Home > Diverse > Forma feței tale dă indicii cu privire la personalitatea ta

Forma feței tale dă indicii cu privire la personalitatea ta

///
Comments are Off
personalitatea

 

 

Forma feței tale dă indicii cu privire la personalitatea ta. Experții în citirea trăsăturilor feței  spun că există șase tipuri de fețe și au emis o analiză cu privire la toate formele existente, spunând care sunt caracteristicile ce corespund fiecărui tip de față. Iată care sunt acestea.

Fața ovală

Forma ovală este reprezentată de o frunte mai largă decât pomeții care, pe de altă parte, sunt mai lați decât maxilarul. Cu alte cuvinte, fața se înclină în jos când privești spre bărbie, iar pomeții sunt proeminenți. 

Citește și: Cărți de dezvoltare personală, recomandate tuturor celor ce vor să adopte o gândire pozitivă

Persoana a cărei față are această formă știe întotdeauna ce să spună, indiferent de situație, și are capacitatea de a-i face pe cei din jur să se simtă bine și confortabil în prezența lor. Cu toate acestea, sunt persoane foarte concentrate pe ce vor să spună și pe ce vor să facă și pun mare accent pe ceea ce cred ceilalți despre ei.

Fața triunghiulară sau de diamant

Această formă a feței este  îngustă în zona frunții și lată la nivelul maxilarului. Este o față destul de osoasă și, probabil, cel mai rar tip de față. Persoanele care au acest tip de față sunt persoane foarte responsabile. Cu cât fața este mai îngustă în partea superioară, cu atât mai mult aceste persoane au o atitudine de lideri, personalitatea lor fiind una marcantă. De asemenea, oamenii cu această formă de față sunt persoane de succes.

Citește și: Lucruri care îți consumă energia și care reprezintă o pierdere de timp

Fața rotundă

Această formă este aproape egală, atât în înălțime, cât și în lățime. De asemenea, este recunoscută ca având la nivelul frunții o linie extinsă de păr. Cea mai largă parte a feței o constituie obrajii.

Citește și: Cum să-ți îmbunătățești starea de spirit. Alimente care combat depresia

Aceste persoane sunt foarte comunicative, amabile și generoase. Ele pun nevoile celorlalți înaintea nevoilor lor. În cele din urmă constată că oferă prea mult celorlalți, iar nevoile altora nu ar trebui să fie o prioritate pentru ei.

Fața pătrată

Acești oameni au o linie mai largă a maxilarului și, de asemenea, și a părului. Astfel, linia maxilarului, fruntea și obrajii sunt aproape la fel de largi. Caracteristica cea mai proeminentă este linia osoasă în formă de pătrat.

Citește și: Test psihologic. Alege floarea care te definește

Persoanele care au această formă de față sunt considerate ca fiind persoane destul de inteligente și analitice, sunt oameni care se ancorează în proiecte mari, datorită rezistenței de care dau dovadă.

Fața în formă de inimă

Aceștia au fruntea mai largă și pomeții, de asemenea,  iar bărbia coboară ușor în jos. Specialiștii spun despre personalitatea oamenilor cu această formă a feței că este puternică şi au o forță interioară incredibilă. Dacă doresc să realizeze ceva și dacă își stabilesc un scop, ei îl vor realiza.

Citește și: Alege un drum și află ce spune testul despre tine

Puterea lor este interioară și nu trebuie să fie confundată cu rezistența fizică. Acești oameni sunt și ei destul de intuitivi și de creativi. Atunci când sunt foarte determinați, devin insistenți.

Fața alungită

Această formă este alungită de la frunte până la bărbie și cu o bărbie proeminentă. Acești oameni sunt orientați destul de mult pe  detalii și doresc să facă totul în felul lor, iar munca pe care o finalizează este de cea mai bună calitate.

Citește și: Semne că te înșală. Cum îți dai seama că partenerul îți este infidel

Precizia este o altă caracteristică a acestora și poate fi văzută chiar și în limbaj, fiind foarte buni comunicatori. Cu toate acestea, pot fi destul de critici dacă îi provoci.

Citește și: 

Secrete pentru a-ți atinge obiectivele și îndeplini visurile. Ce spun autorii de succes ai unor cărți de dezvoltare personală

De ce nu obții ce-ți dorești. Secretele care te vor scăpa de blocaje în realizarea visurilor

Cum să cucerești o persoană. Trucuri psihologice de seducție

Lucruri care te lasă fără energie. Evită să le faci pentru a fi în formă mereu

Reguli pentru o viață liniștită și echilibrată

Data nașterii tale îți arată ce fel de personalitate ai

Horoscopul culorilor. Ce spune despre personalitatea nativilor

 

 

sursa: e-buddism. com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )