Home > Diverse > Cum să-l uiți pe fostul. Sfaturi care te vor ajuta să treci peste o despărțire

Cum să-l uiți pe fostul. Sfaturi care te vor ajuta să treci peste o despărțire

///
Comments are Off
Cum să-l uiți pe fostul

Cum să-l uiți pe fostul și ce să faci ca să treci mai ușor peste o despărțire. Aceste sfaturi te vor ajuta dacă treci peste o astfel de situație. Iată ce trebuie să faci.

Cum să-l uiți pe fostul

Aceste sfaturi te vor ajuta să-l uiți pe fostul, să treci mai ușor peste o despărțire și să accepți faptul că nimeni nu-ți aparține, iar unele persoane aleg să plece din viața noastră pentru că nu ne erau destinate sau atât a fost scris să rămână în viața noastră.

 

Iată cum poți trece mai ușor peste o despărțire.

Citește și: Principii budiste pentru armonie în cuplu și în relațiile interumane

1. Plângi!

Plângi atât cât simți nevoia, nu-ți îneca lacrimile. Plânsul te eliberează de emoțiile negative. Plângi zile la rând, până când rămâi fără lacrimi. Nu te sfii, ai dreptul să fii tristă, ai fost rănită și rănile dor. Plânsul este benefic, reechilibrează hormonii și eliberează toxinele acumulate din cauza stresului. Plânsul este o terapie, nu o slăbiciune. Plângi în intimitatea ta unde nu te vede nimeni.

Citește și: Semne că te vrea în viața lui, dar nu spune asta

2. Cum să-l uiți pe fostul – Dormi!

Dormi cât mai mult pentru a te reface, întrucât ești doborâtă psihic, pe de altă parte în felul acesta evadezi din realitatea pe care o trăiești, realitate pe care în momentele când ești părăsită nu ți-o dorești și ai vrea să fie alta.

 

3. Respiră profund!

Respirația profundă este foarte importantă, deoarece stimulează oxigenarea creierului și irigă organele și le întreține sănătoase. Pe lângă aceasta, respirația profundă ne ajută să rămânem lucizi, pentru că aşa creierul este foarte bine oxigenat. De asemenea, respirația profundă și controlată te va ajuta să eviți un posibil atac de panică.

Citește și: Ce caută bărbații la o femeie. Ce calități are femeia ideală în ochii unui bărbat

4. Confesează-te prietenei tale cele mai bune!

Confesează-te persoanei în care ai încredere, astfel nu se vor acumula frustrări și te vei elibera. Povestește-i tot ce ai pe suflet. Este important să ai pe cineva care să te consoleze, să-ți ridice moralul și să nu simți atât de tare golul din suflet.

 

5. Cum să-l uiți pe fostul – Conștientizează că el nu-ți aparține!

După ce vei trece prin cele patru faze de dinainte, care sunt cele mai greu de suportat, te-ai eliberat cât de cât. Acum este timpul să acționezi lucid, matur și rațional.
Ghidează-te după principiul: ”Dacă îl iubești, lasă-l liber, iar dacă se întoarce a fost menit să fie al tău, dacă nu, nu ai pierdut nimic.” Nimeni nu este legat de altcineva pentru totdeauna. Fiecare are dreptul să-și schimbe viața așa cum dorește și cum consideră.

Citește și: Tipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i eviți

Cea mai înaltă formă de dragoste nu se manifestă prin constrângere față de celălalt, ci oferindu-i libertatea de a alege, respectându-i și acceptându-i alegerile. În plus, acceptă ideea care spune că tot răul e spre bine. Tot ce se întâmplă, se întâmplă cu un scop, la fel și cu lucrurile mai puțin plăcute, însă, se întâmplă pentru a lăsa loc unor evoluții pozitive. Adu-ți aminte că orice sfârșit este un nou început.

 

Tot răul este spre bine

Oricât de greu îți este, controlează-te și gândește-te că poate viața îți pregătește ceva mai bun. Tu, poate, meriți mai mult de atât. Dacă ai reușit să accepți această teorie, chiar dacă doare, înseamnă că ești suficient de evoluată spiritual, dai dovadă de maturitate și înțelepciune și reacționezi într-un mod cum nu se poate mai elegant. Eleganța nu constă doar în haina de pe tine, constă în decență, într-o atitudine și un comportament de bunsimț.

Citete și: Cum îți dai seama de caracterul unei persoane. Lucruri mici care spun multe despre un om

Se spune că doar în momentele critice cunoști cu adevărat caracterul unei persoane. Dacă tu ai reușit să treci elegant peste divergențele dintre voi, reușind să-ți păstrezi echilibrul în momentele grele, chiar dacă ai fost rănită și ai suferit, înseamnă că ești o persoană echilibrată. Comportamentul pe care l-ai afișat în momentele critice te definește ca persoană și vorbește despre caracterul tău.

 

Iar dacă motivul pentru care te-a părăsit, cum se întâmplă în multe cazuri, este probabil o altă femeie, nu-ți face griji, el nu te merită, pentru că nu știe să aprecieze eleganța de care dai dovadă. Probabil, sistemele voastre de valori nu coicid, poate percepe greșit termenul de eleganță și are valori diferite de ale tale. De ce ai vrea lângă tine o persoană care nu rezonează cu tine?

Citește și: Lucruri care te lasă fără energie. Evită să le faci pentru a fi în formă mereu

Păstrează-ți demnitatea, să nu-ți pierzi nicio clipă cumpătul și nu te umilii, generând dispute. Nu-i arăta că suferi, nu-i reproșa nimic. Ba mai mult, arată-i că ai tăria de a-i ura fericire în alegerea sa. Legea karmei chiar funcționează și toate gândurile pozitive pe care le-ai generat se vor întoarce ca un bumerang la tine. La fel e și cu cele negative, ține-le așadar la distanță.

 

Ține minte că trebuie să lași oamenii care vor să se îndepărteze de tine, pentru că altfel nu vor avea loc cei care vor să se apropie. De asemenea, reține faptul că atunci când un lucru nu se întâmplă cum vrei este pentru cu Dumnezeu îți pregătește ceva mai bun, îndepărtându-i pe cei care nu se ridică la nivelul tău, deși tu i-ai așezat pe un piedestal pe aceștia. Universul știe mai bine ce ai tu nevoie și îți va trimite exact oamenii de care ai nevoie și cu care vei rezona pe toate planurile.

Citește și: Puterea secretă a femeii în funcție de zodie

Dacă ai reușit să treci cu demnitate de durerea provocată în urma despărțirii și ai acceptat ideea că ai fost părăsită, fără să simți dispreț sau răutăți, fără dușmănie, fără resentimente față de cel care te-a părăsit, păstrându-i imaginea curată în mintea și inima ta, înseamnă că ești o persoană absolut minunată cu un caracter demn de admirație.

 

Ești o femeie care a fost părăsită nu pentru că cea cu care te-a înlocuit este mai bună decât tine, ci ai fost părăsită pentru că cel care a făcut-o nu împărtășea același sistem de valori cu al tău.

 

Citește și:

Principii budiste pentru armonie în cuplu și în relațiile interumane

Motive pentru care oamenii frumoși tind să rămână singuri

Ce nu trebuie să facă niciodată un bărbat în relația cu partenera

Cum recunoști un narcisist. Caracteristicile unei astfel de persoane

Abuz emoțional. Cum îți dai seama că partenerul tău te abuzează

Cum trebuie să se comporte o femeie în relația cu un bărbat. Ce spune Ana Maria Ducuță

Poți iubi două persoane în același timp? Ce spune psihologul

Ce trebuie să faci pentru a avea o relație de cuplu armonioasă

Semne că te vrea în viața lui, dar nu spune asta

Ce caută bărbații la o femeie. Ce calități are femeia ideală în ochii unui

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )