrelor în anul 2023. Acești nativi se vor maturiza foarte mult în anul ce vine. Este vorba despre abundență materială și financiară. Va fi un an bun.

Citește și: Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

Scorpion – Previziuni astrologice 2023

Scorpionii care trăiesc în România vor fi influențați într-o manieră nonconformistă. Nativii aceștia se vor manisfesta sub forma unei revolte. Vor spune lucrurilor pe nume, vor fi extrem de avantajați de tehnologie și de intuiția lor. Posibil să întâlnească un partener din altă țară sau alt nivel social sau cineva care îi va arăta altă perspectivă a vieții.

Citește și: Cele mai puternice semne zodiacale

Săgetător

Vor avea o altă perspectivă asupra vieții. Vor vedea altfel lucrurile și vor fi mult mai empatici. De asemenea, le va crește nivelul de acces la lumea nevăzută. Este un an în care Jupiter, guvernatorul acestor nativi îi va avantaja pe Săgetătorii care locuiesc în România. De asemenea, vor avea parte de multe realizări.

Citește și: Ce temeri ai în funcție de zodie

Capricorn

Va fi un an excelent, cu condiția să aibă curajul de a acționa și de a nu se lasă influențat negativ de cei din jur. Crește fertilitatea de orice natură. Un avertisment care face referire la faptul că va crește pofta de mâncare, așadar, astrologul atenționează asupra acestui fapt.

Vărsător

Acești nativi devin avari și mai interesați de modul în care își vor gestiona finațele. Își doresc mai multă stabilitate financiară. Posibilă investiție, însă, nu se recomandă riscurile. Este un an în care acești nativi vor lupta să-și găsească liniștea și pacea materială. Nimic nu va veni pe tavă, dar experiențele vor fi o reușită.

Citește și: Părțile negative ale zodiilor. Ce defect are fiecare zodie

Pești – Previziuni astrologice 2023

Peștii trebuie să fie foarte atenți la cuvintele spuse la nervi. Devin schimbați, se transformă mult. Se cere diplomație. Se încheie unele relații care nu funcționau, dar apare oportunitatea de a cunoaște sau a intra în alte relații, de orice tip, sentimental, profesional sau social. Vor avea o mare putere de renaștere.

Citește și: Care este motto-ul zodiei tale. Ce spun astrologii

 

Sursa Astrolog Alexandra Coman -YouTube

Sursa foto: Captură video

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )