Home > Diverse > Demi Moore, apariție fierbinte pe coperta unei reviste celebre

Demi Moore, apariție fierbinte pe coperta unei reviste celebre

///
Comments are Off
Demi Moore a impresionat o lume întreagă printr-o apariție fierbinte pe coperta unei reviste celebre. Celebra actriță, Demi Moore, în vârstă de 56 ani, a pozat goală

Demi Moore a impresionat lumea întreagă printr-o apariție fierbinte, pe coperta unei reviste celebre.

Celebra actriță, Demi Moore, în vârstă de 56 ani, a pozat goală pe coperta revistei Harpers Bazaar.

Actrița va apărea în ediția de octombrie  unde, în cadrul unui interviu, va face dezvăluiri despre noutățile din viața ei. În fotografie, frumoasa vedetă apare nud, purtând doar o pălărie mare de culoare roz și o brățară de diamant, aparținând unei firme celebre.

Cu ocazia acestei apariții, actrița a vorbit și despre cartea sa autobiografică, intitulată Inside Out, care va apărea la sfârșitul lunii septembrie, în care povestește despre traumele pe care le-a trăit, începând cu vârsta copilăriei, dar și despre lupta sa cu dependența.

Actrița a fost căsătorită cu renumitul Bruce Willis, împreună cu care are trei fiice. În 2003, Moore a început o relație cu actorul Ashton Kutcher, care e cu 15 ani mai tânăr decât ea. Cei doi s-au căsătorit pe 24 septembrie 2005, divorțând în 2013.

Ea a debutat în serialul General Hospital, în 1981, și a continuat să apară de-a lungul timpului, în filme care s-au bucurat de succes.

În ultima perioadă, a apărut tot mai rar, dar de fiecare dată aparițiile ei au fost incendiare, întrucât actrița arată fenomenal, deși nu mai este la prima tinerețe.

 

 

Facebook Comments
You may also like
Regina Rania ajunsă la aniversarea celor 49 ani, arată ca la 25
Regina Rania, deși ajunsă la aniversarea celor 49 ani, arată ca la 25
femei celebre
Cele mai frumoase 30 de femei celebre din lume
Cele mai spectaculoase rochii
Cele mai spectaculoase rochii
Prințesa Dina a Arabiei Saudite, un model de extravaganță
Prințesa Dina a Arabiei Saudite, un model de extravaganță