Home > Diverse > Cristalele, efecte magice asupra purtătorului

Cristalele, efecte magice asupra purtătorului

///
Comments are Off
cristalele

Cristalele au fost dintotdeauna folosite în diverse ritualuri, iar capacitățile acestora au fost apreciate din cele mai vechi timpuri. Acest lucru nu este doar mit legat de poveștile cu vrăjitoare, cărora le era atribuit câte un cristal sau piatră, pe care le foloseau în ritualurile lor magice, ci puterea acestora stă în compoziția lor și energia pe care acestea o emit și se bazează pe un real adevăr.

În zilele noastre, cristalele și pietrele au început să fie studiate de către oamenii de știință, iar capacitățile energetice de care dispun acestea au fost valorificate.

Terapia care se ocupă de tratarea cu ajutorul cristalelor se numește cristaloterapie, iar acestui domeniu i se acordă din ce în ce mai multă atenție în ultima perioadă.

Nu degeaba cristalele și pietrele semiprețioase sau prețioase au fost pomenite chiar și în biblie.

Conform site-ului acvaria.com, cristalele au rol protector, energizant, curativ și ajută la atingerea unor scopuri, întrucât acestea amplifică energia pozitivă și îl protejează, acționând ca un scut personal, pe cel ce poartă cristalul potrivit la el. Conform aceleași surse, fiecărui cristal îi corespund anumite proprietăți și fiecare piatră sau cristal are rolul său benefic. Astfel, cu ajutorul cristalului de cuarț gândurile pot fi dirijate cu până la 100 de ori mai repede spre îndeplinirea dorințelor, iar cu cât veți avea gânduri mai precise și mai bine conturate, cu atât se vor concretiza mai repede.

Același site scrie despre cristalele de cuarț că au mai multe roluri.

Rol de scut protector

Dacă veți purta la voi un cristal de cuarț, fie că-l țineți în mașină, poșetă, buzunar sau purtat sub formă de bijuterie, acesta va acționa ca un scut de protecție asupra voastră. Acesta se comportă ca o antenă ce captează energia negativă, transformând-o în energie pozitivă, acționând ca o rețea protectoare pe o distanță de zece ori mai mare decât dimensiunea cristalului pe care îl aveți în preajmă.

Rol de talisman

Odată ce ți-ai identificat cristalul potrivit pentru atingerea scopului tău, foarte important este să-ți fixezi bine scopul, astfel cristalul va lucra în favoarea ta.

Rol terapeutic

Cristalele au și rol terapeutic. Cu ajutorul cristaloterapiei pot fi tratate diverse afecțiuni. De asemenea, dacă este ținut în mână sau este așezat pe locul bolnav sau dureros, acesta poate ameliora starea celui ce-l folosește. Simpla purtare a cristalului asupra ta, dacă este legat de acest scop, poate avea efecte terapeutice, deoarece fiecare cristal are un efect vindecător.

Aflați mai multe despre cristale și care sunt cele pe care trebuie să le folosiți pentru anumite afecțiuni, dar și care este rolul fiecăruia în parte, accesând dicționarul de cristale.

 

 

Facebook Comments
You may also like
cristale
Lucruri pe care nu le știai despre cristale