Home > Diverse > Cum să-l uiți pe fostul. Sfaturi care te vor ajuta

Cum să-l uiți pe fostul. Sfaturi care te vor ajuta

///
Comments are Off
Cum să-l uiți pe fostul

Cum să-l uiți pe fostul și ce să faci ca să treci mai ușor peste o despărțire. Aceste sfaturi te vor ajuta dacă treci printr-o astfel de situație. Iată ce trebuie să faci.

Cum să-l uiți pe fostul

Aceste sfaturi te vor ajuta să-l uiți pe fostul, să treci mai ușor peste o despărțire și să accepți faptul că nimeni nu-ți aparține, iar unele persoane aleg să plece din viața noastră pentru că nu ne erau destinate.

1. Plângi!

Plângi atât cât simți nevoia, nu-ți îneca lacrimile. Plânsul te eliberează de emoțiile negative. Plângi zile la rând, până când rămâi fără lacrimi. Nu te sfii, ai dreptul să fii tristă, ai fost rănită și rănile dor. Plânsul este benefic, reechilibrează hormonii și eliberează toxinele acumulate din cauza stresului. Plânsul este o terapie, nu o slăbiciune. Plângi în intimitatea ta unde nu te vede nimeni.

2. Cum să-l uiți pe fostul – Dormi!

Dormi cât mai mult pentru a te reface, întrucât ești doborâtă psihic, pe de altă parte în felul acesta evadezi din realitatea pe care o trăiești, realitate pe care în momentele când ești părăsită nu ți-o dorești și ai vrea să fie alta.

3. Respiră profund!

Respirația profundă este foarte importantă, deoarece stimulează oxigenarea creierului care irigă organele și le întreține sănătoase. Pe lângă aceasta, respirația profundă ne ajută să rămânem lucizi, pentru că aşa creierul este foarte bine oxigenat. De asemenea, respirația profundă și controlată te va ajuta să eviți un posibil atac de panică.

4. Confesează-te prietenei tale cele mai bune!

Confesează-te persoanei în care ai încredere, astfel nu se vor acumula frustrări și te vei elibera. Povestește-i tot ce ai pe suflet. Este important să ai pe cineva care să te consoleze, să-ți ridice moralul și să nu simți atât de tare golul din suflet.

5. Cum să-l uiți pe fostul – Conștientizează că el nu-ți aparține!

După ce vei trece prin cele patru faze de dinainte, care sunt cele mai greu de suportat, te-ai eliberat cât de cât. Acum este timpul să acționezi lucid, matur și rațional.
Ghidează-te după principiul: ”Dacă îl iubești, lasă-l liber, iar dacă se întoarce o să fie al tău, dacă nu, nu ai pierdut nimic”. Nimeni nu este legat de altcineva, fiecare are dreptul să-și schimbe viața așa cum dorește și cum consideră.

Cea mai înaltă formă de dragoste nu se manifestă prin constrângere față de celălalt, ci oferindu-i libertatea de a alege, respectându-i și acceptându-i alegerile. În plus, acceptă ideea care spune că tot răul e spre bine. Tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un scop, la fel și cu lucrurile mai puțin plăcute, însă se întâmplă pentru a lăsa loc unor evoluții pozitive. Adu-ți aminte că orice sfârșit este un nou început.

Tot răul e spre bine

Oricât de greu îți este, controlează-te și gândește-te că poate viața îți pregătește ceva mai bun. Tu poate meriți mai mult de atât. Dacă ai reușit să accepți această teorie, chiar dacă doare, înseamnă că ești suficient de evoluată spiritual, dai dovadă de maturitate și înțelepciune și reacționezi într-un mod cum nu se poate mai elegant. Eleganța nu constă doar în haina de pe tine, constă în decență, într-o atitudine și un comportament de bun simț.

Iar dacă motivul pentru care te-a părăsit, cum se întâmplă în multe cazuri, este probabil o altă femeie, nu-ți face griji, el nu te merită, pentru că nu știe să aprecieze eleganța de care dai dovadă. Probabil, sistemele voastre de valori nu coicid, poate percepe greșit termenul de eleganță.

Păstrează-ți demnitatea, să nu-ți pierzi nicio clipă cumpătul și nu te umilii, generând dispute. Nu-i arăta că suferi, nu-i reproșa nimic. Ba mai mult, arată-i că ai tăria de a-i ura fericire în alegerea sa. Legea karmei chiar funcționează și toate gândurile pozitive pe care le-ai generat se vor întoarce ca un bumerang la tine. La fel e și cu cele negative, ține-le așadar la distanță.

Dacă ai reușit să treci cu demnitate de durerea provocată în urma despărțirii și ai acceptat ideea că ai fost părăsită, fără să simți dispreț sau răutăți, fără dușmănie, fără resentimente față de cel care te-a părăsit, păstrându-i imaginea curată în mintea și inima ta, înseamnă că ești o persoană absolut minunată.
Ești o femeie care a fost părăsită nu pentru că cea cu care te-a înlocuit este mai bună decât tine, ci ai fost părăsită pentru că cel care a făcut-o nu împărtășea același sistem de valori cu al tău.

 

 

Facebook Comments
You may also like
Îmbătrânirea pielii poate fi întârziată. Nu mai consuma aceste alimente pentru avea un ten impecabil
Îmbătrânirea pielii poate fi întârziată. Nu mai consuma aceste alimente pentru avea un ten impecabil
Durerea articulară poate fi ameliorată prin câteva metode naturale
Durerea articulară poate fi ameliorată prin câteva metode naturale
herpesul tratament
Cele mai eficiente metode pentru a scăpa de herpes
Varicele, factori care duc la apariția lor
Varicele, cauze și tratamente. Cum să eviți riscul apariției varicelor