Home > Diverse > Alege o pană, iar ea îți va spune ce tip de personalitate ai

Alege o pană, iar ea îți va spune ce tip de personalitate ai

Alege o pană, iar ea îți va spune ce tip de personalitate ai

Cu toții suntem diferiți, fiecare în felul nostru. Psihologii au încercat să identifice și să înțeleagă diferitele tipuri de personalitate. Astfel că, au elaborat un test, care îți definește personalitatea, prin alegerea unuia dintre desenele acestea, reprezentând niște pene în diferite culori. Fiecăruia dintre ele îi aparține un tip de personalitate.

Alege o pană din desenele acestea și vezi ce spune testul de personalitate despre tine.

Prima pană

Dacă ai ales prima pană, ești o persoană creativă, cu o imaginație bogată. De asemenea, ești o persoană perfecționistă și eficientă în tot ceea ce faci. Ai un disconfort atunci când lucrurile nu funcționează așa cum îți dorești. În multe situații ai o atitudine superioară față de cei din jur și îți place să o faci pe șeful.

A doua pană

Ești o persoană foarte spontană și ușor adaptabilă, înveți foarte ușor orice lucru nou. Ești o persoană singuratică, preferi să petreci mult timp singură, deși la nevoie vei avea mereu suportul  celor apropiați.

A treia pană

Această pană înseamnă că ești un foarte bun organizator. Îți place să faci lucrurile ordonat, fiind o persoană activă. De asemenea, continui să fii ocupat și să-ți găsești de lucru, chiar și atunci când nu este necesar.

A patra pană

Ești adeptul păcii și al armoniei, îți place să te înconjori de oameni care împart aceleași interese cu tine. Îți place mult munca în natură.

A cincea pană

Ești înconjurat de cele mai creative ființe, dar ești o persoană plină de îndoieli în ceea ce te privește, ceea ce îți poate aduce nemulțumiri și neplăceri.

A șasea pană

Această alegere înseamnă că ești o persoană independentă și foarte capabilă, dar îți este greu să îți faci noi prieteni. Ai nevoie de a ieși mai mult în societate, pentru a deveni mai sociabil.

 

 

sursa: trulymind.org

 

Facebook Comments

Leave a Reply