Home > Diverse > Ce caută bărbații la o femeie. Ce calități are femeia ideală în ochii unui bărbat

Ce caută bărbații la o femeie. Ce calități are femeia ideală în ochii unui bărbat

///
Comments are Off
Ce caută bărbații la o femeie. Cum trebuie să fie femeia ideală pentru orice bărbat

Ce caută bărbații la o femeie și cum trebuie să fie femeia ideală, lăsând la o parte tiparele fizice, care țin de gusturile fiecărui om în parte.

Iată care sunt calitățile pe care orice bărbat le apreciază la o femeie.

Calmul

Este una dintre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, în relație cu un bărbat. Partea masculină va aprecia enorm o femeie care știe să-și păstreze calmul. Acest lucru îi va aduce liniște chiar și celui mai vulcanic bărbat. Așadar, orice bărbat va aprecia calmul la o femeie și va considera acest atribut o calitate de bază.

O femeie ordonată care iubește curățenia

Bărbații adoră femeile care arată îngrijit și al căror păr miroase bine. De asemenea, bărbații sunt construiți să vadă lucrurile în ansamblu, prea puțin în detaliu. Așa că, degeaba vom pune noi accent pe o manichiură sofisticată sau cine știe ce bijuterii, genți sau o ținută scumpă, deoarece bărbații pun prea puțin preț pe acest lucru.

Citește și: Cărți de dezvoltare personală, recomandate tuturor celor ce vor să adopte o gândire pozitivă

Ei văd lucrurile în ansamblu și mai puțin detaliile. Astfel că, o coafură îngrijită și un păr frumos care miroase bine va fi apreciat întotdeauna de orice bărbat.

Femeia inteligentă

Bărbații adoră femeile inteligente. Bineînțeles că inteligența este de mai multe feluri. Fie că are inteligența logico-matematică, lingvistică, vizual-spațială, corporal-kinestezică, muzicală, interpersonală, intrapersonală sau naturalistă, important este să stăpânească cel puțin una dintre acestea inteligențe. Cu cât va stăpâni mai multe tipuri de inteligență, cu atât va fi mai apreciată.

Citește și: De ce nu obții ce-ți dorești. Secretele care te vor scăpa de blocaje în realizarea visurilor

Mai exact, cu cât o femeie va avea mai multe calități, cu atât va fi mai apreciată. Iar în zilele noastre nu mai este suficient ca o femeie să fie doar frumoasă sau doar deșteaptă. Ideal este să îmbine cât mai multe calități. Lucru deloc greu de găsit, deoarece foarte multe femei pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, îngrijite și atente cu fizicul și aspectul lor, mai sunt și deștepte, gospodine sau au multe alte calități.

Femeia grijulie

Femeile în general sunt grijulii datorită instinctului matern înnăscut, dar nu este o lege general valabilă. Foarte multe femei sunt centrate doar pe propria persoană, iar acest lucru nu este pe placul partenerilor lor. Bărbații sunt precum niște copii mari și prin natura lor au nevoie de grija partenerei lor. Bineînțeles este valabilă și viceversa. Așadar, dacă o femeie posedă această calitate, va fi mult mai apreciată de partenerul ei.

Citește și: Cum să cucerești o persoană. Trucuri psihologice de seducție

Ce caută bărbații la o femeie – Creativitatea

Femeile creative care au inițiativă sunt, de asemenea, pe placul bărbaților. O privire originală asupra vieții și abilitatea de a rezolva creativ problemele, dar și de a găsi rezolvări creative la anumite situații de viață sunt lucruri de care ai des nevoie în viața cotidiană. O astfel de femeie creativă va fi pe placul oricărui bărbat.

Disciplinată

Bărbații apreciază femeile disciplinate și ordonate. Oricât de dezordonat va fi un bărbat, el va aprecia dacă partenera sa va fi una disciplinată și care va respecta anumite rigurozități, în detrimentul uneia neglijente și care nu va pune preț pe disciplină. O astfel de femeie poate fi o mamă ideală pentru copiii oricărui bărbat.

Citește și: Lucruri care te lasă fără energie. Evită să le faci pentru a fi în formă mereu

Ce caută bărbații la o femeie – Loialitatea

Această calitate este dintre cele mai de preț. Însă, nu ne referim doar la loialitate ca fiind opusul trădării. Loailitate este și atunci când femeia lângă care vrei să-ți petreci viața este politicoasă cu familia și prietenii partenerului.

Nu poți pretinde că iubești un bărbat, dacă nu-i respecți familia de proveniență. Atunci când iubești cu adevărat, respectul față de familia partenerului este o componentă de bază a unei femei loiale. Dacă va alege să vorbească cu dispreț despre membrii familiei lui, el se va întreba ce fel de mamă va fi aceasta și ce educație va da aceasta copiilor în viitor.

Citește și: Test psihologic. Alege floarea care te definește

Astfel că, atunci când ești pe punctul de a face un pas decisiv în viață alături de o femeie, foarte important este să vezi cum se comportă ea față de familia ta, pentru a-ți da seama ce fel de caracter are.

O femeie prietenoasă și caldă

O femeie prietenoasă și caldă va fi mereu apreciată în detrimentul uneia care este țâfnoasă frecvent, indispusă, dezagreabilă sau nepoliticoasă cu cei din jur. Nimic nu este mai neplăcut decât să-ți petreci viață alături de o așa zisă acritură.

Se știe că indispoziția se transmite, la fel și bunădispoziția. Astfel că, oricui i-ar fi greu să suporte o femeie capricioasă, oricât de mare ar fi dragostea la începutul relației.

Citește și: Reguli pentru o ambianță Zen la locul de muncă

Ce caută bărbații la o femeie – Sinceritatea

Nu este nicun secret pentru nimeni că orice bărbat caută o femeie sinceră. Cu toate că uneori, cu toții avem tendința să denaturăm realitatea din diverse motive sau, de cele mai multe ori, să omitem anumite lucruri. Iar omisiunea intenționată este o minciună mascată. Dar atunci când acest lucru devine un obicei, înseamnă că persoana care recurge la aceste lucruri nu este sinceră și nu merită încrederea partenerului.

Citește și: Reguli pentru o viață liniștită și echilibrată

Mai mult, unele persoane au tendința de a spune neadevăruri din obișnuință. Lucru și mai grav. Nimeni nu vrea o astfel de persoană în viața sa. Cel mai bine este să-ți asumi de fiecare dată greșelile sau să recunoști atunci când ai greșit, decât să negi și să decazi în ochii celor din jur, care te vor considera o persoană nesinceră și în care nu se poate avea încredere. Mai mult, cei din jur te vor evita rând pe rând.

O femeia matură și responsabilă

Mentalitatea și maturitatea emoțională sunt calități unice, care nu sunt caracteristice fiecărei femei. De aceea bărbații iubesc femeile mature și responsabile care se implică trup și suflet în treburile casnice sau orice tip de problemă comună.

O femeie veselă și optimistă

Oamenii optimiști care ne înconjoară sunt o binecuvântare deoarece ne ajută să ne încărcăm cu energie pozitivă și speranță. O femeie veselă și optimistă este o încântare pentru partener.

Citește și: Tipuri de oameni toxici pe care trebuie să-i eviți

Ce caută bărbații la o femeie – Punctualitatea

Bărbații înțeleg că femeile au nevoie de timp pentru a se pregăti, însă, o femeie punctuală știe să aprecieze timpul celuilalt și nu îl va irosi în zadar.

Romantică

Chiar dacă majoritatea bărbaților consideră romantismul și exprimarea sentimentelor o slăbiciune, totuși ei apreciază dacă femeia de lângă ei este romantică. O femeie romantică dă dovadă de multă feminitate, și ce poate fi mai atractiv în ochii unui bărbat decât sensibilitatea unei ființe gingașe. Alături de o femeie romantică, masculinitatea oricăriu bărbat va fi evidențiată mult mai mult. Iar scânteia iubirii va dura mult mai mult timp.

Citește și: Cum îți dai seama de caracterul unei persoane. Lucruri mici care spun multe despre un om

Să știe să respecte și să se facă respectată

O femeie care respectă și care se respectă va fi mult apreciată de orice bărbat. Această trăsătură este considerată de orice bărbat o mare calitate.

Compasiunea

Compasiunea este o altă calitate pe care bărbații o apreciază la femei. Atunci când ne concentrăm pe problemele noastre, în general uităm de ceilalți, iar indiferența îi sperie pe cei din jur. De aceea, o femeie empatică va fi apreciată de orice bărbat.

Ce caută bărbații la o femeie – Dragostea

Dragostea este principalul factor care stă la baza unei relații. Nimeni nu își dorește o relație în care doar unul iubește sau doar unul își arată afecțiunea, în timp ce celălalt consideră acest lucru o slăbiciune.

Citește și: Cum să recunoști oamenii toxici din viața ta

Nimeni nu vrea să stea într-o relație în care doar el iubește, iar celălalt nu. Din acest motiv, să-ți exprimi dragostea și afecțiunea față de partener este o mare calitate. Deoarece fiecare dintre noi, prin natura noastră umană, avem nevoie să ne știm iubiți, să simțim afecșiunea celuilalt.

De aceea, atunci când iubești, nu ezita să-i spui partenerului ceea ce simți. Să-ți exprimi sentimentele nu este niciodată o slăbiciune. Nimeni nu va considera că exprimându-ți sentimentele ești o persoană slabă, ci dimpotrivă. Să-ți poți exprima dragostea este o dovadă de tărie de caracter.

Citește și: Cum să ai încredere în tine. Sfaturi pentru a-ți cultiva încrederea în forțele proprii

Multe persoane merg pe premisa că dragostea trebuie simțită, nu spusă.  Când, de fapt, dragostea trebuie demonstrată, dar și declarată.

 

 

sursa: Psihologia Relațiilor Youtube

sursa foto: pixabay.com

 

 

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )