Home > Diverse > Lucruri pe care nu le știai despre cristale

Lucruri pe care nu le știai despre cristale

///
Comments are Off
cristale

Cristalele nu îndeplinesc doar rolul de a da un plus de valoare bijuteriilor, precum colierele, brățările sau inelele. Acestea au și alte roluri, cum ar fi cel de talismane.

Beneficiile acestora asupra purtătorului sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri, nu degeaba acestea au fost pomenite inclusiv în biblie, iar poveștile despre efectele lor magice, povești ce probabil au un iz de adevăr, se găsesc din belșug în literatura de specialitate.

De asemenea, se știe că vrăjitoarele din toate timpurile au folosit diverse cristale în ritualurile lor magice, tocmai datorită faptului că aceste cristale au puteri și cu ajutorul lor se pot produce farmece.

Iată câteva utilizări ale cristalelor, de care probabil nu știai.

Captează energia din univers și o transmit oamenilor

Cristalele au capacitatea de a absorbi și de a transmite lumina, care este cea mai mare energie universală cunoscută. Astfel, cristalele captează energia universală pe care o pot reflecta în structurile cristaline interne și o transmit către o sursă care primește energie, precum ființele umane.

Pot da indicii despre viitorul unei persoane

Cristalele sunt folosite în artele divinatorii, precum ritualurile de prezicere a viitorului, de către așa zisele ghicitoare sau prezicătoare.

Echilibrează energia corpului

Purtătorilor anumitor cristale, ca cele de cuarț, li se echilibrează câmpul energetic, deoarece corpul va imita energia perfect stabilă și echilibrată a cristalului. Bineînțeles, înainte de a purta un anumit cristal, acesta trebuie purificat prin diverse metode, fie prin expunerea lui la soare, fie prin spălarea acestuia în apă curgătoare sau ținerea cristalului înainte de folosire în apă cu sare.

Cristalele au proprietăți vindecătoare

Cristalul poate acționa asupra oricărui lucru care posedă un câmp energetic. Astfel că, acesta poate avea efecte de vindecare asupra unei persoane, plante, animal sau chiar de curățare a unui mediu.

Au rol de restauratori de energie

Vibrațiile energetice din cristale sunt atât de puternice, încât pot fi folosite pentru a realinia și direcționa fluxul energiei fizice, emoționale, mentale și spirituale, atunci când acestea se află în dezechilibru energetic. Acesta se întâmplă atunci când organismul este afectat, fie de o boală sau orice afecțiune fizică sau psihică.

Curăță chakrele

Cristalele sunt foarte eficiente pentru echilibrarea chakrelor. Se știe că un dezechilibru al chakrelor duce la diverse boli, în funcție de chakra afectată de acest dezechilibru, iar echilibrarea lor duce la armonie, fizică, psihică și spirituală.

Oferă protecție împotriva vampirilor energetici

Cristalele oferă protecție împotriva tuturor tipurilor de energii negative, inclusiv al deochiului.

Dezvoltă intuiția

Unele cristale au rolul de a dezvolta intuiția, abilitățile psihice și de a conferii vise premonitorii. De semenea, au capacitatea de a promova ascensiunea personală. Pentru asta există anumite tipuri de cristale, care pot fi alese fie în funcție de zodie sau de data nașterii.

 

Sursă: soulandspiritmagazine.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum puteți salva o viață cu un simplu ac, în caz de AVC
Cum puteți salva o viață cu un simplu ac, în caz de AVC
Ceaiul care îți ia durerea de cap cu mâna
Ceaiul care îți ia durerea de cap cu mâna
Ce trebuie să consumi dacă suferi de afecțiuni la rinichi
Ce trebuie să consumi dacă suferi de afecțiuni la rinichi
Alimente pe care trebuie să le consumi în perioada examenelor
Alimente pe care trebuie să le consumi în perioada examenelor