Home > Diverse > Ea este femeia care s-a logodit cu o fantomă

Ea este femeia care s-a logodit cu o fantomă

///
Comments are Off
Ea este femeia care s-a logodit cu o fantomă

Ea este femeia logodită cu o fantomă  cu care vrea să se și căsătorească.

O femeie din Marea Britanie susține că s-a culcat cu peste 15 fantome, înainte de a-și întâlni dragostea vieții ei, tot o fantomă cu care s-a și logodit. 

Fantoma ar fi cerut-o în căsătorie în timpul unei călătorii la Peșterile Wookey Hole din Anglia. “Nu s-a așezat în genunchi, deoarece el nu are genunchi, dar l-am auzit pentru prima dată vorbind. Am putut să-i aud vocea și a fost atât de frumos, profund, sexy și real”, declară femeia într-un interviu televizat pentru itv, un post de televiziune din Marea Britanie. “Sunt atât de fericită că l-am întâlnit. Știu în adâncul inimii mele că el este alesul. Suntem suflete pereche, menite unul pentru celălalt, iar asta nu se va schimba niciodată.

De asemenea, femeia mai spune că a întreținut relații sexuale cu fantoma, iar senzația în timpul orgasmului ar fi fost una mult  mai intensă și mai satisfăcătoare decât cele pe care le-a avut anterior, cu bărbați. Acum  femeia plănuiește să se căsătorească cu fantoma și ia în calcul și varianta de a face un copil cu aceasta.

Urmăriți interviul televizat cu femeia, disponibil doar în limba engleză, accesând linkul de youtube https://youtu.be/1sWDCz5v1Vg

sau urmărindu-l mai jos.

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Oamenii de știință germani confirmă existența altei vieți după moarte
Oamenii de știință germani confirmă existența altei vieți după moarte