Home > Diverse > Topul celor zece țări cu cei mai frumoși bărbați din lume

Topul celor zece țări cu cei mai frumoși bărbați din lume

///
Comments are Off
bărbați

Conform site-ului www.this-is-italy.com, acesta este topul celor zece țări cu cei mai frumoși bărbați din lume.

Pe locul zece se află Spania.

Spania este renumită pentru bărbații rebeli și plini de șarm. De asemenea, fotbaliștii spanioli au dus departe faima bărbaților spanioli ca fiind  frumoși, sportivi, agili, ceea ce îi face foarte atractivi.

Pe locul nouă se află Suedia.

Suedezii sunt perfect blonzi, cu ochi albaștri, făcându-i unici și remarcabili. Personalitatea și prezența lor îi face speciali și interesanți.

Pe locul opt se află Anglia.

În Marea Britanie se află o mare varietate de bărbați, totuși majoritatea se caracterizează prin eleganță, rafinament, zâmbet permanent, simț al umorului fin și compania plăcută pe care o oferă aceștia. Aici veți întâlni genul de bărbat gentleman.

Pe locul șapte se numără bărbații australieni.
În Australia se află printre cei mai fotogenici bărbați, cu forme perfecte ale feței, genul de bărbat fotomodel.
Pe locul șase se află Germania.
Aceștia sunt recunoscuți pentru trăsăturile lor frumoase și aspectul fermecător. Sunt în general blonzi, înalți, cu ochii albaștri sau verzi și foarte corpolenți. Sunt persoane sobre.

Pe locul cinci se află Franța. 

Bărbații francezi se numără printre cei mai bine îmbrăcați și îngrijiți. Adoptă un stil vestimentar foarte elegant. Sunt reprezentanți ai diferitelor etnii și influențe culturale.

Pe locul patru se află bărbații din Grecia.

Bărbații greci sunt uimitori, cu umor înnăscut, sunt foarte joviali. De-a lungul secolelor, bărbații greci au cucerit inimile femeilor din toate părțile lumii. Trăsătura lor de bază este tenul măsliniu și părul foarte bogat, privirea seducătoare și zâmbetul șarmant.

Pe locul trei se numără Angola.

Caracteristicile acestor bărbați au influențe africane și portugheze. Au pielea închisă la culoare și trăsături atractive, forme perfecte, înalți și foarte corpolenți, masculini și exotici.

Pe locul 2 se numără Brazilia.

Brazilienii se află pe locul doi în acest top. Aceștia au un aspect fizic musculos, sexy și atrăgător, cu alură de sportiv, ce denotă virilitate, rezistență și condiție fizică excelentă, ceea ce îi face niște parteneri sexuali senzaționali, pentru orice femeie pasionată de sex.

Pe locul 1 se numără Italia.

Bărbații italieni sunt arătoși, șarmanți și foarte cuceritori, având un farmec aparte. Sunt pricepuți în a cucerii o femeie și a-i oferi femeii iubite plăceri senzuale, nemaiîntâlnite.

 

Sursa foto: pinterest.co.uk

Facebook Comments
You may also like
Tipologii de bărbați de care să te ferești
Tipologii de bărbați de care să te ferești
5 ponturi care te vor face atractivă în ochii bărbaților
5 ponturi care te vor face atractivă în ochii bărbaților
25 dintre cele mai emoționante citate despre femei.
25 dintre cele mai emoționante citate despre femei
Cum să faci o primă impresie bună în lumea afacerilor