Home > Diverse > Previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologul Romeo Popescu

Previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologul Romeo Popescu

///
Comments are Off
Previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologul Romeo Popescu

Previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului. Ce spune numerologul Romeo Popescu despre fiecare cifră de destin.

Previziuni pentru 2023, în funcție de cifra destinului

Persoanele care au ca cifră de destin un număr par vor avea în anul 2023 un an mai bun, comparativ cu persoanele care au ca cifră de destin un număr impar, care au fost anul trecut mai bine aspectate, conform numerologului Romeo Popescu.

Citește și: Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

Cifra destinului se calculează adunând toate cifrele din data de naștere, luna și an. Totul se reduce la o singură cifră, care va reprezenta cifra destinului.

Exemplu:

1. 01.1991

1+1+1+9+9+1=22

2+2+4

Cifra de destin 1

În anul 2023 persoanele care au cifra de destin 1 „vor avea un succes social destul de puternic.” Conform numerologului persoanele care au cifra de destin 1 sunt predestinate să aibă un destin de conducător, de lider, de om care își dorește să iasă în față, să se afirme sau cel puțin acesta ar trebui să fie țelul persoanelor cu destin 1.

Citește și: Ce semnifică inițiala numelui tău, conform numerologiei

„Ei vor avea o aspectare socială destul de puternică. Persoanele care au legătură cu sfera socială vor avea anul acesta un succes social puternic, vor ieși în față și vor fi extrem de vizibile,” a spus numerologul.

Vor exista, așadar, pentru aceste persoane foarte multe oportunități sociale, personale sau profesionale, conform sursei precizate. Sfatul numerologului pentru persoanele cu cifra de destin 1 este de a ieși cât mai mult în față, și să fie cât mai vizibile, deoarece șansa le surâde în anul 2023.

Citește și: Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

Există, însă, și o atenționare din partea numerologului pentru acești nativi, iar ea se referă la partea de justiție. Cei care au dus o viață corectă și cinstită vor fi recompensați cu lucruri bune, în schimb cei care au încercat să păcălească sau nu au respectat normele impuse, indiferent de natura lor, aceștia vor plăti și vor fi trași la răspundere, fie de superiori, fie de justiție.

Cifra destinului 2

Pentru cei care au cifra destinului 2, anul 2023 va fi un an de transformare. Anul trecut a fost un an mai bun pentru ei. Persoanele cu cifra 2 care își doresc schimbare, vor putea avea parte de aceasta, însă cei care se complac în situația în care se află, șansa ca să rateze oportunități sau să rămână singuri este foarte mare.

Citește și: Ce spune numărul locuinței despre norocul casei și al familiei respective

Sfatul numerologului pentru aceștia este ca să acționeze în direcția în care vor, dacă știu ce vor, în caz contrar va fi un an dificil ce le va aduce plictiseală și însingurare și lipsă de oportunități, conform numerologului.

Cifra de destin 3

Persoanele care au cifra de destin 3 vor străluci, vor fi propulsați fiind luați de val, mai ales dacă vor avea niște scopuri clare și precise, atunci acestea pot fi atinse cu ușurință.

Citește și: Ce spune ultima cifră din anul nașterii despre tine. Află secretul destinului tău

Cifra destinului 4

Anul 2023 nu este un an foarte bun pentru cei cu destin 4.

„Aceștia se vor afla într-o zonă de alegere, se vor simți la intersecție, se vor simți nehotărâți, se vor simți duali. Ei au o stare de confuzie fantastică un an de zile. Sunt contratimp,” a precizat sursa.

Citește și: Obiecte pentru atragerea prosperității și a energiei pozitive în casă. Ce spune astrologia vedică

Conform numerologului, aceste persoane vor fi extrem de nehotărâte în anul acesta, de asemenea, vor avea parte de multe ezitări și vor fi foarte confuzi.

Cifra de destin 5

Acest număr de destin este foarte bine aspectat în anul 2023. Vor avea parte de un an de succes pe toate planurile: emoțional, afectiv, profesional. Sfatul numerologului este ca aceștia să acționeze acolo unde știu ce vor, deoarece acționând vor avea parte de alte șanse care vor apărea pe parcurs.

Citește și: Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

„Este un an foarte bun pentru ei și ar fi bine să beneficieze de el și să-și facă un plan. Un an foarte bun, ar fi bine să profite de el, a spus numerologul.

Cifra de destin 6

Cei care au cifra de destin 6 vor avea foarte multe obstacole în zona de muncă. Ei vor fi testați ca buni profesioniști ori ba.

Conform specialistului în numerologie, aceste persoane cu cifra de destin 6 vor trece prin multe teste în anul 2023, iar acolo unde nu se vor ridica la nivelul așteptărilor sau nu vor trece testele, riscă să aibă de pierdut, fiind fie dați afară de la locul de muncă, fie excluți din zona lor de manifestare.

Citește și: Cum te influențează numărul mașinii tale. Cum să alegi un număr benefic pentru autoturismul tău

„În cazul în care iau testul, atunci le se dau niște responsabilități în plus, își păstrează poziția respectivă, dar nu și în leafă. Adică ar trebui să trăiască cu banii pe care i-au făcut în anul 2022, un an foarte bun pentru ei,” a spus Romeo Popescu.

Cifra de destin 7

Având în vedere că anul 2023 este un an de vibrație 7, persoanele care au această cifră de destin ar trebui să aibă parte de un an bun. Lucrurile decurg de la sine fără prea mult efort din partea persoanei cu cifra de destin 7, care are și planuri, în schimb, pentru persoanele care nu au planuri, anul poate fi unul incert.

Citește și: Data nașterii tale îți arată ce fel de personalitate ai

„Adică, astăzi am succes și mâine nu mai am succes. Este o stare de incertitudine destul de mare pentru numărul 7, care nu știe ce vrea de la viața lui.”

Numerologul Romeo Popescu îi sfătuiește pe cei cu număr de destin 7 să se arunce în față cu o oarecare doză de curaj atunci șansele vor fi de partea lui, în schimb, cei care vor rămâne retrași sau vor da dovadă de frică vor pierde șanse.

Cifra de destin 8

„Destinul 8 are o șansă foarte puternică din punct de vedere finaciar. În celelalte zone afectiv-emoțional nu va sta chiar atât de bine,” a spus specialistul în numerologie.

Citește și: Cum se calculează numărul destinului și ce spune despre tine

Cei care au încredere în ei vor avea șansa de a pune bazele unor proiecte care se vor desfășura cel puțin în următorii trei ani de zile. De asemenea, vor avea șanse să câștige din punct de vedere financiar, de bonusuri și prime, de măriri de salariu, de obținere a unor funcții. Iar dacă sunt și profesioniști buni în domeniul lor, ei vor avea parte de un an foarte bun. Inclusiv anul viitor, care va fi un an de vibrație 8 vor avea parte de un an excelent.

Cifra de destin 9

Persoanele care au cifra de destin 9 pot avea niște șanse extraordinare, despre care nici nu speră, însă doar dacă sunt bine pregătiți în domeniul lor și cei care de prin 2017 s-au tot pregătit și au vrut să construiască ceva și au muncit constant acum vor culege laurii. Acest lucru poate dura timp de trei ani de zile.

Citește și: Numerele pe care le vezi frecvent, aparent întâmplător, transmit mesaje de la Univers

Însă, cei care au destin 9 și sunt negativiști, atunci pot atrage și mai mult ghinionul în viața lor.

Citește și: Previziuni astrologice 2023, pentru România. Cum se vor alinia planetele pentru fiecare zodie

Remedii pentru atragerea banilor. Cât de bogat poți să devii, în funcție de data nașterii. Ce secrete dezvăluie numerologii

 

 

 

sursa: Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu-Youtube

sursa foto: captură video

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )