Home > Diverse > Poziția în care stai, când ești așezat, dă indicii despre personalitatea ta

Poziția în care stai, când ești așezat, dă indicii despre personalitatea ta

///
Comments are Off
poziția

Poziția în care stai, când ești așezat, dă indicii despre personalitatea ta. Trebuie doar să fii atent la următoarele poziții, pentru a înțelege ce fel de personalitate are fiecare în funcție de cum stă.

Indicii despre personalitatea ta

Conform psihologilor, care au studiat limbajul trupului, poziția pe care o alegi, atunci când ești așezat, spune multe despre intențiile tale. Deși facem aceste lucruri inconștient, se pare că subconștientul ne trădează instinctele și dorințele ascunse. Așadar, doar privind poziția în care este așezată o persoană, îți poți da seama despre intențiile sale.

Poziția A

Uneori, oamenii aleg să stea în această poziție, atunci când așteaptă ca o problemă să se rezolve de la sine. În unele situații problema chiar se rezolvă de la sine, dar în altele nu.

Citește și: Test psihologic. Alege floarea care te definește

Acești oameni sunt destul de comunicativi, nu sunt deloc plictisitori. Dar sunt destul de schimbători și în rare cazuri se gândesc la aceeași problemă mai mult de o săptămână. Sunt foarte creativi, plini de farmec și destul de inocenți.

Poziția B

Persoanele care aleg să stea în această poziție sunt destul de visătoare. Au o imaginație foarte bogată şi pot fi numite sufletul echipei. Cu ele nu te vei plictisi niciodată, vor avea mereu idei noi care îi vor uimi pe cei din jur. Le place mult să călătorească și își fac cu ușurință noi prieteni.

Citește și: Alege un drum și află ce spune testul despre tine

Sunt persoane care așteaptă cu nerăbdare începutul de săptămână sau noul an, pentru a deschide o nouă pagină în viața lor, deoarece pentru ei orice eveniment sau orice clipă poate fi un nou început. Se adaptează oricărui mediu și se schimbă foarte ușor, începând de la aspect, la afacere. De asemenea, pot renunța cu ușurință atât la partener, cât și la orașul sau mediul cu care erau obișnuiți, pentru ei schimbarea fiind un lucru foarte ușor de făcut și absolut firesc.

Poziția C

Acești oameni știu ce înseamnă confortul. E posibil să-și petreacă mult timp în alegerea parfumului potrivit și sunt foarte capricioși în alegerea ținutelor. Sunt mai tot timpul înconjurați de haos, cu toate acestea sunt persoane foarte logice, care știu unde au pus orice lucru, chiar și cu ochii închiși. Slăbiciunea lor este incapacitatea de a se concentra pe ceva anume și nu pot rămâne concentrați pe un singur lucru foarte multă vreme.

Citește și: Efectele nocive ale telefonului mobil

Poziția D

Cei care se regăsesc la această poziție sunt persoane foarte punctuale și au aceeași pretenție și de la cei din jur. Sunt persoane foarte inteligente, deștepte și sensibile, dar și foarte pacifiste. Le place intimitatea și nu vor să-și arate sentimentele în public. Le place să fie mereu îngrijiți și, deși par persoane reținute, sunt gata să se opună celorlalți, dacă au opinie divergentă.

Poziția E

Acești oameni sunt cei care nu se grăbesc să se angajeze în relații de căsătorie, nu înainte de a avea studiile terminate și o carieră în față. Sunt persoane încăpățânate care își ating scopurile, fiind foarte ambițioase, lucru ce le ajută să avanseze spre atingerea țelurilor.

 

Articol tradus și adaptat de pe sursa: theusualroutine.com

 

Facebook Comments
You may also like
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Cum să gestionezi relațiile cu persoanele toxice
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Iertarea, cum o primim și cum o dăruim?
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Cauzele spirituale ale excesului de greutate. De ce ne îngrășăm, de fapt
Limbajul iubirii
Despre iubire într-un alt fel de limbaj ( II )