Home > Diverse > INTERVIU. Ce sunt sufletele pereche, flăcările gemene și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual

INTERVIU. Ce sunt sufletele pereche, flăcările gemene și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual

Ce sunt sufletele pereche și flăcările gemene, dar și relațiile karmice. Viziunea unui consilier spiritual

Ce sunt sufletele pereche, flăcările gemene, dar și relațiile karmice. Cum ne dăm seama că suntem într-o astfel de relație. Interviu cu Teodora, consilier spiritual și deținătoarea canalului de Youtube, „Clepsidra cu Îngeri”, un canal cu zeci de mii de urmăritori. Iată care este viziunea autoarei asupra acestui subiect tabu pentru unii, dar care prezintă interes pentru tot mai multe persoane.

Viziune asupra spiritualității

Subiectul legat de sufletele pereche, flăcările gemene sau relațiile karmice este unul destul de controversat pentru că aparține unui domeniu în care nu putem veni clar și just cu dovezi, nefiind vorba de datele centralizate ale unei științe exacte și logice. Așa că adepții acestor concepte se ghidează după ce au văzut, zis, trăit și transmis cei ce au analizat aceste aspecte în decursul timpului.

Citește și: Bolile au cauze spirituale. Cum tratezezi cauzele durerilor fizice

Unele sunt transmise de strămoșii noștri, altele de entități din alte dimensiuni sau de persoane contemporane cu noi, căci spiritualitatea este un domeniu care prinde aripi, evoluează și este un subiect tot mai prezent în cotidian.

Cu toate acestea este un subiect tabu pentru unii, dar revelator pentru cei ce au ochi să vadă, urechi să audă, dar și mintea și sufletul deschise să primească astfel de informații într-o oarecare formă brută.

”Suntem parte din acest vast Univers care cuprinde infinitatea lucrurilor văzute și nevăzute, a entităților însuflețite și neînsuflețite, totalitatea astrelor ce se mișcă în spațiu, precum și a fluidelor ce umplu acest spațiu”, spunea H.L.D. Rivail ( cunoscut și sub pseudonimul Allan Kardec ), în „Cartea Spiritelor.” Autorul fiind cel care a creat, la mijlocul secolului al XIX-lea, mișcarea spiritistă.

Pentru a putea înainta cu discuția despre suflete pereche, flăcări gemene și relații karmice, este important să acceptăm ideea că moartea nu există, că totul e viață și este într-o continuă transformare, că există ceva palpabil numit materie, o parte nevăzută numită spirit și un fluid numit energie, care să le lege.

Ce se întâmplă cu spiritele după moartea trupului, conform consilierului spiritual

Când murim trupește, spiritul nostru reintră în lumea spiritelor pastrându-și însă individualitatea, unicitatea și dorința de a evolua, căci are inteligența de a-și dori să atingă fericirea eternă, să ajungă în stadiul în care nu mai are nimic de învățat.

De asemenea, nu mai e forțat să revină pe Pământ, decât la propria alegere pentru a ajuta la creșterea vibrației omenirii. Totodată, nu mai e nevoie să stea în fața Consiliului Intergalactic pentru a vedea când se reîncarnează, în ce trup, în ce familie, cu ce karma. Ajungem astfel cu discuția la ceea ce se numește reîncarnare.

Citește și: Reîncarnarea, mit sau adevăr? Mărturii ale reîncarnării, afirmațiile marilor învățați ai lumii

Sufletul nostru are mai multe existențe corporale în decursul vremii. Dacă nu a reușit să își termine purificarea și nu a putut atinge perfecțiunea va reveni pe Pământ în alt trup, se va încarna din nou și din nou până va absolvi școala vieții, și se spune că lista de așteptare nu este scurtă deloc.

Sute de mii de suflete așteaptă în jurul Mamei Gaia pentru a avea onoarea de a fi aici și de a învăța, din și prin practică, căci așa înveți mai ușor si mai rapid decât din teorie.

Așa că, din toate încarnările, din toate dimensiunile, lumile si planurile existențiale, cea de pe Pământ ar fi cea mai importantă și se pare că nu realizăm decât foarte rar sau prea târziu ce onoare avem. Multe se pot spune, însă doritorii pot aprofunda acest subiect dacă doresc.

