Home > Diverse > Ea este femeia care s-a logodit cu o fantomă

Ea este femeia care s-a logodit cu o fantomă

///
Comments are Off
Ea este femeia care s-a logodit cu o fantomă

Ea este femeia logodită cu o fantomă  cu care vrea să se și căsătorească.

O femeie din Marea Britanie susține că s-a culcat cu peste 15 fantome, înainte de a-și întâlni dragostea vieții ei, tot o fantomă cu care s-a și logodit. 

Fantoma ar fi cerut-o în căsătorie în timpul unei călătorii la Peșterile Wookey Hole din Anglia. “Nu s-a așezat în genunchi, deoarece el nu are genunchi, dar l-am auzit pentru prima dată vorbind. Am putut să-i aud vocea și a fost atât de frumos, profund, sexy și real”, declară femeia într-un interviu televizat pentru itv, un post de televiziune din Marea Britanie. “Sunt atât de fericită că l-am întâlnit. Știu în adâncul inimii mele că el este alesul. Suntem suflete pereche, menite unul pentru celălalt, iar asta nu se va schimba niciodată.

De asemenea, femeia mai spune că a întreținut relații sexuale cu fantoma, iar senzația în timpul orgasmului ar fi fost una mult  mai intensă și mai satisfăcătoare decât cele pe care le-a avut anterior, cu bărbați. Acum  femeia plănuiește să se căsătorească cu fantoma și ia în calcul și varianta de a face un copil cu aceasta.

Urmăriți interviul televizat cu femeia, disponibil doar în limba engleză, accesând linkul de youtube https://youtu.be/1sWDCz5v1Vg

sau urmărindu-l mai jos.

 

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
evenimente misterioase care au avut loc de-a lungul timpului
Evenimente misterioase care au avut loc de-a lungul timpului și care nu au nicio explicație până în ziua de astăzi
Există viață după moarte
Există viața după moarte? Oamenii de știință germani confirmă existența altei vieți după moarte