Home > Diverse > Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

///
Comments are Off
horoscopul culorilor

Horoscopul culorilor dezvăluie trăsăturile de personalitate ale nativilor în funcție de data de naștere. Află ce culoare corespunde zilei tale de naștere și vezi ce spune aceasta despre personalitatea ta.

Horoscopul culorilor

Identifică culoarea care corespunde zilei tale de naștere și află ce spune aceasta despre personalitatea ta.

Citește și: Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

Roșu (23 decembrie  – 1 ianuarie, 25 iunie – 4 iulie)

Dacă ești născut în această perioadă, horoscopul culorilor spune că ești o persoană drăguță și iubitoare. Ești, de asemenea, o persoană pretențioasă și mereu îndrăgostită și veselă.

Portocaliu (2  – 11 ianuarie, 5  – 14 iulie)

Ești o persoană foarte responsabilă și știi foarte bine cum să tratezi fiecare om în parte. Ai tot timpul câte un țel de atins, ești o persoană foarte competitivă. Când vine vorba despre prieteni, îți este foarte greu să ai încredere în cineva, dar odată ce ai întâlnit persoana potrivită, îți va câștiga încrederea pe viață.

Citește și: Ce te face fericit, în funcție de zodie

Galben (12  – 24 ianuarie, 15  – 25 iulie)

Dacă te-ai născut în acest interval ești o persoană foarte drăguță, inocentă și de încredere. De obicei, tu ești liderul în relații. Iei decizii foarte bune și faci lucrul potrivit la momentul potrivit. Ești un visător și crezi în relația perfectă.

Roz (25 ianuarie – 3 februarie, 26 iulie – 4 august)

Ești tipul de persoană care încearcă să fie mereu cea mai bună în toate. Îți place să-i ajuți pe cei din jur, fiind o persoană protectivă și grijulie, însă ești foarte greu de mulțumit. Uneori gândești negativ și ești mereu în căutarea unei relații romantice.

Albastru (4  – 8 februarie, 1 – 14 mai, 5  – 13 august)

Ai o stimă de sine destul de scăzută și ești un mofturos, spune horoscopul culorilor. Ai simț artistic și îți place să te îndrăgostești, însă alegi cu mintea nu cu inima.

Citește și: Puterea secretă a femeii în funcție de zodie

Horoscopul culorilor – Verde (9  – 18 februarie, 14  – 23 august)

Nu ești deloc o persoană timidă și te descurci bine în orice anturaj. Uneori ești cam impulsiv și îi poți răni pe cei din jur, folosind cuvinte nepotrivite. Îți place să fii iubit și adorat de persoana iubită și ești dispus să aștepți oricât, pentru a întâlni persoana potrivită.

Maro (19 – 29 februarie, 24 august – 2 septembrie, 12 – 21 decembrie)

Ești o persoană foarte activă, un adevărat sportiv. Este dificil pentru ceilalți să țină pasul cu tine și, mai ales, să se îndrăgostească de tine, deși tu ești genul de om care se îndrăgostește ușor. Odată ce ai aflat că nu poți obține un lucru, renunți de îndată și îți canalizezi atenția spre altceva.

Transparent (1 – 10 martie, 3 – 12 septembrie)

Îți schimbi sentimentele foarte ușor și din senin. Ești sincer, dar și destul de credul. Îți este greu să găsești dragostea adevărată și poți întâmpina dezamăgiri în dragoste.

Citește și: Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

Horoscopul culorilor – Verde deschis (Lime) (11 – 20 martie, 13 – 22 septembrie)

Aceste persoane născute în acest interval sunt destul de calme, dar se stresează foarte ușor. Au tendința de a se plânge pentru orice lucru, fie el cât de mic și dau dovadă de gelozie în relațiile de cuplu.

Negru (21 martie)

Ești o persoană curajoasă și îți plac mult provocările, însă nu-ți place să faci schimbări în viața ta. Odată ce ai luat o decizie, nu ți-o vei schimba mult timp după aceea.

Horoscopul culorilor – Violet (22 – 31 martie, 24 septembrie – 3 octombrie)

Ești misterios, puțin egoist și foarte curios. Ziua ta poate fi una veselă sau una tristă, depinde numai de starea ta de spirit, tu alegi cum vrei să fie. Ești foarte popular în rândul prietenilor, dar uneori te porți prostește și uiți repede faptele bune care ți s-au făcut.

Citește și: Ce temeri ai în funcție de zodie

Bleumarin (1 – 10 aprilie,  4 – 13 octombrie)

Ești o persoană atractivă și iubești viața. Ești capabil de sentimente profunde față de oricine și orice și ești ușor distrat. Odată ce te-a supărat cineva, îți este foarte greu să-l ierți.

Argintiu (11 – 20 aprilie, 14 – 23 octombrie)

Ai foarte multă imaginație, însă ești o persoană rușinoasă. Îți place să experimentezi mereu lucruri noi, pe care le înveți cu multă ușurință și îți plac provocările. Viața ta amoroasă este destul de dificilă și confuză.

Horoscopul culorilor – Alb (21 – 30 aprilie, 24 octombrie – 11 noiembrie)

Ești o fire visătoare și ai multe țeluri în viață. Devii ușor gelos, dar poți fi o persoană care impresionează. Te gândești prea mult la cei din jur.

Auriu (15  – 24 mai, 12 – 21 noiembrie)

Ești genul de om care știe să facă deosebirea între rău și bine. Ești mai mereu vesel și distrat. Este dificil pentru tine să găsești persoana potrivită, dar odată cei ai întâlnit-o, vei rămâne mereu îndrăgostit de ea.

Crem (25 mai – 3 iunie, 22 noiembrie – 1 decembrie)

O fire competitivă și sportivă. Nu-ți place deloc când pierzi și ești o persoană binedispusă, în general. Ești o persoană de încredere. În dragoste ești destul de selectiv, dar odată ce ți-ai găsit pereche, o vei ține mereu lângă tine.

Citește și: Cum poți atrage energia pozitivă în casă. Trucuri magice pentru bunăstare, dragoste și prosperitate

Horoscopul culorilor – Gri (4 – 13 iunie, 24 iunie, 2 – 11 decembrie)

Ești foarte atractiv și activ. Niciodată nu-ți ascunzi sentimentele și spui mereu tot ce ai pe suflet. Poți fi uneori egoist. Îți place să fii luat în seamă și nu suporți să fii tratat incorect. Ai mereu cuvintele la tine și ai un simț al umorului dezvoltat, asta face ca nu de puține ori să înseninezi ziua celor din jur.

Maro (14 – 23 iunie)

Te caracterizează inteligența și apreciezi corectitudinea. Îți place să te faci remarcat pe unde treci, dar asta poate provoca uneori probleme, dacă nu ții cont și de sentimentele celorlalți și te gândești doar la tine. Ești destul de răbdător și stabil în relațiile de dragoste.

Măsliniu (23 septembrie)

Ești o persoană mărinimoasă atât cu familia cât și cu prietenii. Nu îți plac divergențele, detești violența și ești un om corect. Ești amabil și vesel și nu invidiezi pe nimeni.

Citește și: Află ce spune astrologia celtică despre tine

Horoscopul culorilor – Turcoaz (22 decembrie)

Ai standarde ridicate când vine vorba despre alegerea unui partener și ești foarte interesat de aspectul tău fizic. Te gândești înainte de a lua decizii, pentru a evita greșelile ulterioare. Îți place să fii lider și îți faci foarte ușor prieteni.

 

 

 

sursa:usefulinfo.us

 

 

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei