Home > Diverse > Plante care atrag energia pozitivă și aduc prosperitate în casă

Plante care atrag energia pozitivă și aduc prosperitate în casă

///
Comments are Off
7 plante care atrag energia pozitivă și aduc prosperitate în casă

Plante care atrag energia pozitivă și aduc prosperitate în casă. Iată care sunt acestea și de ce este bine să nu îți lipsească din locuință.

Plante care atrag energia pozitivă în casă

Locuința este locul unde fiecare dintre noi trebuie să ne simțim cel mai bine, unde ne relaxăm şi ne petrecem mare parte din timpul nostru. Pentru a crea un ambient cât mai plăcut în casă, plantele sunt cele mai recomandate. Este bine să alegem plante care atrag energia pozitivă.

Citește și: Sfaturi pentru întreținerea plantelor de apartament

Plantele de apartament au rolul de a da un aspect frumos încăperilor și a decora  spațiile interioare, pe lângă beneficiul de a curăța aerul din încăperi, deoarece se știe că plantele se hrănesc cu dioxidul de carbon pe care noi îl expirăm, în timp ce ele emană oxigenul necesar vieții. Pe lângă acestea, conform principiilor Feng-Shui, există și plante care au rolul de a armoniza mediul în care se află și de a aduce bunăstare și prosperitate.

Astfel, având câteva dintre aceste plante care atrag energia pozitivă în casă puteți reduce energia negativă.

Citește și: Plante și fructe ce au și alte întrebuințări decât cele pe care le știai. Sigur nici nu știai asta

Iată șapte plante care atrag energia pozitivă şi atrag prosperitatea în casă.

Rozmarinul

Această plantă atrage iubirea, loialitatea și are proprietatea de a proteja și a purifica. De asemenea, rozmarinul este numit și planta minților lucide, deoarece are proprietatea de mări capacitatea de  concentrare a celui ce se află în preajma sa, ajutându-l să gândească lucid și limpede.

Citește și: Rozmarinul, o plantă binecuvântată

Acest lucru se datorează uleiurilor esențiale pe care le conține și le emană în aer. Este recomandat să fie așezat cu ghiveciul în birouri sau în încăperile unde se prestează muncă intelectuală.

Bambusul

Se mai numește și bambusul norocos și a fost folosit în Asia, de mii de ani, ca simbol al norocului și al prosperității. Așezați-l în colțurile camerelor care sunt mai puțin luminate și să fie ferit de lumina directă a razelor solare. Păstrați-l într-un vas de sticlă în care ați pus puțină apă distilată.

Citește și: Plante medicinale pentru imunitate care trebuie consumate în special toamna

Menta – plante care atrag energia pozitivă

Menta este planta care aduce bunăstare și se crede că cei care au mentă proaspătă în casă, fie în ghiveci, fie în grădină, atrag prosperitatea economică. Aceasta poate ajuta, de asemenea, la îmbunătățirea comunicării între membrii familie.

Citește și: Menta, explozia de energie verde

Lavanda

Levănțica este planta care vă poate scăpa de depresie și ajută la controlul emoțiilor. Se știe că este planta supremă pentru relaxare. Așezată sub pernă conferă un somn liniștit. Din punct de vedere al principiilor Feng Shui, aduce fericire, armonie și liniște în casă, asigurând fidelitate și devotament în relații.

Citește și: Lavanda, planta ideală pentru relaxare

Orhideea

Aceasta plantă atrage energia pozitivă, îmbunătățind în același timp energia casei și, de asemenea, viața celor din casă. Orhideea are flori de lungă durată,  într-o varietate de forme și mărimi, ce au un parfum dulce și plăcut, conferind o stare de spirit foarte bună celor care îi simt parfumul. Orhideele emană oxigen pe timpul nopții, astfel dormitorul este un loc bun pentru a le păstra.

Citește și: Test psihologic. Alege floarea care te definește

Iasomia

Iasomia atrage banii și dragostea în casă, iar uleiul de iasomie este unul dintre cele mai puternice afrodiziace. Se recomandă ca această plantă să fie ținută în dormitor și în locurile unde cuplurile își petrec cea mai mare parte a timpului împreună, pentru a atrage energia pozitivă, romantismul și pentru a consolida relația.

Citește și: Mirosul de iasomie, mai eficient decât calmantele

Aloe Vera – plante care atrag energia pozitivă

Aloe Vera este declarată a fi una dintre cele mai puternice plante care luptă împotriva vibrațiilor negative. Este cunoscută pentru faptul că atrage prosperitatea și energia pozitivă în casa unde se află.

Citește și: Aloe Vera, planta pe care trebuie să o ai în casă

 

 

 

Sursa: e-buddhism.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Ceaiuri pentru slăbit. Cea mai simplă metodă de pierdere în greutate
Ceaiuri pentru slăbit. Cea mai simplă metodă de pierdere în greutate
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii înainte să existe medicamente
Leacuri din vremuri biblice. Cu ce se tratau oamenii înainte să existe medicamente
Sirop pentru tuse și răceală
Sirop pentru tuse și răceală. Siropul de cimbru, un remediu care tratează afecțiunile la plămâni
Cum să atragi prosperitatea și norocul
Cum să atragi prosperitatea și norocul. Ierburi cu efecte magice