Home > Diverse > Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit. Artista a fost cerută în căsătorie chiar în ziua majoratului

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit. Artista a fost cerută în căsătorie chiar în ziua majoratului

///
Comments are Off
Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit. Artista a fost cerută în căsătorie chiar în ziua majoratului

Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au logodit marți. Cântăreața a fost cerută în căsătorie chiar în ziua în care a împlinit optsprezece ani. Mai exact, cu câteva ore înainte de petrecere, artista a fost cerută în casătorie, iar Cleopatra a spus ”Da”.

„Tu-mi ești cel mai frumos și special cadou! Te iubesc ENORM și îți mulțumesc că exiști și că ești alături de mine mereu, oferindu-mi atât de multă iubire și fericire!”, a scris artista pe contul său de socializare, alături de fotografiile cu cei doi îndrăgostiți.

 

Pe de cealalta parte, artistul a făcut declarații legate de acest eveniment.

„Inelul este unul dintre cadourile pe care i le-am oferit. Sincer, nu a fost ușor să-l găsesc pe cel ideal. Și eu sunt surprins de mine. Recunosc, mama mea a fost complice, ea m-a ajutat. A fost foarte greu. Am stat o zi întreagă să caut inelul, ba mai mult, se întâmpla să intru de cinci-șase ori în același magazin că tot aveam idei, mă răzgândeam. Când l-am văzut pe cel pe care îl are acum pe deget am zis că acesta este. Nu am știut nicio măsură și sincer am avut emoții pentru că nu știam dacă o să-i vină sau nu. Aseară am avut și eu o surpriză, că i se potrivește”, a declarat Edward pentru Libertatea.

citește și: Pretty Woman (Frumușica), secrete din culisele unuia dintre cele mai vizionate filme

Totodată, Cleopatra Stratan a dezvăluit că nu se aștepta să fie cerută în căsătorie în ziua în care va împlini 18 ani.

Nu mă așteptam chiar astăzi să mă ceară în căsătorie. Așa că pot să spun că a fost o surpriză adevărată. A fost un eveniment special și important pentru noi doi și așa o să rămână toată viața”, a afirmat Cleopatra Stratan, completată imediat de logodnicul ei: „Dacă nu era azi, era mâine. Eu simțeam că ea este fata cu care pot să construiesc orice în viața asta, chiar dinainte să fim împreună. I-am zis lucrul acesta. Nu am mai întâlnit niciodată, pe nimeni, cum e Cleo.”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au făcut dezvăluiri despre primul lor copil

Cei doi artiști au mărturisit că își doresc să devină părinți de fetiță.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au vorbit despre primul copil. Aceștia le-au povestit admiratorilor lor, într-un videoclip, pe rețelele de socializare, ce planuri mari au de viitor.

În timpul orei petrecute online, cei doi au dezbătut mai multe subiecte cu cei care îi urmăresc, dar le-au împărtășit și câteva detalii picante legate de relația lor de cuplu. Astfel, Cleopatra a spus răspicat că-și dorește o fetiță cu artistul.

O fetiță va purta hainele mele din clipul piesei ”Ghiță”, adică fetița noastră”, a dezvăluit Cleopatra Stratan, pe Instagram.

 

sursa foto: Instagram

 

 

Facebook Comments
You may also like
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Al Pacino va deveni, din nou, tată la 83 de ani. Cine este iubita lui, în vârstă de 29 de ani
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat la World Trade Center sau cu Prințesa Diana
Teorii ale conspirației. Ce s-a întâmplat cu Prințesa Diana sau la World Trade Center
Actrița Alley Kirstie a murit
Actrița Alley Kirstie a murit. Care a fost cauza decesului
Cum arată, astăzi, fețița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume
Cum arată, astăzi, fetița al cărei portret apare în cea mai premiată fotografie din lume. A devenit o domnișoară superbă