Home > Diverse > Ștefan Bănică, declarații despre continuarea filmului Liceenii: ‘Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat’

Ștefan Bănică, declarații despre continuarea filmului Liceenii: ‘Iar acum toată lumea mă sună să mă întrebe dacă e adevărat’

Ștefan Bănică, despre filmul Liceenii

Ștefan Bănică aduce lămuriri, după ce s-a zvonit că filmul „Liceenii” va avea o continuare, iar în film vor juca doi dintre copiii artistului. Fiind vorba despre Radu Ștefan, fiul cel mare și Violeta, fiica sa pe care o are împreună cu Andreea Marin.

Ce spune Ștefan Bănică despre continuarea filmului Liceenii

Recent, au apărut în presă zvonuri despre faptul că urmează să se realizeze o continuare a filmului de mare succes, „Liceenii”, al cărui protagonist este Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Doctor Adina Alberts, mesaj controversat transmis Deliei, pe FB. Ce replici i-au dat internauții

Se pare că recentul zvon ar fi apărut în presă după declarațiile făcute de renumitul critic de film, Irina Margareta Nistor. Presa a preluat informațiiile, răspândind această știre, spre bucuria fanilor, care așteaptă o continuare a seriei ce a făcut furori de-a lungul anilor.

Irina Margareta Nistor a declarat că urmează să apară o continuare a filmului Liceenii, iar în film vor juca copiii lui Ștefan Bănică.

„Vestea bună este că va apărea a nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. Va fi o referire la Ion Caramitru. Scenariul este făcut”, a declarat Irina Margareta Nistor, citată de bucurestifm.ro.

Declarațiile Irinei Margareta Nistor pe aceeași temă au continuat și la Antena 3, unde criticul a venit cu unele completări.

Citește și: Daniela Crudu, primul video cu burtica de gravidă. Cum arată acum sexy asistenta TV

„Eu sper să rămână distribuția asta… Și mi s-a părut extrem de important că cei de la verticală au avut gândul și că vor să facă o continuare, așa, după ani, mai ales că în anu ăsta știm foarte bine cât de extraordinar a funcționat Top Gun. Eu cred că Liceenii este un fel de echivalent, unTop Gun al nostru, apropo de de nostalgie. Așa că sper să se întâmple toate lucrurile astea.  Mă bucur foarte tare când în când se întâmplă să fie o veste atât de bună pentru toată lumea.„, a declarat Irina Margareta Nistor la Antena 3.

„Până în prezent, nu există nimic concret”

În urma acestor declarații, Ștefan Bănică J.R a făcut niște precizări pe contul său de Instagram, unde contrazice cele spune de criticul de film. Artistul spune că deși, se vehiculează de ani de zile ideea de a relua filmul, încă nu există nimic concret.

Citește și: America Express, cel mai așteptat show TV. Primele imagini din aventura de pe Drumul Aurului

Mai mult, artistul este de părere că Irina Margareta Nistor trebuia să-l întrebe pe el înainte de a răspândii zvonul cum că cei doi copii ai artistului vor face parte din distribuția filmului.

Iată ce a postat vedeta pe Instagram, legat de acest subiect.

Citește și: Cum arată Dr. Quinn, la 70 de ani. Jane Seymour a uimit cu fizicul ei

„M-am amuzat văzând declarațiile doamnei Irina Margareta Nistor, un critic respectat de film de altfel, care dau ca sigură continuarea seriei „Liceenilor” și, mai mult, în distribuție cu doi dintre copiii mei, Radu Ștefan și Violeta. Iar acum toată lumea mă sună sa mă întrebe dacă e adevărat. Era bine dacă mă suna si dânsa. 😃 O sa răspund concret. Se vehiculează de ani de zile ideea de a se relua seria „Liceenilor”, dar, până în prezent, nu există nimic concret, iar în ceea ce-i privește pe copiii mei, doar Radu Ștefan e actor, Violeta având la această vârstă alte preocupări. Când și dacă se va întâmpla să se realizeze un asemenea proiect și, mai ales, cu copiii mei, credeți-mă că voi fi primul care o să vă anunțe.”

Filmul Liceenii, unul dintre cele mai vizionate filme românești

Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986, se numără printre cele mai îndrăgite și vizionate filme românești. Avându-i în rolurile principale pe Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Cesonia Postelnicu, Tudor Petruț, Tamara Buciuceanu-Botez și Ion Caramitru. Filmul prezintă o frumoasă poveste de dragoste, din perioada liceului. Pelicula este în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile. Ea a fost precedată de o alta, „Declarație de dragoste” (1985), prin care Corjos a testat interesul publicului. Seria mai cuprinde filmele „Extemporal la dirigenție” (1988), „Liceeni Rock’n’Roll” (1991) și „Liceenii în alertă” (1993). Muzica din acest film a fost compusă de Florin Bogardo, conform dcnews.ro

Citește și: Elvis Presley, o legendă unică. Lucruri mai puțin știute despre regele rock and roll

 

sursa foto: colaj foto Instagram

Facebook Comments
You may also like
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Actrița Alley Kirstie a murit
Actrița Alley Kirstie a murit. Care a fost cauza decesului
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă

Leave a Reply