Home > Diverse > Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

///
Comments are Off
Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

Remedii pentru atragerea banilor. Conform numerologiei, data nașterii îți poate dezvălui secrete legate de planul financiar. Și anume, cât de bogat poți să devii pe parcursul vieții. Tot numerologii recomandă anumite remedii pentru atragerea banilor.

Remedii pentru atragerea banilor

Conform numerologilor Adina și Oana Timofte, prezente în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la ProTv, pentru a afla cât noroc poți avea la bani trebuie să aduni data nașterii cu cifra 1. Rezultatul se va reduce la o singură cifră, iar aceasta va fi cifra care îți va arăta cât de norocos ești la capitolul finanțe.

Citește și: Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

Calculul este simplu. Se adună doar ziua nașterii, nu și anul sau luna, la care se adaugă cifra 1. Adică, dacă ești născut într-o dată de 31, aceasta se adună cu 1. Apoi, totul se va reduce la o cifră. Calculul se va face astfel: 31+1=3+1+1=5

Cifra numărul 1

Există un noroc când vine vorba de bani, însă, numerologii spun că cei care au acest număr trebuie să aibă grijă la atitudinea în fața celorlalti. Acești oameni sunt, fie prea impusivi, fie prea încăpățânați, iar aceste atitudini blochează atragerea banilor în viața lor. Dacă ai cifra 1 trebuie să dai dovadă de curaj, determinare și acțiune, au mai spus sursele.

Citește și: Data nașterii tale îți arată ce fel de personalitate ai

Numerologul Adina Timofte recomandă celor care au cifra 1, dar care simt că nu pot atrage banii, să-și achiziționeze un plic verde și o dată pe săptămână sau pe lună, să pună sume care să aibă cifra 3. Spre exemplu: 3 lei, 30 de lei, 300 lei, etc. Verdele pentru cei cu numărul 1 este o culoare benefică pentru atragerea banilor, a mai spus aceeași sursă. De asemenea, a mai subliniat faptul că pentru a crea cifra abundenței este recomandat ca duminica să mănânce ceva dulce.

Cifra 2 – Remedii pentru atragerea banilor

Cei care au această cifră, numerologii spun că nu sunt foarte norocoși la bani. Această cifră este a ghinioniștilor. Atrage datorii, pagube și trădări, iar asta din cauză că ei sunt în strânsă legătură cu cei din jur. Cei care au cifra energetică 2 a banilor este important să aibă o relație sănătoasă cu figura maternă sau cu o figură maternă. Fie mama, mătușa, soră soacră sau bunică.

Citește și: Află ce ascunde data de naștere

De asemenea, un alt remediu recomandat celor cu cifra 2 este acela de a ține post în fiecare zi de luni. Calitatea relațiilor este foarte importantă pentru cei cu cifra 2, pentru atragerea banilor, mai spun numerologii Adina și Oana Timofte.

Cifra 3

Cine are cifra energetică a banilor 3 atrage cu multă ușurință banii. Însă, dacă ai cifra 3 și nu atragi ușor banii, înseamnă că ceva se întâmplă la nivelul comunicării tale. Acești oameni trebuie să fie discreți în a-și face cunoscute prietenilor sau cunoscuților planurile lor financiare.

Citește și: Semnificația numelor și influența lor asupra destinului

Deoarece în acest caz pot atrage invidii și astfel planul lor financiar poate avea de suferit, fiind afectat. Sfatul numerologilor este ca să nu dezvăluiți planurile financiare, decât după ce le-au pus în aplicare sau au obținut ce își doreau, dar niciodată înainte pentru că vor atrage blocajul din cauza invidiilor.

Citește și: Ce spune ultima cifră din anul nașterii despre tine. Află secretul destinului tău

Totodată, sursele au mai precizat faptul că cei cu numărul banilor 3, deși au noroc la bani, ei nu știu să economisească. Recomandarea este să se comunice cu banii, la modul pozitiv, pentru a-i atrage. Atunci când oferim bani cuiva, aceștia trebuie îndoiți și cu marginile spre noi. În felul acesta se creează energia fluxului financiar, iar banii se vor întoarce la noi, pe altă cale, conform surselor.

Tot la cifra 3 este recomandat ca miercurea să se poarte o haină de culoare galben, de asemenea, aceste persoane trebuie să fie mai bune cu ceilalți pentru a atrage banii în viața lor.

Cifra 4

Pentru aceștia banii înseamnă muncă până la epuizare, un lucru greșit, spun specialiștii în numerologie. Ei trebuie să renunțe la a pune egal între muncă până la epuizare și bani. Relația cu tatăl, și în general cu bărbații, este foarte importantă pentru cei cu cifra banilor 4. Acolo unde există o energie defectuoasă cu tatăl, energia banilor nu vine spre ei așa cum ar trebui.

Citește și: Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

Recomandarea numerologilor pentru cei cu cifra 4 este de a-și cumpăra ceva periodic pentru ei, de a se răsfăța pe ei însiși și de a-și face câte o plăcere din când în când pentru a simți că se bucură de ce au acumulat prin munca lor. Deoarece, odata ce vor cheltui pentru ei din ceea ce au agonisit, vor atrage și mai mulți bani.

Cifra 5 – Remedii pentru atragerea banilor

Un noroc foarte mare la bani, dar pe cât de repede vin banii pe atât de repede se și duc. Recomandarea numerologilor este ca aceștia să ofere 10% din venitul lor unui membru al familiie, într-un plic galben. De asemenea, recomandă ca în zilele de joi să poarte ceva galben.

Citește și: Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?

Cifra 6

Cei cu cifra banilor 6 au foarte mare noroc la bani. Ei atrag banii precum un magnet, însă aici este vorba despre oamenii cărora le este frică să se îmbogățească. Sunt persoane care se mulțumesc cu puțin. Dacă însă, și-ar deschide această energie ar putea aduna averi, susțin numeologii.

Citește și: Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

Sfatul pentru ei este să se responsabilizeze din punct de vedere financiar, altfel, banii vor veni, dar în mod limitativ, nu din abundență. Dacă, însă, vor pune intenții și se vor responsabiliza, vor investi sau vor lucra cu banii, aceștia se vor înmulții.

Remediile pentru cei cu cifra banilor 6 sunt responsabilizarea în primul rând, și să dea o îmbrățișare din suflet unei mame, iar miercurea să ofere unei femei din familie suma de 6 sau 60 de lei.

Cifra 7

Cei cu cifra 7 se împart în două categorii. Oamenii care pot deveni milionari peste noapte și cei care își creează niște blocaje printr-o atutudine pesimistă. Anul 2023 este anul în care cei cu cifra 7 pot trece de la sărăcie la bogăție.

Citește și: Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

Ca remedii, pentru atragerea banilor și deschiderea fluxului financiar aceștia trebuie să hrănească un câine de culoare neagră și să-și folosească intelectul pentru a face bani, dar și să rostească rugăciunea Sporul casei, oricând simt nevoia, dar în special în zilele de vineri.

Cifra 8

Persoanele care au cifra banilor 8 au noroc infinit la bani. Aici fiind vorba despre karmă. Însă, aceștia trebuie să fie recunoscători celor care i-au ajutat, pentru a atrage banii în viața lor și a-și menține acest noroc, altfel, își pot pierde norocul la bani.

Citește și: Ora nașterii îți dezvăluie secrete. Ce spune despre tine

Cei cu cifra 8 se îmbogățesc ușor, dar pot pierde la fel de repede banii dacă uită să fie recunoscători față de cei care i-au ajutat cândva. Dacă au datorii, trebuie neapărat să și le achite pentru a atrage abundența, în caz contrar pot pierde ușor și ceea ce au câștigat. De asemenea, li se recomandă să nu abandoneze la primul impas.

Citește și: Ce spune numărul locuinței despre norocul casei și al familiei respective

Cifra 9

Aceste persoane au un succes natural la bani, deși nu sunt disperați după ei. Cei care însă, nu au parte de un flux financiar foarte puternic trebuie să facă în zilele de marți o rugăciune de curățare și să spele pe jos cu apă în care au pus sare.

Citește și: Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

De asemenea, numerologii mai spun că este foarte important pentru cei cu cifra 9 să aibă o legătură bună cu animalele și să facă acte de caritate. Totodată, trebuie să renunțe la mânie, furie și regrete pentru a nu-și bloca fluxul financiar, conform surselor precizate.

Citește și: Cum se calculează numărul destinului și ce spune despre tine

 

 

 

sursa: Vorbeste Lumea/ProTv

sursa foto: Captură video

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )