Home > Diverse > Cum poți arde calorii, fără să simți efortul. Nici nu te gândeai la asta

Cum poți arde calorii, fără să simți efortul. Nici nu te gândeai la asta

///
Comments are Off
Cum poți arde calorii fără efort

Cum poți arde calorii, chiar dacă nu mergi la sala de sport? Deși, se pare că doar făcând sport poți arde calorii, trebuie să știi că există și alte metode, la care nici nu te gândeai.

Cum poți arde calorii, fără efort

Oricine își dorește să poată mânca orice, oricât si oricând, fără a se îngrășa. Însă, asta este cam dificil de realizat. Alimentația și stilul de viață sunt importante pentru a-ți putea gestiona greutatea corpului. Sportul, de asemenea, este esențial pentru a te ajuta să arzi din calorii. Dar, atunci când nu ai timp pentru o astfel de activitate trebuie să știi că există și alte metode, care te vor ajuta să arzi calorii, fără prea mare efort.

Citește și: Cum să ai pielea fermă mai mult timp. 12 pași care încetinesc îmbătrânirea

Specialiştii au demonstrat că poți arde calorii, fără a intra în sala de sport. Astfel că, aceștia spun că unele activități casnice te pot ajuta să scazi în greutate și să arzi calorii fără să transpiri în sala de fitness. În plus, „vei împușca doi iepuri” deodată.

Cum poți arde calorii – Dormi mai mult

Probabil nici nu știai că atunci când dormi poți arde calorii. Iar acest lucru se întâmplă în timp ce te întorci de pe o parte pe alta în pat.  Doar că, numărul exact de calorii, făcând acestă activitate, depinde de înălţimea, de greutatea şi de energia pe care o ai în momentul realizării activităţilor, scrie clickpentrufemei.ro.

Poți arde calorii muncind în grădină

Poți arde calorii și în timp ce tunzi gazonul sau alegi să plantezi niște flori în gradină. Deși, pare amuzant, aceste activități pot fi echivalente cu o ședință la sala de sport. Astfel că, dacă vei munci în grăđină timp de trei ore pe zi, vei arde un număr însemnat de calorii. Dacă vei petrece timp de minimum cinci ore pe săptămână în gradină muncind, poți arde până la 19.000 de calorii, asta înseamnă aproximativ 150-400 de calorii într-o oră.

Citește și: Cum puteți scăpa de depresie cu ajutorul sportului

În acest fel, nu doar că vei îmbina utilul cu plăcutul, dar vei avea si mai multe rezultate obținute, practic vei avea o grădina îngrijită în timp ce vei arde si calorii. Grozav, nu?

Ieși mai des cu câinele la plimbare

Prietenul tău patruped te poate ajuta să arzi calorii. Tu îl vei scoate la plimbare, dar de fapt, cel care are de beneficiat de pe urma plimbării ești și tu. Mișcarea este esențială pentru o viață sănătoasă si este recomandat să fie făcuta cât mai des. Probabil, în cazul în care nu ai avea un cățel, ți-ar fi mult mai greu să te urnești pentru a ieși la o plimbare.

Asă că, trebuie să fii recunoscător patrupedului tău pentru că „te scoate” mai des la mișcare. Desigur, depinde cât de mult alegi sa mergi pe jos şi cât de repede mergi. Dacă, însă, alegi să îţi plimbi animalul de companie timp de o oră, poţi arde în jur de 200 de calorii.

Fă mai des curățenie în locuința ta

O alta metodă de a arde calorii este atunci când alegi să faci curățenie prin casă. Nu ezita să dai mai des cu aspiratorul sau cu mopul pe podea și pe sub paturi, deoarece aceste mișcări sunt, de fapt, exerciții fizice excelente, care te solicită suficient. Această activitate îți antrenează flexibilitatea corpului. Toate îndoirile şi întinderile pe care trebuie să le faci pentru a curăţa podelele, covoarele, mobilierul şi geamurile sunt excelente exerciții fizice, care ajută la arderea caloriilor, dar și de antrenare a musculaturii.

Cum poți arde calorii dansând

În contextul pandemiei este mai dificil să participați la petreceri, nunți sau diverse sindrofii, unde să aveți posibiliatea de a dansa, însă puteți face acest lucru și acasă, alături de partener sau chiar singuri. Pe lângă faptul că muzica vă va da o stare de bună dispoziție, dansul este un mod excelent de ardere a caloriilor. Pornește, așadar, muzica și dansează în fața oglinzii. Vei vedea ce bine te vei simți și în plus vei face mișcare. Asta îți va îmbunătăți starea de spirit și îți va antrena mobilitatea, în timp ce vei arde calorii.

Cum poți arde calorii spălându-ți singură mașina

Chiar dacă pare comod să-ți spele cineva mașina, nu ezita să o faci singură. O sesiune de spălat mașina te va ajuta să arzi calorii și să-ți tonifiezi anumite grupe musculare. Numărul de calorii arse depinde de efortul investit.

Citește și: Metode pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Asadar, activități, la care nici nu te gândeai, te pot ajuta să arzi calorii și implicit să faci mișcare fără a te deplasa la sala de fitness, asta in cazul în care nu ai timp pentru aceatsa activitate.

Iubește mai des

Toată lumea știe ca atunci când iubești pierzi în greutate. Când oamenii de îndrăgostesc slăbesc fără să cunoască explicația. De asemenea, fă amor cât mai des! Sexul este o metodă excelentă de a arde calorii si de a -ți menține sănatatea fizică și psihică în parametri normali. Așadar, nu ezita să faci dragoste cât mai des, pentru că organismul tău îți va fi recunoscător, nu doar partenerul.

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să scapi de varice cu ajutorul rozmarinului. Rețeta recomandată de fitoterapeuți
Cum să scapi de varice cu ajutorul rozmarinului. Rețeta recomandată de fitoterapeuți
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Problemele de memorie. Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie
Problemele de memorie. Când ar trebui să te îngrijoreze pierderile de memorie
Care metodă naturală este cea mai eficientă pentru iluminarea pielii?
Care metodă naturală este cea mai eficientă pentru iluminarea pielii?