Home > Diverse > Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte

Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte

Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte

Horoscop 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte.

Horoscopul 2024, pentru fiecare zodie în parte

Anul 2024 este un an benefic pentru toate zodiile. Ce arată astrele pentru anul 2024, conform astrologului Alexandra Coman și care sunt zodiile cele mai favorizate în acest an, conform sursei.

 Horoscop 2024 – Berbec

Berbecul riscă să se arunce în acțiuni care nu sunt bine gândite, caracteristică tipică Berbecului în general, doar că anul acesta vor apărea în jurul acestui nativ persoane care îi vor stimula nevoia de validare, orgoliu și de a demonstra anumite lucruri, susține astrologul. De asemenea sursa atrage atenția Berbecului la inițiativele negândite și la persoanele cu care interacționează pe plan profesional și care îl pot induce în eroare prezentându-i anumite situații care pot fi iluzorii.

Citește și: Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

Taur

Taurii se numără printre zodiile foarte bine aspectate în 2024. În prima jumătate de an acești nativi sunt tranzitați de Jupiter, Marele Benefic. Taurii pot anul acesta să-și rezolve anumite probleme, precum închiderea unor credite financiare sau să-și întâlnească sufletul pereche. De asemenea, sunt șanse de stabilizare pe zona imobiliară și au parte de o protecție din partea Planetei Jupiter. Unii Tauri își pot cumpăra o locuință. Atenție mare la prietenii sau apropiații care au capacitatea de a le tăia aripile și visurile, mai este atenționarea astrologului.

Gemeni

Un an foarte bun în ceea ce privește studiul, descoperirea talentelor care ulterior te pot ajuta să monetizezi. De asemenea, partea de deplasări sau călătorii este foarte bine aspectată. Sfatul astrologului este ca atunci când nu găsești soluții la o problemă să te încumeți la o călătorie, iar aceasta te va ajuta să te încarci pozitiv, în urma ei va apărea și soluția la problema ta.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Dacă ai abandonat cândva niște studii, anul acesta este benefic pentru reluarea acelor studii, examenele fiind și ele sub auspicii norocoase anul acesta. Pot avea loc aplanarea conflictelor cu rudele, acolo unde existau conflicte. Cei singuri au mari șanse să întâlnească anul acesta pe cineva cu care să lege o relație de lungă durată. Atenție mare la escroci, este sfatul astrologului pentru Gemeni.

Racul

Racii vor dobândi foarte multă intuiție pe partea practică și realistă, susține Alexandra Coman. Un an în care te organizezi foarte bine, iar acțiunile pe care le vei demara te vor ajuta să te stabilizezi și să obții un confort fizic și emoțional, pe plan material. Stabilitate în plan material și social, dar și în legaturi cu oameni importanți care te pot ajuta în carieră. Atenție la încăpățânare, susține astrologul, deoarece aceasta poate fi o vulnerabilitate pentru Raci.

Leu

Este anul în care îți vindeci trecutul. Vor apărea evenimente care seamănă cu evenimentele pe care le-ai trăit în trecut și care te-au demoralizat, iar acum vei avea puterea și energia să le schimbi, iar Universul le va face să funcționeze în favoarea ta. Cei care își vor achiziționa o casă anul acesta, vor avea foarte mult noroc. Atenție la orgoliu, în rest aveți un an fabulos și cu multă protecție divină.

Horoscop 2024 – Fecioara

Acești nativi vor avea parte de protecție divină, mai ales atunci când urmează să se întâmple ceva care nu este de bun augur. Multe călătorii, mai ales în interes de serviciu. Se rezolvă lucruri și se inițiază discuții care duc către pace cu cei aflați în conflict, de aici va rezulta multă productivitate. Noroc la șofat și la mașini. Susținere din partea astrelor pe partea de comunicare. Atenție la grabă, trebuie ierarhizată importanța lucrurilor pe care le faceți.

Balanța

Anul acesta Blanțele vor știi cu exactitate ce au de făcut. De aceea trebuie să se axeze pe un singur obiectiv, nu pe mai multe, iar acesta va fi atins cu succes. Este un an benefic pentru căsnicii, pentru relocare, pentru negocieri. Sfatul este să te înconjori de oameni de la care ai ceva de învățat. Nu te frustra, dar nici nu face excese anul acesta, este sfatul astrologului.

Citește și: Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman

Scorpion

Este un an al acțiunii, este momentul să te ridici și să faci ceva memorabil. Scorpionii vor fi axați mai mult pe partea sociala. Un an excelent pentru cei care vor să-și cumpere o locuință. Soluțiile pe partea materială vor apărea printr-un element surpriză. Se vor rezolva prin intervenția divină, în mod surprinzător. Ascultă-ți instinctul, deoarece divinitatea îți va transmite ceea ce trebuie să faci. Bine susținuți pe proiecte care țin de lumea virtuală. Atenție la excesele de orice fel, inclusiv cele alimentare.

Horoscop 2024 -Săgetător

Conform astrologului, Săgetătorii sunt regii neîncoronați ai zodiacului, în anul 2024. Jupiter, Marele Benefic, vă ajută să rezolvați probleme de ordin juridic. Un an fabulos și pentru cei care vor să se căsătorească anul acesta, iar cei singuri au șansa să-și întâlnească sufletul pereche sau deja l-au întâlnit în lunile trecute. Mutările și drumurile le sunt favorabile Săgetătorilor. Se recomandă mai multă inițiativă în relații, în rest un an excelent pentru acești nativi.

Capricorn

Un an excelent pentru începerea unui proiect important sau întemeierea unei familii. Proiectele importante pot prinde contur, nu este neapărat un an al realizărilor, cât al strategiilor de pornire a proiectelor de viitor. Se rezolvă ceva legat de traumele din copilărie, se vindecă și se transformă, scăpați de niște probleme din trecut.

Un an bun de începere al unei terapii și un an bun pentru vindecare. După două decenii de subjugare, Capricornii se vor simți eliberați, de asemenea, se vor simții ca niște supraviețuitori, fiind anul înfloririi lor. Trebuie să vă găsiți un job și să vă stabilizați într-un domeniu anume este sfatul Alexandrei Coman.

Frica este parte negativă a acestui an, deoarece vă poate aduce multe dezavantaje dacă veți manifesta sau vă veți lăsa condus de frică. Sfatul este să nu vă fie frică și atenție la o femeie care poate avea rol distructiv în viața voastră anul acesta.

Citește și: Ce ascund zodiile în inima lor. Care sunt zodiile cele mai calde la suflet

Vărsător

Un an în care dragostea primează și se stabilizează. Cei aflați în relații care nu funcționau pot avea parte de destrămarea acelei relații, însă nu trebuie să vă panicați, deoarece se crează spațiu pentru ceva mai bun, susține sursa precizată. Recomandată este socializarea. Există o mare predispoziție spre relații.

Orice proiect pe plan profesional este cu noroc. Este un an bun și o mare predispoziție pentru realizarea visurilor. An bun pentru comunicare și negociere, dar și pentru cei care vor să se vindece emoțional. Se ridică unele blocaje financiare cu care v-ați confruntat în ultimii trei ani. Atenție la femeile mai în vârstă din anturajul tău, deoarece îți vor da sfaturi nerealiste. Atenție la escrocii care te îndeamnă să semnezi contracte în defavoarea ta.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Horoscop 2024 – Pești

Peștii sunt susținuți pe locul de muncă. Cei nemulțumiți de job sunt sfătuiți să-și caute un nou loc de muncă, iar prin intermediul a două femei vei putea găsi locul de muncă mult dorit. Vin vești bune în familie. An foarte bun și pentru a recurge la terapii în care terapeutul să fie femeie. Drumurile sunt norocoase și sunt șanse de abundență de la drum lung sau vești bune de la persoane de departe.

Multă susținere pe schimbarea de orice fel, se recomandă împrospătarea în lumea materială. Atenție la relația cu bărbații mai tineri, deoarece va fi cu asperități. Atenție și la contractele care ți se propun, lipsa de atenție te poate costa mult. Dacă vrei să schimbi locuința atenție la toate procedurile legale, a mai spus astrologul.

Citește și: Ce ascund zodiile în inima lor. Care sunt zodiile cele mai calde la suflet

 

 

sursa: Youtube Damian Draghici

sursa foto: Captura video

Facebook Comments
You may also like
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii
Ce karmă ai în funcție de luna nașterii. Ce spun numerologii

Leave a Reply