Home > Diverse > Ce spune luna nașterii despre tine

Ce spune luna nașterii despre tine

///
Comments are Off
Ce spune luna nașterii despre tine

Luna nașterii poate da indicii cu privire la personalitatea, caracterul, comportamentul şi felul de a fi al fiecăruia. Iată ce spune luna nașterii despre tine.

Ianuarie

Cei născuți în luna ianuarie sunt persoane foarte ambițioase și muncitoare. Devin foarte vocali când vor să-și exprime opinia și adesea sunt foarte încăpățânați.

Februarie

Persoanele născute în februarie sunt foarte creative și deschise la tot ce este nou. Le plac conversațiile intelectuale și sunt foarte libertini.

Martie

Cei care au luna nașterii în martie tind să fie persoane extrem de creative, sunt însă destul de introvertiți. Aceștia sunt generoși.

Aprilie

Celor născuți în luna aprilie le place adrenalina. Acționează de multe ori înainte de a gândi, lucru ce le poate crea deseori neplăceri.

Mai

Nativii din luna mai sunt persoane foarte indecise. Ei se dau bătuți destul de ușor, renunțând și pornind în altă direcție și spre noi acțiuni sau aventuri.

Iunie

Dacă sunteți născuți în iunie, sunteți nişte persoane foarte sensibile față de cei din jur. Vă gândiți serios la viitor, atunci când vine vorba de planuri și obiective.

Iulie

Persoanele născute în luna iulie tind să fie persoane introvertite, dar foarte spontane. Pot să-şi ascundă bine trăirile chiar și atunci când sunt triști, încercând să pară binedispuși.

August

Cei născuți în august sunt cu siguranță născuți să fie lideri. Au o abordare foarte metodologică asupra vieții, ceea ce în timp îi poate transforma în persoane destul de rigide.

Septembrie

Oamenii care au luna nașterii în septembrie au așteptări foarte mari din partea celor din jur, lucru ce le poate aduce dezamăgiri în multe situații. Pe de altă parte ei sunt persoane foarte senzuale și amabile.

Octombrie

Nativii lunii octombrie sunt persoane foarte stabile. Le place să evite conflictele de orice fel și pur și simplu îi adoră pe cei cu care aleg să se înconjoare.

Noiembrie

Despre cei născuți în noiembrie vă putem spune că sunt extrem de secretoși și nu vor să se știe nici să împărtășească cu ceilalți ceea ce fac ei. Sunt firi temătoare și au tendința de a „aluneca” în zone și domenii necunoscute lor.

Decembrie

Generozitatea îi caracterizează pe cei ce au luna nașterii în decembrie, în același timp sunt persoane extrem de pline de ele, iar această mândrie a lor, tinde să-i ducă spre decădere și să-i facă pe cei din jur să-şi schimbe părerea despre ei.

 

Sursa: davidwolfe.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
puterea secretă a femeii, în funcție de zodie
Puterea secretă a femeii în funcție de zodie
Ce spune ultima cifră din anul nașterii depsre tine
Ce spune ultima cifră din anul nașterii despre tine. Află secretul destinului tău
ziua săptămânii în care te-ai născut
Ce spune ziua săptămânii în care te-ai născut despre tine. Care sunt cele mai norocoase persoane?
Horoscop Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal. Cum se anunță acesta pentru fiecare zodie în parte
Horoscop Chinezesc 2021. Anul Bivolului de Metal. Cum se anunță acesta pentru fiecare zodie în parte