Home > Sănătăte > Cosmetice cu minerale de la Marea Moartă, lansate recent în România (P)

Cosmetice cu minerale de la Marea Moartă, lansate recent în România (P)

///
Comments are Off
Cosmetice cu minerale de la Marea Moartă, lansate recent în România

Recent, a fost lansată pe piața românească o marcă de cosmetice cu minerale de la Marea Moartă. Noua gamă de produse cosmetice cu efecte terapeutice pe bază de nămol și săruri minerale de la Marea Moartă este disponibilă acum publicului român, celor care prețuiesc sănătatea și țin la frumusețe.

Produsele cosmetice marca La Cure sunt fabricate în Iordania, iar pe piața românească a fost lansată o gamă de 28 de produse, pentru toate gusturile, ideale pentru utilizarea lor în centrele spa și de înfrumusețare și nu numai.

De asemenea, lacure.ro oferă și pachete cadou, într-o prezentare deosebită. Fiecare pachet cadou cuprinde un număr de patru produse cu efecte terapeutice, toate fiind pe bază de săruri minerale și nămol de la Marea Moartă.

Sarea de la Marea Moartă este cunoscută de mii de ani pentru proprietățile sale curative, astfel încât oricine și-ar dori să beneficieze de proprietățile unice ale acesteia.

Masca cu nămol pentru față, concepută pe bază de nămol și săruri minerale din Marea Moartă este perfectă pentru curățarea în profunzime și menținerea unui ten impecabil, cât și pentru tratarea tenurilor afectate de acnee și alte afecțiuni.

Săpunul pe bază de sare din Marea Moartă este ideal pentru curățarea zilnică și menținerea curată a pielii, datorită efectului anti-bacterian și anti-microbian.

Săpunul pe bază de nămol de la Marea Moartă, revitalizează aspectul pielii și hidratează. Este recomandat pentru tenurile predispuse la acnee și ideal pentru oricine, deoarece curăță în profunzime și îndepărtează impuritățile acumulate în pori.

Pachetul cadou de la La Cure poate reprezenta darul ideal. Poate fi oferit atât doamnelor, cât și domnilor cu diverse ocazii. Prezentarea pachetului cadou este una foarte atractivă, iar conținutul poate fi extrem de benefic și util întrebuințării. Este un cadou practic, ce oferă beneficii terapeutice.

Despre alte produse dar și despre beneficiile acestor cosmetice cu minerale de la Marea Moartă puteți vizualiza și citi pe site-ul www.lacure.ro, de unde le puteți și comanda, fiind livrate prin curier rapid, până la ușa dumneavoastră, iar plata se face ramburs, la primirea coletului.

Efectele benefice ale sărurilor minerale și ale nămolului din Marea Moartă sunt cunoscute de mii de ani. Este dovedit faptul că tratamentele pe bază de nămol și săruri minerale din Marea Moartă ajută la tratarea unui număr mare de afecțiuni dermatologice, reumatologice, artrită reumatoidă, osteoartrită, eczeme și psoriazis.

Marea Moartă este un centru spa natural, care oferă pacienților oportunitatea de a se trata de numeroase afecțiuni ale pielii. Acum, prin intermediul acestor produse, puteți beneficia de proprietățile curative ale acestui centru natural spa.

Prețurile produselor, La Cure, sunt fără concurență, dacă este să le comparăm cu cele existente deja pe piață, cunoscute drept produse de la Marea Moartă. De asemenea, calitatea lor este excelentă, iar beneficiile produselor pe bază de săruri de la Marea Moartă sunt deja renumite la nivel mondial.

Pentru cei care doresc să comande cantități mai mari sau să comercializeze  aceste cosmetice cu minerale de la Marea Moartă, firma importatoare oferă discount atractiv.

Dacă v-am stârnit curiozitatea sau sunteți interesați, găsiți detalii și fotografii despre produse pe site-ul: www.lacure.ro  sau pe pagina de Facebook: La Cure România

 

 

Facebook Comments
You may also like
Sarea și nămolul din Marea Moartă, miraculoase pentru sănătate (P)
Minunea de pe râul Iordan. Ce se întâmplă aici de Bobotează
Marea Moartă, loc unic și spectaculos
Marea Moartă, un loc spectaculos și unic pe glob. În ce constă unicitatea sa
10 trucuri rapide pentru un păr îngrijit
10 trucuri pentru păr sănătos și îngrijit