Home > Diverse > Test psihologic. Alege floarea care te definește

Test psihologic. Alege floarea care te definește

///
Comments are Off
Test psihologic. Alege floarea care te definește

Test psihologic care îți dezvaluie secrete despre personalitatea ta. Alege o floare dintre cele din fotografie și vezi ce spune alegerea ta despre tine.

Test psihologic – Floarea numărul 1 – Crinul de cameră

Dacă ai ales crinul de cameră (amaryllis), la fel ca această floare, perioada ta preferată din an este cea din preajma Crăciunului. Îți place să fii înconjurat de prieteni, îți plac petrecerile, iar tu ești mereu sufletul lor. Ai întotdeauna cuvintele la tine, ești un excelent orator și știi să te adresezi fiecărui om în parte.

Citește și: Alege un drum și află ce spune testul despre tine

Ești un bun sfătuitor și te pricepi să oferi mângâiere celor ce au nevoie. Această floare pe care ai ales-o este simbolul frumuseții interioare și reprezintă adevăratele valori, dincolo de frumusețe.

Floarea cu numărul 2 – Crinul de grădină

La fel ca și crinul de grădină, floarea pe care ai ales-o, dispui de foarte multă energie. Aura ta puternică atrage oamenii ca un magnet spre tine. Îi inspiri pe cei din jur cu energia și creativitatea ta. Este o adevărată veselie în jurul tău.

Citește și: Cum să ai un creier sănătos. Metode la îndemâna oricui

Crinul de grădină simbolizează, de asemenea, puritatea și frumusețea rafinată. Ești o fire optimistă, curioasă și îți plac aventurile. Ești dispus în orice moment să te implici în noi proiecte, ești un laborator de idei și eviți munca grea, pe care preferi să o pasezi altora.

Floarea numărul 3 – Trandafirul roșu

Dacă ai ales trandafirul roșu, ești o persoană frumoasă, precum un trandafir, însă la fel de bine îți poți arăta spinii dacă cineva te provoacă. Clasicul trandafir roșu, arată că ești o persoană extravertită, curajoasă și sinceră.

Citește și: Cărți de dezvoltare personală, recomandate tuturor celor ce vor să adopte o gândire pozitivă

Oamenilor le place să stea în preajma ta, ești o persoană directă care spune lucrurilor pe nume. Ai visuri mărețe și planuri mari de viitor, pe care ți-l planifici cu multă atenție. Știi exact ce îți dorești, însă nu uita să trăiești prezentul și să te bucuri de orice moment.

Floarea numărul 4 – Trandafirul negru

Trandafirul negru este o floare rară, exact așa cum ești tu. Ești o persoană originală și nimeni nu te poate copia, ești pur și simplu unic, iar asta te face incredibil de valoros. Ești mereu cu un pas înaintea celorlalți și născut pentru a fi lider, niciodată un executant.

Citește și: Cum să-ți îmbunătățești starea de spirit. Alimente care combat depresia

Ești o fire independentă și te bazezi doar pe tine însuți, niciodată nu-ți place să depinzi de ceilalți. Un sfat bun pentru tine ar fi, să nu îndepărtezi pe toată lumea din jurul tău, oferă o șansă oamenilor care vor să se apropie de tine.

Floarea cu numărul 5 – Laleaua

Dacă ai ales laleaua, primăvara este anotimpul tău, atunci pur și simplu înflorești, revii la viață și te simți plin de energie, ca după o renaștere. Laleaua simbolizează faima și dragostea perfectă, iar tu le ai pe ambele. Ești apreciat pentru inima ta caldă și natura ta iubitoare și prietenoasă.

Citește și: Află ce spune astrologia celtică despre tine

Ești o persoană foarte sensibilă. Când te îndrăgostești, iubești cu toată ființa ta. Amintește-ți mereu cât ești de uimitor și nu lăsa gândurile negative să te acapareze.

Test psihologic – Floarea numărul 6 – Orhideea

Dacă ai ales orhideea, ești genul de persoană care se acomodează oriunde în lume. Orhideea este considerată regina florilor, fiind una dintre cele mai frumoase flori. Tu ai acest lucru în comun cu orhideea, ești o persoană atrăgătoare. Orhideea simbolizează mândria și gloria feminină, acestea fiind aspecte importante ale personalității tale.

Citește și: Sfaturi din înțelepciunea popoarelor arabe. Maxime care îți vor da de gândit

Muncești din greu, dar îți atingi obiectivele, pentru că te implici trup și suflet. Adesea, prietenii îți cer sfatul, pentru că tu ai mereu o soluție pentru orice problemă. Ești născut să ieși în evidență.

 

 

sursa: usefulinfo.us

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Ritualuri de manifestare a dorințelor cu ocazia portalului din data de 8.08. Ziua în care dorințele se împlinesc. Ce se întâmplă pe această dată
Ce sunt sufletele pereche și flăcările gemene, dar și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual
INTERVIU. Ce sunt sufletele pereche, flăcările gemene și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual
Ritualuri, superstiții și obiceiuri de Paște, pentru a atrage prosperitatea, sănătatea și norocul
Ritualuri, superstiții și obiceiuri de Paște, pentru a atrage prosperitatea, sănătatea și norocul