Home > Diverse > Cum să economisești, folosind o platformă de cashback

Cum să economisești, folosind o platformă de cashback

///
Comments are Off
Cum să economisești, folosind o platformă de cashback

Fiecare dintre noi a achiziționat deja, cel puțin o dată, on-line, așa că poate te interesează cum faci să primești bani înapoi la achizițiile tale. Ideea platformei de cashback este simplă. Instalezi o extensie de browser sau aplicație de mobil și faci cumpărături on-line, așa cum faci în mod obișnuit când cumperi electrocasnice, haine, cărți, mobilier pentru casă, cadouri, chiar și piese auto, și primești între 1% si 30% cashback.

Astfel, anul acesta de Black Friday poți să pui și bani deoparte, dacă găsești ceva de care ai cu adevărat nevoie.

Deci, cum ar fi dacă magazinele te-ar plăti să cumperi de la ele, din bugetul lor de marketing, în loc să plătească pentru publicitate?

 

citește și: 10 motive pentru care trebuie să consumi curcuma

 

Folosirea unei platforme de cashback

Cum să economisești, folosind o platformă de cashback

Este foarte simplu! Dintre toate metodele de economisire, cea mai la îndemână mi se pare folosirea unei platforme de cashback, unde primești bani înapoi la fiecare achiziție.

Am căutat ce opțiuni există pe piață să economisești, implicit și platformele de cashback disponibile în România, și am realizat că platforma https://cashclub.ro nu este doar o platformă de cashback, ci poate aduce o valoare mult mai mare utilizatorilor.

Ei au câteva funcționalități în plus, care fac diferența cand vine vorba de economisire. În primul rând ai peste 800 de magazine partenere din RO si din afara (vezi sectiunea „Magazine”) pe platforma Cashclub.ro. În plus, ai:

Comparator de preturi integrat în platformă;

Extensie de browser pentru Chrome: https://bit.ly/3m1Hdmg ;

 

Extensia va deveni propria ta asistentă, care iți va aduce aminte că poți primi cashback de fiecare dată când vrei să cumperi ceva:

Aplicație mobil iOS și Android;

Cel mai nou program de referral din România.

 

Mai departe poți fi tu cel care își invită prietenii și câștigă 30 lei pentru fiecare cont activat (adică să aibă minimum o comandă validă). Intră în „Contul meu” și preia linkul tău personalizat, dând click pe „Invită-ți prietenii” și ai 30 de lei pentru fiecare prieten, care își va creea cont de pe linkul tău și va plasa minimum o comandă, iar prietenii tăi vor primi și ei, de asemenea, 30 de lei.

➡ În pagina de “Promoții” puteți vedea produsele cu cea mai mare reducere.

 

Ce nu este o platformă de cashback? NU este un MLM, schemă piramidală sau altele, câte mi-au auzit urechile. Însă, este o platformă care se bazează pe marketing afiliat.

 

Printre magazinele partenere de unde poți încasa cashback: Booking.com, Decathlon, Noriel, Answear, AboutYou, Vivre, Flanco, FashionDays, Aliexpress, Orange, Carturesti, Libris, Hervis și multe altele.

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să ne comportam la cumpărături
Cum să ne comportăm în centrele comerciale. Reguli de bun simț la cumpărături