Home > Destinații > Votați România la cel mai mare concurs de turism organizat la nivel mondial!

Votați România la cel mai mare concurs de turism organizat la nivel mondial!

///
Comments are Off
Votați România la cel mai mare concurs de turism organizat la nivel mondial!

România participă, alături de numeroase alte țări de pe glob, la un concurs organizat de Organizația Mondială a Turismului. (World Tourism Organization – UNWTO). Aceasta este o organizație responsabilă de promovarea turismului la nivel global, accesibil și durabil. În calitate de lider în domeniul turismului, are ca rol promovarea acestuia în scopul creșterii economice, al dezvoltării incluzive și durabilității ecologice, oferind ajutor acestui sector pentru dezvoltarea politicilor de cunoaștere și creștere la nivel mondial.

Anul acesta se organizează cea de a 22-a ediție a concursului, ce are loc online, prin accesarea link-ului, unde oricine dorește poate vota clipul țării favorite. Fiecare țară este înscrisă în concurs cu un clip video, reprezentând imagini reprezentative din țara respectivă.
Toate clipurile țărilor participante pot fi vizualizate pe site-ul organizație, accesând linkul: VIZUALIZAȚI CLIPURILE ȚĂRILOR PARTICIPANTE

Votarea se face foarte simplu, completând numele și prenumele, emailul și selectând numele țării pe care doriți să o votați. Puteți vota o singură dată, iar votul este deschis până pe data de 6 septembrie.

Pentru a vota țara favorită, trebuie să accesați acest link: VOTAȚI AICI 

Țara, al cărui clip va obține cele mai multe voturi, va fi câștigătoarea celei de a 22-a ediții People Choice Award at the 22st session of the UNWTO General Assembly in Chengdu China.

România merită să fie promovată pentru frumusețea absolut fascinantă, pe care natura însăși ne-a dăruit-o, tradițiile și moștenirea rămasă de la strămoși. Haideți să susținem împreună țara noastră, promovând-o la nivel mondial, cu un simplu vot online. Votați România, al cărui slogan este: „Descoperă locul în care te simți renăscut.”

 

Facebook Comments