Home > Sănătăte > Durerile fizice au cauze spirituale

Durerile fizice au cauze spirituale

durerile

Durerile fizice sunt în strânsă legătură cu afecțiunile spirituale. Conform site-ului themindsjournal.com, fiecare durere fizică are o cauză spirituală, iar pentru a o trata  este bine să-i cunoaștem cauza spirituală și să luăm măsuri în ceea ce privește aceasta.

Durerile de cap

Durerile frecvente de cap pot fi cauzate de stresul zilnic. Trebuie să luați o pauză de relaxare pentru a vă reîncărca bateriile, să vă îndepărtați de sursele cauzatoare de stres și de cele care vă consumă energia, dar și de persoanele din jur care vă țin blocate pe loc, vă împiedică evoluția și sunt o sursă de epuizare pentru voi.

Durerile de gât

Durerile în gât pot fi în strânsă legătură cu imposibilitatea de a ierta pe cineva sau chiar pe tine însuți. Astfel, dacă simți durere în gât înseamnă că trebuie să oferi mai multă iubire, atât celor din jur, cât și propriei tale persoane, să ai mai multă încredere în tine, să te apreciezi mai mult, să nu te subestimezi.

Durerile de umăr

Aceste dureri pot indica faptul că aveți o povară emoțională puternică. Soluția ar fi să vă concentrați pe aflarea unor soluții productive și rezolvarea problemelor, poate chiar prin transferarea sarcinilor unor alte persoane.

Durerile în partea superioară a spatelui

Durerea în partea superioară a spatelui înseamnă că nu aveți suficient suport emoțional. Te poți simți neplăcut și nedorit. Dacă ești singur, poate că e timpul să găsești pe cineva care să-ți fie aproape.

Durerile în partea inferioară a spatelui

Durerile în partea inferioară a spatelui sunt semn că aveți probleme legate de bani. Ar fi timpul să luați în calcul un nou plan financiar, să vă reorientați în ceea ce privește veniturile, să căutați alte surse care ar putea să vă aducă venituri financiare și care să vă mulțumească. De asemenea, să faceți schimbări în acest sens, să nu vă complaceți în situația în care vă aflați.

Durerile de coate

Coatele vorbesc despre rezistența pe care o opuneți la schimbări. Nu sunteți deschis acestora. Dacă aveți brațele rigide, înseamnă că aveți și o viață rigidă. Faceți compromisuri și lăsați ca lucrurile să se miște de la sine, nu vă opuneți schimbărilor.

Durerile de mâini

Dacă aveți dureri de mâini înseamnă că sunteți o persoană destul de distantă care refuză socializarea și apropierea de ceilalți. Ar trebui să luați în calcul legarea de noi prietenii sau apropierea de prieteni, colegi și să intrați mai mult în conexiune cu aceștia, să nu vă izolați.

Durerile de șolduri

Înseamnă că sunteți speriat de mișcare, că sunteți o persoană statică, refuzând inclusiv schimbările din viața dumneavoastră. Sunteți mult prea reținut la schimbări.

Durerile de genunchi

Aceste dureri sunt semn că egou-ul tău este prea mare și ești o persoană destul de egoistă. Nu uita că nici tu nu ești nemuritor, ar trebui să începi faci acte de caritate și voluntariat. Toleranța ar trebui să fie lecția pe care trebuie să o înveți.

 

Sursa: theminsjournal.com

 

Facebook Comments
You may also like
Hidroterapia şi ce boli puteți trata cu ajutorul acesteia
Ce boli puteți trata cu ajutorul apei

Leave a Reply