Home > Diverse > Horoscopul lunii noiembrie. Ce spune astrologul Cristina Demetrescu

Horoscopul lunii noiembrie. Ce spune astrologul Cristina Demetrescu

///
Comments are Off
Horoscopul lunii noiembrie cu Cristina Demetrescu

Horoscopul lunii noiembrie. Ce spune astrologul Cristina Demetrescu depre luna în curs. Care sunt evenimentele astrale cele mai importante ale acestei perioade?

Horoscopul lunii noiembrie

Prezentă în emisiunea „Vorbește Lumea”, difuzată pe Pro Tv, astrologul Cristina Demetrescu a vorbit despre aspectele astrologice ale lunii noiembrie.

Citește și: Horoscop chinezesc 2022. Anul Tigrului de Apă

În luna noiembrie are loc o eclipsă totală de Lună pe zodia Taurului, care aduce foarte mult imprevizibil. Taurul are legătură cu banii, spune astrologul. De asemenea, Marte este retrograd în zodia Gemeni, iar acest lucru ar putea să ducă la dezinformare și la ezitări, conform sursei. De asemenea, astrologul spune că este o perioadă în care este bine să fie evitate operațiile.

Citește și: Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

Totodată în această perioadă este greu să ne controlăm emoțiile, care uneori pot deveni copleșitoare, conform astrologului, dar sunt posibile și stările de răzbunare. Dar faptul că Jupiter se întoarce în Pești este o veste bună a momentului, deoarece asta presupune vindecare și faptul că unele lucruri începute se termină cu bine.

Iată ce spune horoscopul lunii noiembrie pentru fiecare zodie în parte:

Citește și: Cele mai puternice semne zodiacale

Berbec

Acest nativ s-ar putea să recurgă la niște împrumuturi și să facă niște lucruri în secret. Astrologul spune că este o perioadă riscantă pentru planul financiar și recomandă să nu se recurgă la împrumuturi și să fie atent la cheltuieli.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Taur

Acești nativi sunt vedetele perioadei, conform astrologului, deși femeile născute în această zodie pot fi afectate de eclipsa de Lună. De asemenea, Taurii pot avea parte de anumite surprize, deoarece eclipsa declanșază niște lucruri bune pentru acești nativi.

Citește și: Ce spune inițiala prenumelui despre tine. Prima literă a prenumelui îți dezvăluie secrete nebănuite

Gemeni

Eclipsa se așază pe cea mai dificilă casă a acestor nativi. Este vorba despre casa bolilor sau a dușmanilor, Gemenii pot să-și atragă niște animozități, nefiind conștienți de felul în care pot să-i rănească pe cei din jur. Sfatul astrologului pentru nativii Gemeni este acela de a empatiza cât mai mult cu ceilalți, pentru a-și plăti prețul pentru această perioadă.

Citește și: Astrolog Cristina Demetrescu: O lună cu emoții intense. Ce pregătesc astrele pentru fiecare zodie în parte pentru această vară

Rac

Acești nativi au parte de emoții intense, dar și de sentimente și dorințe noi. Partea negativă este faptul că nu le stă gândul la muncă, susține astrologul Cristina Demetrescu. De asemenea, mai spune că acești nativi au tendința de a amâna anumite lucruri. Surprizele pot apărea pentru acești nativi de la grupurile mari și reuniunile cu prietenii.

Citește și: Părțile negative ale zodiilor. Ce defect are fiecare zodie

Leu

Nativii Leu au oportunități profesionale deosebite, dacă nu ar fi trași în jos de anumiți membri ai familiei. Există riscul de a pierde anumite oportunități din cauza viziunilor pe care le au. Este valabil mai mult în cazul femeilor, ele fiind mult mai afectate în această perioadă de eclipsă.

Citește și: Cadouri de Craciun. Ce dar să oferi celor dragi, în funcție de zodie

Fecioara

Nativii zodiei Fecioară ar putea să fie dați puțin peste cap, fiind o perioadă cu schimbări de direcție. Întrucât eclipsa are legătură cu sistemul nostru de valori, cu banii, unii nativi s-ar putea să-și dorească o schimbare de direcție în plan profesional. Se produce o repoziționare a acestor nativi, în funcție de sistemul de valori al fiecăruia.

Citește și: Ce te face fericit, în funcție de zodie

Balanța

Nativii din Balanță au de făcut anumite schimbări. Este posibil să fie predispuși la pierderea anumitor obiecte, dar pentru că această perioadă are legătură cu moartea și renașterea, aceste pierderi sunt necesare și inofensive, susține astrologul.

Scorpion

Scorpionii au eclipsa pe zona căsătoriei. Consoarta Scorpionului poate avea, însă, parte de schimbări bune, de care pot beneficia și Scorpionii, care pot să fie mai slăbiți în această perioadă, susține aceeași sursă. Avertizarea astrologului pentru cei care au parteneri de afaceri este de a cere un audit, să nu meargă numai pe încredere.

Citește și: Astrologia celtică sau zodiacul arboricol. Ce spune horoscopul druizilor

Săgetător

Acești nativi ai nevoie de schimbări în plan medical. „Au nevoie de o revoluție în plan medical pentru a descoperi anumite cauze”, spune astrologul. Scorpionii sunt interesați în această perioadă de performanțe la nivel profesional.

Capricorn

Acești nativi, conform astrologului, au parte de o degajare puternică în planul creativității. Se produc niște schimbări și deblocări la nivelul felului în care își gestionează viața. Tot pentru acești nativi pot sa apară iubiri și sentimente noi.

Citește și: Puterea secretă a femeii în funcție de zodie

Vărsător

Acești nativi sunt sfătuiți să se întoarcă la fundament, întrucât și-au creat niște idealuri visând la castele de nisip. Din acest motiv astrologul susține că unii dintre acești nativi pot avea nevoie de terapie, în timp ce alții au nevoie de anumite studii pe care nu le-au facut la timp.

Pești

Nativii Pești au parte de întoarcerea lui Jupiter, Marele Benefic, iar acest lucru are loc o dată la 12 ani. Acum fiind momentul pentru a-ți lua viața în propriile mâini. Eclipsa, în cazul Peștilor, este pe zona comunicării, și totul se rezumă la a comunica sau a pretinde ceva. Sfatul este de a cere ceea ce doresc și de a nu se poziționa în postura celui care crede că trebuie sacrificat tot timpul, a mai spus Cristina Demetrescu în cadrul aceleeași emisiuni.

Citește și: Află care este motto-ul zodiei tale

 

Sursă: Vorbește Lumea/ProTv

sursa foto: Captura video

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Horoscopul 2024. Ce spune astrologul Alexandra Coman despre fiecare zodie în parte
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Plante protectoare în funcție de zodie. Ce spune astrologul Alexandra Coman
Superstiții pentru atragerea banilor
Superstiții pentru atragerea banilor. Ce spune numerologul Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei
Zodiacul maiaș. Ce caracteristici au zodiile, conform astrologului Cristian Pompei