Acum că am intrat un pic în atmosfera aceasta magică a existenței noastre, vom aprofunda legatura dintre sufletul nostru și celelalte pe care le întâlnim în decursul vieții noastre pe Pământ și nu numai.

Venirea pe Pământ, o misiune pentru fiecare

Cu toții venim cu o misiune la alegere și de cele mai multe ori cu cât e mai greu cu atât suntem mai evoluați și ascensionăm mult mai rapid. Deși, mulți vor spune ”nu mă interesează, toată viața mea a fost un chin”, hai să gândim mai profund de atât!

Din experiență personală, dar și din interacțiunea cu cei care vin la consiliere, cel mai greu facem față dezamăgirilor relaționale și asta pentru că avem cea mai grea și supremă lecție de învățat și anume lecția iubirii necondiționate. Dar și a iertării, a acceptării de sine, a respectului față de propria persoană, iar pentru a învăța aceste lucruri Dumnezeu ne scoate în cale lucruri, situații și relații ce ne oferă ocazia să luam notă de trecere sau chiar premiul I la sfârșitul vieții din 3D, adică pe Pământ.

Citește șiCe semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

Și nu putem învăța aceste lucruri singuri, de aceea Creatorul l-a făcut pe om să socializeze (dacă ne luam după Sfânta Scriptură avem povestea lui Adam si Eva, dacă ne luăm după poveștile New Age avem povestea lui Lilith si a lui Adam), să experimenteze, să învețe, să progreseze si singur nu ar avea cum să urmeze legea lui Dumnezeu, care e scrisă în conștiința noastră individuală și colectivă.

Iubirea e un sentiment divin care ne înalță, iubirea nu doare, iubirea nu rănește, însă așteptările noastre o fac, ne consumă și ne fac să nu mai credem în nimeni și în nimic. Să dăm vina pe toți și toate, să căutăm soluții rapide și disperate peste tot în jur (căutăm în lună și-n stele, în horoscoape, în numerologie, în metode de divinație, în frunze, în palme, etc. care însă nu fac munca în locul nostru, ci sunt ”ustensile” care ne ajută ca ghidare), dar mai puțin în interiorul nostru.

Citește și: Secrete pentru a-ți atinge obiectivele și îndeplini visurile. Ce spun autorii de succes ai unor cărți de dezvoltare personală

Ce sunt sufletele pereche, flăcările gemene, dar și relațiile karmice. Cum ne dăm seama că suntem implicați într-o astfel de relație. Teodora ne răspunde și ne explică în continuare viziunea ei asupra acestui subiect.

Almanah Online:  Ce sunt sufletele pereche și flăcările gemene?

Teodora, consilier spiritual: Sufletele pereche sunt suflete diferite de ale noastre pe care le întâlnim în decursul vieții noastre. Ele pot fi rude, prieteni, cunoștințe, șefi, colegi de muncă, vecina de la 3, parteneri de viață, animaluțe chiar, etc.

Flăcările gemene sunt un suflet, două trupuri, adică la crearea Universului acel suflet a fost împărțit în două, cele două flăcări gemene, cea feminină și cea masculină, care sunt însă întregi și nu jumătăți, căci celălalt suflet a apărut odată cu tine. Doi indivizi ca expresii ale aceluiași suflet. Deci avem doar o singură flacără geamănă și extrem de puține persoane au ocazia să o cunoască, dar mulți confundă relația karmică în care sunt cu cea a flăcărilor gemene.

A.O: Cum ne dăm seama că ne aflăm într-o relație cu o flacăra geamănă sau cu un suflet pereche?

Teodora: Brown ne spunea că sufletele pereche nu pot fi și gemene în același timp, dar diferența dintre ele o găsim în faptul că relațiile cu sufletele pereche sunt mai blânde, mai armonioase, mai compatibile energetic. Au loc între persoane aflate pe aceeași lungime de undă. Persoane cu care poți fi tu, cu care ai lucruri în comun, care te susțin, cu care ești de acord până la cel mai mic detaliu, râdeți la aceleași glume, vă plac aceleași filme/cărți, nu există între voi ură, gelozie, invidie, egoism sau alte sentimente de vibrație joasă. Iar dacă există conflicte se rezolvă armonios, în timp, dar cu calm. Rar îi găsiți, dar sunt aici ca să vă ajute și veți trăi o experiență unică, profundă.

Citește și: Cărți de dezvoltare personală, recomandate tuturor celor ce vor să adopte o gândire pozitivă

Relația cu flacăra geamănă e mult mai provocatoare. Este doar de ordin sentimental și e cu o persoană cu care ești tu în oglindă. Pe cât e de înflăcărată si pasională relația, pe atât e de mistuitoare și imposibilă de multe ori căci regăsirea în această viață, în acest plan dimensional e cu scop creator. Te va scoate din zona de confort, te va duce (de cele mai multe ori) la disperare, tocmai pentru a-ți învăța lecțiile, pentru a-ți face temele începute în alte vieți și neterminate.

Într-o astfel de relație mereu unul e mai avansat din punct de vedere spiritual și vine să-l ridice pe celălalt. O poate face întinzând mâna finuț sau te poate trage brutal, iar această evoluție nu e un proces ușor sau prea plăcut până nu te armonizezi cu flacăra ta geamănă, dar e un proces înălțător și oarecum vital.

A.O: Relația cu flacăra geamănă sau cu sufletul pereche are impact pozitiv sau negativ asupra noastră?

Teodora: Strict părerea mea este că niciodată nu va avea un impact negativ căci ambele ne sunt trimise să învătăm, să evoluăm cu ei, prin ei, cu ajutorul lor și datorită lor, nimic întâmplător în Univers și nimic împotriva noastră.

A.O: Cum știm ce datorii karmice avem de plătit față de sufletul pereche sau flacăra geamănă?

Teodora: Dacă este să vorbim despre Karma, care reprezintă suma acțiunilor și a gândurilor noastre pozitive și negative, dar și despre datorii karmice, trebuie să fim mai degrabă atenți la relațiile cu cei ce se numesc gemenii noștri karmici și la relațiile karmice.

Citește și: Cum îți poți modela viața prin puterea subconștientului

Ei nu sunt flăcări gemene, ci persoane pe care eu îi văd ca pe niște vampiri energetici care nu ne reflectă personalitatea, ale căror scop este să ne manipuleze, să profite de noi, să ne consume toată energia pozitivă, să ne aducă doar probleme și astfel, într-un fel mai apăsător realizăm că avem de lucrat cu noi și la karma personală. (Puteți afla care este datoria voastră karmică în funcție de zodie, de data de naștere, prin intermediul astrologiei și a numerologiei, etc).

Citește și: Află totul despre terapia Reiki. Cum funcționează și ce boli tratează. Ce spune Daniela Cumpănici, maestru Reiki și Karuna Reiki

Vom știi dacă avem datorii karmice față de cineva, indiferent de natura relației cu ei, dacă ne vom simți inconfortabil, dacă pierdem mai mult decât câștigăm, dacă avem tendința să avem mai multă grijă de ei ( în alte vieții probabil i-am făcut să sufere), relația este epuizantă și toxică, te simți blocat și ai impresia că totul se repetă, întâlnești și treci prin aceleași tipare, simți că nu este ok ce se întâmplă, etc.

A.O: Cum ne plătim datoriile karmice față de sufletul pereche și flacăra geamănă?

Teodora: Ne plătim datoriile karmice sau ne echilibrăm karma prin a fi responsabili, a fi plini de compasiune, a nu judeca, prin a-i ajuta pe cei cu care avem o relație (și nu numai) să evolueze, să își găsească scopul, să le readucem credința în suflet, speranta, puterea și curajul de a vedea calea. Să îi ascultăm încercând să privim și din punctul lor de vedere, să îi iertăm, căci ei au cea mai mare nevoie de iubire.

Citește și: Imaginea care îți dezvăluie temerile din subconștient

Să avem compasiune, să facem lucruri bune fără a aștepta vreo recompensă, să nu cauzăm suferință sau durere pe cât putem. Însă, toate fără a forța pe nimeni spre a-i face bine. Unii au nevoie să evolueze singuri și nu e ok să ne implicăm forțat sau să insistăm prea mult.

A.O: Cum ne dăm seama care sunt lecțiile pe care trebuie să le învătăm de la o legătură karmică ?

Teodora: Lecțiile vor fi mereu unele personale și diferă în funcție de călătoria noastră spirituală și stadiul la care suntem pe scara evoluție. Însă, când relația cu sufletul geamăn e mai mult mistuitoare decât armonioasă vom știi că avem ceva de învățat. Dar să nu uităm că și celălalt are același lucru de făcut. Așa că e nevoie de răbdare (uneori chiar ani sau zeci de ani), întelegere, iubire și dorința pură din partea amândurora.

Citește și: Terapii complementare pentru tratarea problemelor emoționale. Interviu cu terapeutul Daniela Cumpănici

Însă, lecțiile diferă de cele cu gemenii karmici, căci sunt mult mai profunde și sincere și anume: să învățăm să ne iubim, să ne apreciem, să ne punem pe primul loc (să ne oferim ceea ce avem pretenția să ne ofere partenerul de viață), să spunem ”NU”, când este cazul. Să ne descurcăm pe propriile forțe găsind puterea interioară, să avem suficientă încredere în intuiția noastră. Să nu ne lăsăm folosiți, să plecăm din situații și relații toxice și să trăim clipa!

A.O: În legăturile karmice datoriile sunt reciproce?

Teodora: Datoriile, în general, sunt personale, dar relevă interacțiunea cu celălalt, însă fiind vorba de o relație, automat implică și o reciprocitate mai ales că suntem toți interconectați. Așa că, adesea în relațiile karmice se adună mai multă energie negativă acumulată în timp unul față de celălalt, creând astfel o legătură, un nod karmic pe care îl puteți observa analizând relația dintre voi doi.

Citește șiTipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i eviți

Există furie, pretenții inexplicabile, conflicte apărute din nimicuri, simțiți ură, dorință de răzbunare, gelozie, invidie, iritare, frică, vă lipsește încrederea în partener sau poate nu puteți să vă despărțiți din anumite cauze. Ar trebui să vă pună pe gânduri căci e datoria voastră karmică, dacă vedeți partenerul trecând prin asemenea stări, atunci e datoria lui.

A.O: Ce se întâmplă dacă nu reușim să ne plătim datoriile karmice față de un suflet pereche?

Teodora: Dacă avem încă lucruri neterminate față de aceste persoane cu siguranță ne vom reîntâlni pe Pământ sau, cât nu suntem aici împreună, îi vom susține din alte dimensiuni. Așa că să facem cât putem în fiecare încarnare, să lucrăm la propria persoană, la evoluția noastră, să ne conștientizăm greșelile si să ne învățăm lecțiile fiind atenți la ceea ce apare repetitiv în viața noastră. Să vezi ce emoții ascunse ai în fața unor persoane, locuri sau situații.

Citește și: Cauzele spirituale ale bolilor și suferințelor

Încearcă să cauți semnificațiile spirituale ale bolilor trupului fizic, pune-te mai des în locul celui de lângă tine și încearcă să-l întelegi, să-l ajuți să evolueze și el, să-l iubești necondiționat, căci este extrem de greu să fi în pielea lor, a celor ce sunt răi și au o karma atât de grea de dus. Ei sunt cei ce au cea mai mare nevoie de iubire.

A.O: Sufletele pereche sau flăcările gemene sunt destinate să rămână împreună?

Teodora: Un lucru am învătat sigur în această viață spirituală și anume că singura persoană ce îți este alături de când te naști și până pleci de pe acest pământ este persoana TA! Restul vin și pleacă în funcție de călătoria fiecăruia.

A.O: Cum știm că ne-am achitat datoriile karmice față de un suflet pereche sau flacăra geamănă?

Teodora: Vom știi acest lucru dacă vedem că putem respira normal, că începem să pășim cu spatele drept și capul sus, că problemele încep să dispară, când putem spune sincer și cu mâna pe suflet ca am iertat (proces ce poate dura și zeci de ani!).

Citește și: Știința confirmă faptul că unii oameni sunt vampiri energetici

Când nu ne mai lăsăm atrași în energii negative, când putem să îi lăsăm să plece știind că dacă ne sunt meniți se vor întoarce, când avem senzația de mulțumire și fericire, când comunicarea dintre voi devine sinceră, simplă, dar profundă și fără prejudecăți, când există o stare de respect, întelegere și armonie, când nu mai pierdem bani sau lucruri materiale, când înțelegem ce și de ce!

 

 

 

 

 

Sursa : Teodora – Clepsidra cu Ingeri!

Sursa foto: pixabay.com

Facebook Comments
You may also like
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )
Despre iubire, într-un alt fel de limbaj
Despre iubire, într-un alt fel de limbaj ( I )

Leave a Reply