Home > Sănătăte > Cum să-ți detoxifici colonul în doar o săptămână

Cum să-ți detoxifici colonul în doar o săptămână

///
Comments are Off
Cum să-ți detoxifici colonul

Cum să-ți detoxifici colonul și ficatul în doar o săptămână, folosind un simplu amestec natural și la îndemâna oricui, veți afla citind rețeta de mai jos.

Colonul este un organ important, responsabil pentru distrugerea și eliminarea toxinelor din organism. Dacă aceste funcții ale sale sunt afectate în vreun fel, toxinele se vor acumula în organism, ceea ce poate duce la diverse probleme de sănătate.

Reziduurile toxice se acumulează adesea în colon, datorită unui stil de viață nesănătos și dezechilibrat din punct de vedere alimentar. Odată acumulate, aceste toxine care încep să fermenteze, pot întra în sânge și provoca probleme grave de sănătate. De aceea este recomandat să-ți detoxifici colonul, prin efectuarea din când în când a unui proces de curățare.

Există numeroase metode de curățare a colonului, fie prin clisme, folosind laxative sau unele remedii naturale. Laxativele pot ajuta la curățarea florei intestinale și a altor organe responsabile cu eliminarea toxinelor. De asemenea, clismele sunt foarte eficiente în acest sens, însă acestea trebuie făcute la recomandarea unui medic și efectuate de cadrele medicale specializate, pentru a evita riscul de infecții.

Pe de altă parte, medicina naturală oferă numeroase remedii naturiste mai puțin costisitoare și absolut inofensive.

Iată un remediu natural excelent ca să-ți detoxifici colonul.

Ingredientele pe care le conține au puternice proprietăți de curățare. Ele conțin numeroase elemente nutritive esențiale, cum ar fi vitaminele A și C, dar și antioxidanți și apă, care pot elimina toate reziduurile de pe pereții intestinelor.

Acest suc poate preveni gazele și alte probleme digestive și este un puternic diuretic, care poate restabili echilibrul lichidelor din intestine. De asemenea, are proprietăți antiinflamatorii și anticancerigene și se poate prepara cu ușurință.

Ingrediente:

  • ½ cană cu suc de mere proaspăt;
  • 2 linguri cu suc de lime;
  • 2 lingurițe cu suc de ghimbir;
  • ½ lingurițe cu sare alimentară de mare;
  • ½ de pahar cu apă plată.

Mod de preparare

Se pune apa la fiert și se lasă la răcit puțin, apoi se adaugă sarea și se amestecă până aceasta se dizolvă. Apoi, adăugați sucul de mere, lămâia și ghimbirul. Împărțiți acest amestec în trei părți și consumași-l de 3 ori pe zi (înainte de micul dejun, prânz și înainte de culcare).

Repetați procesul zilnic timp de o săptămână pentru menținerea colonului curat și sănătos.

Atenție însă dacă suferiți de tensiune arterială ridicată sau urmați vreun tratament medicamentos, consultați doctorul înainte de a consuma această mixtură.

 

Sursa: healthonlinecentral.com

 

 

Facebook Comments
You may also like
Efectele terapeutice ale mirodeniilor