Home > Diverse > Cum să fii frumoasă indiferent de vârstă. Secretul femeilor veșnic tinere se numește Nomasvello (P)

Cum să fii frumoasă indiferent de vârstă. Secretul femeilor veșnic tinere se numește Nomasvello (P)

///
Comments are Off
Nomasvello

Cum să fii frumoasă indiferent de vârstă. Secretul femeilor veșnic tinere se numește Nomasvello, iar acest secret este accesibil și la îndemâna oricărei doamne.

Nomasvello, secretul frumuseții

Femeia modernă pune mare accent pe frumusețe, iar în zilele noastre când spunem frumusețe nu o asociem neapărat cu tinerețea. deoarece Frumusețea poate să existe indiferent de vârsta pe care o are o femeie. Secretul constă în atenția pe care o acordă femeia îngrijirii sale corporale. Orice doamnă care acordă o atenție specială tenului, pielii, părului sau danturii nu poate fi decât o femeie frumoasă, indiferent de vârstă.

Citește și: Ten gras, remedii și sfaturi pentru a ține sub control excesul de sebum

Din fericire, pentru femeia modernă tehnologia este de partea ei, venind în ajutorul doamnelor cu cele mai performante aparate și metode pentru înfrumusețare, de îngrijire și curățare a tenului, epilare definitivă sau de albire a dinților.

Frumusețea este o încântare pentru văz și bineînțeles că oricine își dorește să fie frumos, atractiv, admirat, dar mai ales să se simtă bine în pielea sa. Toate acestea necesită întreținere, iar Nomasvello este locul ideal pentru asta, este locul la care orice femeie visează, locul care te transformă, te face să te simți bine în pielea ta și unde îți crește încrederea în tine, dar și stima de sine.

Secretele centrelor Nomasvello

Centrele Nomasvello sunt diferite de centrele cosmetice clasice cu care sunteți obișnuiţi. Încă de la intrare veți fi întâmpinat de personalul amabil și zâmbitor, care vă va oferi sfaturi și consiliere în ceea ce privește serviciile oferite.

Citește și:Uleiul de măsline face minuni în cosmetică

Tratamentele în sine sunt un adevărat răsfăț. Pe lângă beneficiile rezultate în urma lor, veți petrece aproximativ o oră de relaxare, suficient pentru a vă încărca bateriile pentru o zi întreagă. Mă refer aici în special în cazul tratamentului facial care folosește tehnologia Pro Skin , pe care l-am încercat și pe care îl recomand cu toată încrederea.

proskin

Pro Skin, cel mai inovator tratament facial

Este cel mai inovator tratament de curățare a tenului. Curăță nu doar la suprafață, ci şi în profunzime, fără a ataca țesutul. De asemenea, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi a regenerării celulare.

Citește și: Ten gras, remedii și sfaturi pentru a ține sub control excesul de sebum

Tehnologia Pro Skin folosește ultrasunetele și energia galvanică, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele. Foarte important este faptul că nu are niciun fel de contraindicații. Pe tot parcursul ședinței, datorită profesionalismului de care dă dovadă personalul, vi se va explica pas cu pas fiecare procedură de care beneficiați.

După primul pas, cel de curățare în profunzime, veți avea parte de masajul facial, cu creme special concepute pentru nevoile fiecărui tip de ten. Totodată vei beneficia de momente relaxante și plăcute.

Citește și: Cum să ai pielea fermă mai mult timp. 12 pași care încetinesc îmbătrânirea

Cel de-al treilea pas, care este la fel de important precum curățarea, este hidratarea intensivă. Aceasta este absolut esențială pentru un ten bine hidratat, luminos și plin de strălucire. În saloanele Nomasvello, hidratarea constă în aplicarea pe față a colagenului și expunerea la aparatul Led Esthetic. Tratamentul acesta ajută la întinerirea pielii, conferindu-i fermitate, prospețime, finețe și luminozitate.

Citește și: Cum să arați tânără chiar și după 50 de ani. Secretele femeilor japoneze

În cele aproximativ douăzeci de minute, cât necesită expunerea la aparatul LED, vei trăi o experiență extrem de plăcută. Tratamentul presupune expunerea tenului la lumini puternice, colorate și alternative. Fiecare culoare are un efect benefic asupra pielii, crescând producția de colagen și elastină din fibre şi contribuind astfel la îmbunătățirea aspectului pielii, estomparea ridurilor sau eliminarea petelor.

Efecte vizibile după prima ședință

După doar o ședință am plecat cu tenul curat, radiind de frumusețe și strălucire și cu siguranță a fost începutul vizitelor mele la centrele Nomasvello, unde intenționez să revin după o lună de zile, pentru o nouă curățare, întreținere și pentru menținerea unui ten perfect.

Citește și: Lăptișor de matcă, un elixir al frumuseții

După multe alte tratamente faciale pe care le-am încercat înainte, însă fără un rezultat mulțumitor, acum pot afirma cu certitudine că am găsit exact locul de care aveam nevoie pentru îngrijirea tenului meu, care este unul extrem de sensibil și ușor iritabil.

La tratamentele clasice tenul îmi rămânea destul de iritat și înroșit, iar recuperarea dura câteva zile. Cu aparatul Pro Skin, tenul nu s-a iritat deloc, dimpotrivă, a devenit radiant, iar procedura este plăcută spre deosebire de curățarea clasică și dureroasă.

Citrește și: Alimente care întârzie îmbătrânirea

Centrele Nomasvello sunt răspândite în șaisprezece țări de pe trei continente. În total sunt în număr de 1200 de centre la nivel mondial. În țara noastră se găsesc douăzeci de centre, în cele mai mari orașe din țară printre care: București, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Baia Mare, Brașov, Iași și Ploiești.

Luna iunie la Nomasvello vine cu promoții greu de refuzat. Mulțumesc Nomasvello România.

13339680_285279765150241_4137572038332166799_n

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să scapi de punctele negre de pe nas. Metode la îndemâna oricui
Cum să scapi de punctele negre de pe nas. Metode la îndemâna oricui
Care metodă naturală este cea mai eficientă pentru iluminarea pielii?
Care metodă naturală este cea mai eficientă pentru iluminarea pielii?
păr hidratat și perfect întins
Cum să ai un păr hidratat și perfect întins. Masca cu keratină, preparată de femeile japoneze, din ingrediente naturale
Cremă anti-aging, făcută în casă din produse naturale. Reduce ridurile, petele pigmentare și închide porii dilatați
Cremă anti-aging, făcută în casă din produse naturale. Reduce ridurile, petele pigmentare și închide porii dilatați